نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور ميتونم هندل پنجره اي که کلاس اون عدد هست رو بدست بيارم؟

  1. #1

    Question چطور ميتونم هندل پنجره اي که کلاس اون عدد هست رو بدست بيارم؟

    سلام
    من با اين کد ميخوام هندل يه پنجره رو با مشخصات زير به دست بيارم
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    Hand: THandle;
    Object1 : Tform ;
    begin
    Hand:= FindWindow('TForm1', 'Form1');
    Object1 := TForm1.CreateParented(Hand);
    Hand:= Object1.Handle;
    Object1.Show ;
    end;

    ولي يکي از پنجره ها يي که ميخوام هندل اونو هم بدست بيارم اسم پنجرش "Softring" و کلاس اون اينه:
    #217520
    حالا چطوري ميتونم هندلش رو بدست بيارم؟
    چون به اين کد گير ميده و نمیزاره کلاس رو عدد وارد کنم!!!
    Hand:= FindWindow('#217520', 'Softring');

  2. #2

    نقل قول: چطور ميتونم هندل پنجره اي که کلاس اون عدد هست رو بدست بيارم؟

    شما از یه طرف میگی نمیزاره کلاس رو عدد وارد کنم از یه طرف کدی که نوشتی عدد وارد نکردی و به صورت رشته ای واردش کردی !

    در هر صورت کلاس رو نمیتونید عدد وارد کنید ، باید به صورت رشته ای واردش کنید ، مثلا :
    var
    Hand: THandle;
    begin
    Hand:= FindWindow('#217520', 'Softring');
    end;

  3. #3

    Question نقل قول: چطور ميتونم هندل پنجره اي که کلاس اون عدد هست رو بدست بيارم؟

    بخشید ، من منظورم این بود که خود کلاس عددی هست
    درسته که من اونو رشته ای وارد میکنم، ولی بازم به کدش گیر میده و چشمک زن رو فوکوس میکنه قبل از اون علامت#
    منظورم این بود که به این کدی که آخر کار گذاشتم گیر میده.
    نمیدونم وقتی من اونو بین ' ' وارد میکنم چرا بازم گیر میده!!!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: چطور ميتونم هندل پنجره اي که کلاس اون عدد هست رو بدست بيارم؟

    الان توقع داری چه جوابی بشنوی ؟ ما که علم غیب نداریم ، سورس برنامتون رو قرار بدید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •