نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال به پایگاه داده و نمایش ركوردهاي جدول درون کادر با استفاده از سیستم DSN??

  1. #1

    اتصال به پایگاه داده و نمایش ركوردهاي جدول درون کادر با استفاده از سیستم DSN??

    سلام دوستان

    من وقتی این برنامه را اجرا میکنم این error رو نمایش میده ؟

    از اول میگم که چیکار میکنم !

    ابتدا یک با استفاده از ACcess2003 یک بانک اطلاعاتی بنام b ساختم وبعد یک جدول بنام Table1 فیلد های جدول بصورت زیر هست :


    حالا با استفاده از Dsn اتصال را برقرار میکنم و name رو میزارم bb
    و adovbs.inc هم در ریشه wwwroot کپی میکنم و قتی برنامه رو اجرا میکنم خطای زیرا رو میده::
     
    Error Type:
    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)
    [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not find file '(unknown)'.
    /asp.asp, line 10



    این هم کل کد برنامه :

    <% @language="vbscript" %>
    <% option explicit %>
    <!--#include virtual="/adovbs.inc"-->
    <html>
    <body>
    <%
    dim objconn
    set objconn=server.createobject("adodb.connection")
    objconn.connectionstring="DSN=bb"
    objconn.open
    dim objrs
    set objrs=server.createobject("adodb.recordset")
    objrs.open "b".objconn
    %>
    <table border=2>
    <tr>
    <td align="center"><b>name & family</b></td>
    <td align="center"><b>address</b></td>
    <td align="center"><b>tel Number</b></td>
    </tr>
    <%
    do while not objrs.eof
    response.write "<tr><td>"& objrs("Ali") & "</td>"
    response.write "<tr><td>"& objrs("reza") & "</td></tr>"
    objrs.movenext
    loop
    objrs.close : set objrs=nothing
    objconn.close :set objconn=nothing
    %></table></body></html>


    من روی این قسمت از کد شک دارم objrs.open "b".objconn

    خواهش میکنم زودتر جواب منوبدهید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: اتصال به پایگاه داده و نمایش ركوردهاي جدول درون کادر با استفاده از سیستم DSN??

    دوست عزیز آیا کانکشن bb رو قبلا در قسمت مربوط به تعریف DNS ها در ویندوزت ساختی یا نه!!!؟
    پیشنهاد می کنم که حتما از نوع اتصال DNS-LESS استفاده کنی تا عادت کنی به استاندارد کد نوشتن!

    اگر یه جستجویی در تالار بزنی حتما در مورد اتصال به بانک اطلاعاتی مطالب زیادی پیدا می کنی...
    در مورد اون تیکه کدی هم که خودت شک داری باید بگم حدست درسته!! اما عیب اصلی کار شما در همون قسمتی است که اول عرض کردم یعنی کانکشن DNS رو قبلا نساختی!

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: اتصال به پایگاه داده و نمایش ركوردهاي جدول درون کادر با استفاده از سیستم DSN??

    چرا ساختم

    این قسمت از لحاظ syntax درست هست؟

    objrs.open "b".objconn


    استفاده از Dsn_less الان باید چه تغییراتی در این برنامه بدم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Aliweb : یک شنبه 05 دی 1389 در 12:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •