نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه میتوانم یک کلمه را در یک فایل text بنویسم و یا آنرا بخوانم ؟

  1. #1

    Question چگونه میتوانم یک کلمه را در یک فایل text بنویسم و یا آنرا بخوانم ؟

    با سلام

    چگونه میتوانم یک کلمه را در یک فایل text بنویسم و یا آنرا بخوانم ؟

    با تشکر

  2. #2
    درود


    var
    fFile: TextFile;
    sStr: String;
    begin
    AssignFile(fFile, 'C:\sample.txt');
    Rewrite(fFile);
    Writeln(fFile, 'test');
    CloseFile(fFile);


    AssignFile(fFile, 'C:\sample.txt');
    Reset(fFile);
    ReadLn(fFile, sStr);
    Caption := sStr;
    CloseFile(fFile);



    فقط یادت باشه موقع خوندن رشته از فایل و استفاده از دستور ReadLn اشاره گر به خط بعدی منتقل میشه.

  3. #3
    برای ساده تر شدن کار و دسترسی به امکانات بیشتر می تونید از TStringList استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    به نظر منم کار فا فایل های متن توسط ‏TStringList خیلی آسانتره.


    var
    a : TStringList;
    begin
    a := TStringList.Create;
    try
    a.Clear;
    a.Add('Test');
    a.SaveToFile('C:\Test.txt');

    a.Clear;
    a.LoadFromFile('C:\Test.txt');
    ShowMessage(a.Strings[0]);
    finally
    a.Free;
    end;
    end;

  5. #5
    دستورات a.Clear در کد فوق اضافی هستند.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی تشخیص محل مکان نما در یک Text Box
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 15:17 عصر
  2. تشخیص حرف اول ازکلمه وارد شده در text box
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 14:48 عصر
  3. تبدیل bmp به text
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 21:16 عصر
  4. کمک در مورد (پیدا کردن Text توی یه فرم دیگه)کنید :D
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 19:19 عصر
  5. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •