نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ساخت صفحه لاگین با ASP.NET

  1. #1

    مشکل در ساخت صفحه لاگین با ASP.NET

    سلام

    من یک صفحه لاگین برای سایتم درست کردم، اما وقتی اجرا می کنم پیغام خطای زیر نشون داده میشه :

    Compiler Error Message:
    CS1026: ) expected


    در حالی که در کد ، من پرانتز هارو درست استفاده کردم، این کدی هستش که استفاده کردم، کد بولد شده کدی هستش که کامپایلر خطا میگیره :

    <script runat="server">
    Sub Page_Load(Src As Object, E As EventArgs)
    If IsPostBack Then
    if ((user.Text = DataSet1.FieldValue("username")) AND (pass.Text = DataSet1.FieldValue("password")) AND user.Text <> Nothing AND user.Text <>"" AND pass.Text <> Nothing AND pass.Text <>"")

    FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(user.Tex t, false)

    else

    Msg.Text = "اطلاعات اشتباه است"

    end if

    DataBind()
    End If
    End Sub
    </script>
    از دوستان کسی هست که در این مورد راهنمایی کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    نقل قول: مشکل در ساخت صفحه لاگین با ASP.NET

    چک کن ببین تو پرانتز ها مشکل نداری ؟!؟!؟ بهتر بود کدهات رو میذاشتی تو تگ کد. اینطوری خوندش سخته

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ساخت صفحه لاگین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad201 مشاهده تاپیک
    چک کن ببین تو پرانتز ها مشکل نداری ؟!؟!؟ بهتر بود کدهات رو میذاشتی تو تگ کد. اینطوری خوندش سخته
    سلام
    نه توی پرانتز ها مشکلی نداشتم
    این مشکل رو حل کردم، به خاطر فایل dreamweiverCtrl بود، حالا یه مشکل جدید
    همین کد، این قسمت باز خطا میده :

    if ((username.Text = dsLogin.FieldValue("dbo.admin.username")) AND (password.Text = dsLogin.FieldValue("dbo.admin.password")) AND username.Text <> Nothing AND username.Text <>"" AND password.Text <> Nothing AND password.Text <>"") 


    این پیغام خطاش هستش :

    Compiler Error Message: BC30455:
    Argument not specified for parameter 'Container' of 'Public Function
    FieldValue(FieldName As String, Container As System.Web.UI.Control) As
    String'.

    اگه ممکن هستش در این مورد راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ساخت صفحه لاگین با ASP.NET

    سلام
    دوست عزيز به نظر من بهتره براي تشخيص صحت رمز عبور و شناسه كاربر از يك StoredProcedure و ExecuteScalar استفاده كنيد .
    راستش كدهاي شما خيلي جالب به نظر نميرسن .
    در كل ميتونيد از اين روش استفاده كنيد :
        Protected Function Get_User_Authenticate(ByVal Username As String, ByVal Password As String) As Boolean
    Dim Result As Integer = 0
    Dim con As New SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs("ISF_DBConnectionString").ConnectionString)
    Dim cmd As New SqlCommand("Check_Username_Password_Match", con)
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Username", Username)
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Password", Password)
    Try
    con.Open()
    Result = cmd.ExecuteScalar()
    If Result = 1 Then
    Return True
    Else
    Return False
    End If
    Catch ex As Exception
    Error_lbl.Text = "Error : " & ex.Message
    Finally
    con.Close()
    End Try
    End Function

    حتما ميدونيد كه استفاده از SP روي سرعت و كارايي سيستم تاثير زيادي داره !!!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •