نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    سلام و خسته نباشید
    همانطور که می دانید وقتی با Install Shield برنامه نصب می سازیم در قسمت Redistributables باید نرم افزار های جانبی لازم را تیک بزنیم تا نصب گردند
    مثل
    DotNetFramWork
    Sql Express 2005
    Crystal Report For DotNetFramWork
    و از این قبیل
    و همانطور که قبلا مشاهده نموده اید ستاپ ساخته شده را که اجرا می کنیم لیست future ها برای نصب ظاهر می گردد و وقتی بر روی Install کلیک می کنیم همه گزینه ها نصب می شوند
    گزینه هایی هستند مثل DotNetFramWork که به صورت خودکار نصب می شوند
    یعنی هیچ پنجره دیگری باز نمی شود و سیستم به صورت خودکار DotNetFramWork را نصب می کند
    ولی وقتی نوبت بهگزینه ای مثل Sql Express 2005 می رسد ستاپ خودش نمی تواند آن را نصب کنم و ستاپ Sql Express 2005 باز می شود و باید کلی مراحل طی کرد برای نصب Sql Express 2005

    سوال بنده اینجاست که آیا راهی است که Sql Express 2005 هم به صورت خودکار نصب شود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    فکر کنم یک جوری باید یک فایل Helper.exe برای SQL بسازم نه؟

  3. #3

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    سلام
    من هم اين مشكل را دارم
    لطفا كمكم كنيد در ضمن قسمت appliction redistributables همه قسمت هاش غير فعال لطفا راهنمايي كنيد

  4. #4

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    سلام .فكرميكنم شما راحت تريد كه از sql2000 استفاده كنيد

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sh_1366
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    دنیای مجازی
    پست
    69

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    بستگی داره با چه نرم افزاری setup رو میسازی اگه با خود vs این کار رو انجام میدی خود vsاین امکان رو دارد که sqlرو به طور اتوماتیک نصب کند فقط بعد از ساختن setupیک فایل sql خودش ایجاد می کند که باید اون نسخه رو عوض کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

  7. #7

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    شما کلا صورت مساله رو پاک کردید.

  8. #8

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    خواهشا یکی به این سوال پاسخ بده..چون از اون دسته سوالاییه که پاسخی براش نیست تو اینترنت

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    اگه به نتیجه رسیدید لطفا به ما هم بگید کارمون بدجوری گیر کرده
    آخرین ویرایش به وسیله Leyla2011 : جمعه 22 مهر 1390 در 12:35 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    با سلام
    منم به این مورد نیاز دارم شدید با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار noshin2008
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان زیبا
    سن
    36
    پست
    210

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    سلام
    فکر نمیکنم برای اون گزینه ای ک گفتید خودکار انجام بشه
    زیرا sql برای تنضیمات باید ی سری کارهارو ب صورت دستی انجام داد ! و باید SQL هم روی سیستم حتما نصب باشه
    در غیر این صورت خیر

  12. #12

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    با عرض پوزش از دوستان - به نظر من بهترین روش برای استفاده از dotnet و sql استفاده از Sql Server Compact Edition و ساخت setup با خود Vs می باشد.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    برای attachکردن دیتابیس باید چی کار کرد؟ تو کلاسinstaller باید کدنویسی کرد؟؟؟ واقعا خیلی از تاپیک های این سایت بدون جوابه !

  14. #14

    Smile نقل قول: نصب خودکار برنامه Sql Express 2005 در ستاپ Install Shield

    تو سی شارپ میشه از این کد برای نصب استفاده کرد
    String sqlfile = @"\Msi\SQLEXPR_x64_ESN.exe";

    myProcess.StartInfo.FileName = sqlfile;
    String argumentos = @"/qs /Action=Install /Features=SQL,Tools /IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS=""True"" /INSTANCENAME=""SQLExpress_AV"" /SQLSYSADMINACCOUNTS=""Builtin\Administrators"" /SQLSVCACCOUNT=""NT AUTHORITY\SYSTEM"" ";


    myProcess.StartInfo.Arguments = argumentos;
    myProcess.StartInfo.UseShellExecute = false;
    myProcess.Start();
    آخرین ویرایش به وسیله aliasghar_613 : یک شنبه 13 مرداد 1392 در 08:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •