نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    Question استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    با سلام به همه ي اساتيد گرامي.
    من ميخوام تاريخ ميلادي اولين روز هفته جاري كه منظورم شنبه است رو به دست بيارم.من با توابع تاريخ تو php آشنايي زيادي ندارم.اميدوارم كه دوستان ياري كنند.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    <?php 
    if( strtotime('today')<strtotime('saturday'))
    {
    $firstday = strtotime('Last saturday');
    }
    else
    {
    $firstday = strtotime('saturday');
    }
    echo date("d/m/Y",$firstday);
    echo '<br \>';
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    دوست عزيز اگر من به جاي كد و شرطي كه قرار دادي فقط از تك خط
    $firstday = strtotime('Last saturday');
    استفاده كنم چه اتفاقي ميفته؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    اگر روز جاری شنبه باشه تاریخ شنبه گذشته را میدهد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    مشكلي كه در كد شما هست اينه كه اگر ما در روز شنبه باشيم تاريخ شنبه هفته قبل رو بر مي گردونه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    خب چطوري چك كنم اگه امروز شنبه بود تاريخ امروز رو پس بده؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    خب حالا برعكس اون ميشه يعني اگر آخرين روز هفته باشه(جمعه) اون وقت يك هفته بعد رو ميده!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    <?php 
    if( date("d/m/Y",strtotime('today')) != date("d/m/Y",strtotime('saturday')))
    {
    $firstday = strtotime('Last saturday');
    }
    else
    {
    $firstday = strtotime('saturday');
    }
    echo date("d/m/Y",$firstday);
    ?>

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    بازم نشد. آقا مگه اولين روز هفته ميلادي شنبه است؟ شايد به خاطر همين كد خوب كار نميكنه!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    نقل قول نوشته شده توسط ghasemweb مشاهده تاپیک
    بازم نشد. آقا مگه اولين روز هفته ميلادي شنبه است؟ شايد به خاطر همين كد خوب كار نميكنه!
    نه به این خاطر نیست . فکر کنم تاریخ را از ویندوز درست دریافت نمی کند.
    و کد
    $firstday = strtotime('Last saturday'); 
    درست عمل کند.

  11. #11

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    $ts = date('l')=='Saturday' ? time() : strtotime('previous Saturday');
    echo date('l, j F Y', $ts);

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    ممنون قطعه كد شما عمل كرد. حالا يه سوال كوچيك ديگه با چه تابعي بايد از يك تاريخ عددي رو كم يا زياد كرد مثلا تاريخ 3 روز قبل رو حساب كرد؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    date("d/m/Y", strtotime("-3 day");

    کد دوستمون امیر حسین برای من وقتی ساعت 1:00 صبح و روز شنبه باشد درست عمل نمیکند شما هم تست کن

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    date("d/m/Y", strtotime("-3 day");

    کد دوستمون امیر حسین برای من وقتی ساعت 1:00 صبح و روز شنبه باشد درست عمل نمیکند شما هم تست کن
    آره من تاريخ رو رو 25 دسامبر گذاشتم ساعت 1:00 بامداد اولش 2010/12/18 رو برگردوند ولي بعدش كه ساعت رو عقب جلو كردم و تاريخ رو هم تغيير دادم بار ديگه اين اتفاق نيفتاد يعني تاريخ 2010/12/25 رو داد !!!

    اگر به نتيجه قطعي رسيديد بگيد چون اين تكه كد اگر مشكلي داشته باشه برنامه من باگ خفني پيدا ميكنه .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    به نتيجه ي جالبي رسيدم اگه تاريخ شنبه باشه و زمان بين 00:01 دقيقه تا 3:00 بامداد باشه به فرمت 24 ساعت منظورمه،دقيقا كد شنبه هفته قبل رو ميده !!!!!!!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    مشكل حل شد و راه حل هم واسه من يكي عجيب بود كه php چقدر تنظيمات داره ! براي اين كه هنگام كار با توابع تاريخ و زمان به مشكل اين چنين برخورد نكينم اول بايستي اختلاف زماني رو كه Time-zone هست رو به زمان منطقه خودمون تغيير بديم مثلا براي ما ميشه asia/teharn كه پيشفرضش گرينويچ بود و به خاطر همين از ساعت 12 شب تا 3:30 بامداد توابع تاريخ با يك روز كاستي كار ميكنند. براي تنظيم ميتونيد از كد زير استفاده كنيد:
    date_default_timezone_set("Asia/Tehran");  


    و يا تنظيمات تاريخ سيستم رو از tehran +3:30 به 00:00 گرينويچ تغيير بديد كه به نظر من راه اول معقولتره.
    خوش باشيد

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: استفاده از توابع تاريخ براي يافتن تاريخ ميلادي روز شنبه هفته جاري؟

    بله من هم داشتم دقیقا دنبال این تابع می گشتم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •