نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

  1. #1

    Angry تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    سلام
    اين سوال رو به بار ديگه مطرح كردم و لي حذفش كردند.توروخدا به من كمك كنيدخيلي ضروريه.ميخوام جدولهاي ديتابيس رو به XMLتبديل كنم وبرعكس:فايلهاي xmlرو به SQLارسال كنم.

  2. #2
    کاربر جدید آواتار mtorabi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    من تو پست حذف شده هم جواب گذاشته بودم ... توی همین سایت بگردی نمونه کد های زیادی هست... فکر کنم به همین خاطر تاپیک تکراری رو حذف کردن

    برای مثال این تاپیک رو ببین خواندن از XML رو در این تاپیک می تونی ببینی:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%AF%D9%86-xml

    تو تاپیک ها بگردی راهنما های کامل و جامع دیگه ای رو هم می تونی پیدا کنی

  3. #3

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mtorabi مشاهده تاپیک
    من تو پست حذف شده هم جواب گذاشته بودم ... توی همین سایت بگردی نمونه کد های زیادی هست... فکر کنم به همین خاطر تاپیک تکراری رو حذف کردن

    برای مثال این تاپیک رو ببین خواندن از XML رو در این تاپیک می تونی ببینی:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%AF%D9%86-xml

    تو تاپیک ها بگردی راهنما های کامل و جامع دیگه ای رو هم می تونی پیدا کنی

    ممنون دوست عزيزولي من دنبال تبديل SQL به XMLهم هستم اگه ميتوني كمكم كن.

  4. #4

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mahbobehshab مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزيزولي من دنبال تبديل SQL به XMLهم هستم اگه ميتوني كمكم كن.

    دوست عزيز پاسخي كه شما قبلا داده بوديد واسه تبديل SQL به xml در سي شارپ بود ولي من در وي بي دات نت ميخوام.

  5. #5
    کاربر جدید آواتار mtorabi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    فکر کردم هیج چیز بیشتر از یک نمونه پروژه برات مفید نباشه

    فایل ها خیلی ساده اند و با VS2008 نوشته شده
    تنها دو دکمه و یک گرید داره... دکمه نوشتن دیتاست رو در یک فایل xml موجود در پوشه bin می نویسه و دکمه خواندن همون فایل رو می خونه و یک پیغام نشون می ده


    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mtorabi مشاهده تاپیک
    فکر کردم هیج چیز بیشتر از یک نمونه پروژه برات مفید نباشه

    فایل ها خیلی ساده اند و با VS2008 نوشته شده
    تنها دو دکمه و یک گرید داره... دکمه نوشتن دیتاست رو در یک فایل xml موجود در پوشه bin می نویسه و دکمه خواندن همون فایل رو می خونه و یک پیغام نشون می ده


    موفق باشی
    ممنونم.الان فایل رو گرفتم میخوام برم امتحانش کنم.امیدوارم همونی باشه که من میخوام.اگه همه ی انسانها مثل ما باشند آدم غمی نداره.

  7. #7

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mahbobehshab مشاهده تاپیک
    ممنونم.الان فایل رو گرفتم میخوام برم امتحانش کنم.امیدوارم همونی باشه که من میخوام.اگه همه ی انسانها مثل ما باشند آدم غمی نداره.

    راستی دوست عزیز من میخوام هرجدولی از دیتابیس رو انتخاب کردم به XML تبدیل کنه نه کل دیتابیس رو.آیا میشه تو این برنامه ای که دادید این کارروکرد.چه جوری؟

  8. #8

    نقل قول: تبديل جدولهای بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mahbobehshab مشاهده تاپیک
    راستی دوست عزیز من میخوام هرجدولی از دیتابیس رو انتخاب کردم به XML تبدیل کنه نه کل دیتابیس رو.آیا میشه تو این برنامه ای که دادید این کارروکرد.چه جوری؟
    این فایل رو که گذاشتیدزیاد به دردم نخورد چون من میخوام یک چک لیست داشته باشم که هرکدوم از جدولهای بانک اطلاعاتی مو انتخاب کردم به XMLتبدیل کنه.همچنین واسه ی تبدیل XMLبهSQL سایتی رو که معرفی کردید به زبان سی شارپ نمونه گذاشته بوددر صورتی که من به زبان وی بی دات نت میخوام.داره دیر میشه توروخدا کمک کنید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    سلام
    شما روی هر جدولت Reader میتونی بگیری دیگه؟ (SqlDataReader)
    من یه کدی نوشتم که از Reader اطلاعات رو میگیره و به Xml تبدیل میکنه. به زبان سی شارپه، ولی اگه کارتون گیره به VB تبدیلش می کنم.

  10. #10

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    سلام
    شما روی هر جدولت Reader میتونی بگیری دیگه؟ (SqlDataReader)
    من یه کدی نوشتم که از Reader اطلاعات رو میگیره و به Xml تبدیل میکنه. به زبان سی شارپه، ولی اگه کارتون گیره به VB تبدیلش می کنم.
    ممنون میشم اگه بتونی کدتو به زبان وی بی دات نت برام بذاری کارم خیلی گیره بلد هم نیستم چیکار کنم .اگه میشه زودتر چون ترم تموم شد و من باید پروژه مو تحویل بدم . مرسی.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    سلام
    من خیلی وقته VB کار نکردم، سعی کردم تا جایی که امکان داره تبدیلش کنم. ولی مثلا بلد نبودم چطور از تابع خروجی بگیرم، در واقع تابع اصلی باید یک xmlDocument به عنوان خروجی برگردونه که هر کاری خواستین باهاش بکنید (saveو ...)
    باقی زحمت ها باشه با خودتون.
    راستی تو VB آرایه رو با () نشون می دن دیگه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    سلام
    من خیلی وقته VB کار نکردم، سعی کردم تا جایی که امکان داره تبدیلش کنم. ولی مثلا بلد نبودم چطور از تابع خروجی بگیرم، در واقع تابع اصلی باید یک xmlDocument به عنوان خروجی برگردونه که هر کاری خواستین باهاش بکنید (saveو ...)
    باقی زحمت ها باشه با خودتون.
    راستی تو VB آرایه رو با () نشون می دن دیگه؟
    این برنامه ای که به من دادید سند xml رو دوباره sql برمی گردونه یا نه؟اگه بااین مورد کارکردی لطفا کمکم کن.اگه به زبون های دیگه هم داری و نمی تونی تبدیلش کنی بازم برام بفرست.حالا یه جوری تبدیلش می کنم.از لطفت ممنون میشم.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    خودم دنبالشم که همچین کاری رو هم انجام بدم. اگه تونستم به شما هم میگم.
    یه کم سخت تر از این حالته.

  14. #14

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    خودم دنبالشم که همچین کاری رو هم انجام بدم. اگه تونستم به شما هم میگم.
    یه کم سخت تر از این حالته.
    اگه بتونی هرچه زودتر برام بفرستی که خیلی شرمنده م میکنی .چون میدونی من فوقش واسه تحویل پروژه م تا 20 اسفند وقت دارم.لطفا کمکم کن.

  15. #15

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mahbobehshab مشاهده تاپیک
    سلام اين سوال رو به بار ديگه مطرح كردم و لي حذفش كردند.توروخدا به من كمك كنيدخيلي ضروريه.ميخوام جدولهاي ديتابيس رو به XMLتبديل كنم وبرعكس:فايلهاي xmlرو به SQLارسال كنم.
    سلام.
    من نمیدونم چرا جستجو نمی کنید، من خودم حداقل یکی دو بار به چنین سوالی پاسخ داده بودم. ببینید. برای تبدیل اطلاعات هر جدولی به XML، کافیه بدین شکل عمل کنید:

    SELECT * FROM Person.Contact FOR XML AUTO
    با فرض به اینکه Query ی فوق رو روی بانک AdventureWorks بزنیم، مقدار جدول Person.Contact به ما بصورت XML برگردونده میشه، که بخشی از اون عبارت است از:

    <Person.Contact ContactID="1" NameStyle="0" Title="Mr." FirstName="Gustavo" LastName="Achong" EmailAddress="gustavo0@adventure-works.com" EmailPromotion="2" Phone="398-555-0132" PasswordHash="GylyRwiKnyNPKbC1r4FSqA5YN9shIgsNik5A  DyqStZc=" PasswordSalt="TVGHbhY=" rowguid="D4C132D3-FCB5-4231-9DD5-888A54BEC693" ModifiedDate="2005-05-16T16:33:33.060">
    <AdditionalContactInfo>
    <AdditionalContactInfo xmlns="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactInfo" xmlns:crm="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactRecord" xmlns:act="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactTypes">
    <act:telephoneNumber>
    <act:number>425-555-1112</act:number>
    <act:SpecialInstructions>Call only after 5:00 p.m.</act:SpecialInstructions>
    </act:telephoneNumber>Note that the customer has a secondary home address.<act:homePostalAddress><act:Street>123 Oak</act:Street><act:City>Seattle</act:City><act:StateProvince>WA</act:StateProvince><act:PostalCode>98001</act:PostalCode><act:CountryRegion>USA</act:CountryRegion><act:SpecialInstructions>If correspondence to the primary address fails, try this one.</act:SpecialInstructions></act:homePostalAddress>Customer provided additional email address.<act:eMail><act:eMailAddress>customer1@sam ple.com</act:eMailAddress><act:SpecialInstructions>For urgent issues, do not send e-mail. Instead use this emergency contact phone<act:telephoneNumber><act:number>425-555-1111</act:number></act:telephoneNumber>.</act:SpecialInstructions></act:eMail><crm:ContactRecord date="2001-06-02Z">This customer is interested in purchasing high-end bicycles for his family. The customer contacted Michael in sales.</crm:ContactRecord></AdditionalContactInfo>
    </AdditionalContactInfo>
    </Person.Contact>
    <Person.Contact ContactID="2" NameStyle="0" Title="Ms." FirstName="Catherine" MiddleName="R." LastName="Abel" EmailAddress="catherine0@adventure-works.com" EmailPromotion="1" Phone="747-555-0171" PasswordHash="zh3goJUbYsPv92k4bVZuJtlLHwuvpQtu6uNc jkKSdF8=" PasswordSalt="rpyd5Tw=" rowguid="D54E0552-C226-4C22-AF3B-762CA854CDD3" ModifiedDate="2005-05-16T16:33:33.077">
    <AdditionalContactInfo>
    <AdditionalContactInfo xmlns="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactInfo" xmlns:crm="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactRecord" xmlns:act="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactTypes">These are additional phone and pager numbers for the customer.<act:telephoneNumber><act:number>206-555-2222</act:number><act:SpecialInstructions>On weekends, contact the manager at this number.</act:SpecialInstructions></act:telephoneNumber><act:telephoneNumber><act:numb er>206-555-1234</act:number></act:telephoneNumber><act:pager><act:number>206-555-1244</act:number><act:SpecialInstructions>Do not page between 9:00 a.m. and 5:00 p.m.</act:SpecialInstructions></act:pager>Customer provided this additional home address.<act:homePostalAddress><act:Street>P.O Box 5</act:Street><act:City>Edmonds</act:City><act:StateProvince>WA</act:StateProvince><act:PostalCode>98431</act:PostalCode><act:CountryRegion>USA</act:CountryRegion><act:SpecialInstructions>This is an alternative address for billing only.</act:SpecialInstructions></act:homePostalAddress><act:eMail><act:eMailAddress >Joe@sample.com</act:eMailAddress><act:SpecialInstructions>Do not send e-mail for urgent issues. Use telephone instead.</act:SpecialInstructions></act:eMail><crm:ContactRecord date="2001-07-02Z">Sales contacted this customer to explain new pricing.</crm:ContactRecord></AdditionalContactInfo>
    </AdditionalContactInfo>
    </Person.Contact>
    همونطوریکه می بینید، به سادگی اطلاعات جدول مزبور به XML تبدیل شدش. حالا برای برگردوندن این اطلاعات به جدول (در حقیقت ذخیره اطلاعات XML در بانک)، کافیه تا با استفاده از OPENXML فیلدهای مزبور رو در Query خودم آدرس کنم و به هدفم برسم. تمام این مطالب + کلی مطلب دیگه در این خصوص رو می تونید در این مقاله مطالعه کنید.

    موفق باشید.

    پاورقی: طبیعتا استفاده از این روش دیگه به زبان برنامه نویسی شما ارتباطی پیدا نمیکنه، چون از تواناییهای SQLServer برای تولید و پردازش XML استفاده کرده اید.

  16. #16

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    من نمیدونم چرا جستجو نمی کنید، من خودم حداقل یکی دو بار به چنین سوالی پاسخ داده بودم. ببینید. برای تبدیل اطلاعات هر جدولی به XML، کافیه بدین شکل عمل کنید:

    SELECT * FROM Person.Contact FOR XML AUTO
    با فرض به اینکه Query ی فوق رو روی بانک AdventureWorks بزنیم، مقدار جدول Person.Contact به ما بصورت XML برگردونده میشه، که بخشی از اون عبارت است از:

    <Person.Contact ContactID="1" NameStyle="0" Title="Mr." FirstName="Gustavo" LastName="Achong" EmailAddress="gustavo0@adventure-works.com" EmailPromotion="2" Phone="398-555-0132" PasswordHash="GylyRwiKnyNPKbC1r4FSqA5YN9shIgsNik5A  DyqStZc=" PasswordSalt="TVGHbhY=" rowguid="D4C132D3-FCB5-4231-9DD5-888A54BEC693" ModifiedDate="2005-05-16T16:33:33.060">
    <AdditionalContactInfo>
    <AdditionalContactInfo xmlns="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactInfo" xmlns:crm="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactRecord" xmlns:act="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactTypes">
    <act:telephoneNumber>
    <act:number>425-555-1112</act:number>
    <act:SpecialInstructions>Call only after 5:00 p.m.</act:SpecialInstructions>
    </act:telephoneNumber>Note that the customer has a secondary home address.<act:homePostalAddress><act:Street>123 Oak</act:Street><act:City>Seattle</act:City><act:StateProvince>WA</act:StateProvince><act:PostalCode>98001</act:PostalCode><act:CountryRegion>USA</act:CountryRegion><act:SpecialInstructions>If correspondence to the primary address fails, try this one.</act:SpecialInstructions></act:homePostalAddress>Customer provided additional email address.<act:eMail><act:eMailAddress>customer1@sam ple.com</act:eMailAddress><act:SpecialInstructions>For urgent issues, do not send e-mail. Instead use this emergency contact phone<act:telephoneNumber><act:number>425-555-1111</act:number></act:telephoneNumber>.</act:SpecialInstructions></act:eMail><crm:ContactRecord date="2001-06-02Z">This customer is interested in purchasing high-end bicycles for his family. The customer contacted Michael in sales.</crm:ContactRecord></AdditionalContactInfo>
    </AdditionalContactInfo>
    </Person.Contact>
    <Person.Contact ContactID="2" NameStyle="0" Title="Ms." FirstName="Catherine" MiddleName="R." LastName="Abel" EmailAddress="catherine0@adventure-works.com" EmailPromotion="1" Phone="747-555-0171" PasswordHash="zh3goJUbYsPv92k4bVZuJtlLHwuvpQtu6uNc jkKSdF8=" PasswordSalt="rpyd5Tw=" rowguid="D54E0552-C226-4C22-AF3B-762CA854CDD3" ModifiedDate="2005-05-16T16:33:33.077">
    <AdditionalContactInfo>
    <AdditionalContactInfo xmlns="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactInfo" xmlns:crm="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactRecord" xmlns:act="http://schemas.microsoft.com/sqlserver/2004/07/adventure-works/ContactTypes">These are additional phone and pager numbers for the customer.<act:telephoneNumber><act:number>206-555-2222</act:number><act:SpecialInstructions>On weekends, contact the manager at this number.</act:SpecialInstructions></act:telephoneNumber><act:telephoneNumber><act:numb er>206-555-1234</act:number></act:telephoneNumber><act:pager><act:number>206-555-1244</act:number><act:SpecialInstructions>Do not page between 9:00 a.m. and 5:00 p.m.</act:SpecialInstructions></act:pager>Customer provided this additional home address.<act:homePostalAddress><act:Street>P.O Box 5</act:Street><act:City>Edmonds</act:City><act:StateProvince>WA</act:StateProvince><act:PostalCode>98431</act:PostalCode><act:CountryRegion>USA</act:CountryRegion><act:SpecialInstructions>This is an alternative address for billing only.</act:SpecialInstructions></act:homePostalAddress><act:eMail><act:eMailAddress >Joe@sample.com</act:eMailAddress><act:SpecialInstructions>Do not send e-mail for urgent issues. Use telephone instead.</act:SpecialInstructions></act:eMail><crm:ContactRecord date="2001-07-02Z">Sales contacted this customer to explain new pricing.</crm:ContactRecord></AdditionalContactInfo>
    </AdditionalContactInfo>
    </Person.Contact>
    همونطوریکه می بینید، به سادگی اطلاعات جدول مزبور به XML تبدیل شدش. حالا برای برگردوندن این اطلاعات به جدول (در حقیقت ذخیره اطلاعات XML در بانک)، کافیه تا با استفاده از OPENXML فیلدهای مزبور رو در Query خودم آدرس کنم و به هدفم برسم. تمام این مطالب + کلی مطلب دیگه در این خصوص رو می تونید در این مقاله مطالعه کنید.

    موفق باشید.

    پاورقی: طبیعتا استفاده از این روش دیگه به زبان برنامه نویسی شما ارتباطی پیدا نمیکنه، چون از تواناییهای SQLServer برای تولید و پردازش XML استفاده کرده اید.
    ازلطفتون ممنون.اما اون لینکی که برام گذاشتید همش به زبان انگلیسی بود و من هم زبانم زیاد خوب نیست و چیزی از تبدیل XML به SQL نصیبم نشد.راستی کدی که برای تبدیل sql به xml گذاشتید واسه ی اینکه بخوام فایل xml رو توی یه درایوی ذخیره کنم باید چیکارکنم چون که من میخوام بعد از تبدیلش اونو فشرده کنم و همچنین بتونم بعدا اون فایل رو دوباره به sql برگردونم .حالا باید چیکارکنم؟ لطفا اگه میشه برای این تبدیلها یا کدشو بذارید یا اینکه اگه نمونه ای از این برنامه نوشتید برام بذارید.چون خیلی لازمه.اجرتون با خدا.
    آخرین ویرایش به وسیله mahbobehshab : دوشنبه 11 بهمن 1389 در 10:31 صبح

  17. #17

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    سلام
    من خیلی وقته VB کار نکردم، سعی کردم تا جایی که امکان داره تبدیلش کنم. ولی مثلا بلد نبودم چطور از تابع خروجی بگیرم، در واقع تابع اصلی باید یک xmlDocument به عنوان خروجی برگردونه که هر کاری خواستین باهاش بکنید (saveو ...)
    باقی زحمت ها باشه با خودتون.
    راستی تو VB آرایه رو با () نشون می دن دیگه؟
    من از این برنامه ای که برام گذاشتید چیزی نفهمیدم چون درمورد xml مااصلا چیزی نخوندیم ازمون خواستن که اینکارو بکنیم.من هم حدود سه ماهه که دنبال مطلبی در این مورد می گردم ولی موفق نشدم.اگه میشه همون برنامه ای که به زبان سی شارپ نوشتید برام بفرستید حالا یه جوری به دات نت تبدیلش می کنم.ممنون.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    اولا سی شارپ هم جزئی از دات نته!!!
    بعدش هم، من زمانی که تصمیم به این کار گرفتم، هیچ چیز از XML بلد نبودم، فقط دیده بودم. ولی خیلی کمتر از یک ماه وقت برد.
    یه کم درست جستجو کنید خیلی چیزا پیدا می کنید. کمتر از دو سه روز حتی!
    موفق باشید.

  19. #19

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    اولا سی شارپ هم جزئی از دات نته!!!
    بعدش هم، من زمانی که تصمیم به این کار گرفتم، هیچ چیز از XML بلد نبودم، فقط دیده بودم. ولی خیلی کمتر از یک ماه وقت برد.
    یه کم درست جستجو کنید خیلی چیزا پیدا می کنید. کمتر از دو سه روز حتی!
    موفق باشید.
    من زیادجستجوکردم ولی چیز بدردبخوری پیدانکردم.چون واسه پروژمه عجله دارم وگرنه اگه وقت داشتم بیشترجستجو میکردم.وقت ندارم.حالا نمیشه شما همون برنامه ای که به سی شارپ نوشتید برام بذارید؟راستی شما تونستی در مورد xml به sql چیزی بدست بیاری؟اگه موفق شدی مارو هم کمک کن.اگر هم به سی شارپ بود موردی نداره.ممنون.

  20. #20

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mahbobehshab مشاهده تاپیک
    من زیادجستجوکردم ولی چیز بدردبخوری پیدانکردم.چون واسه پروژمه عجله دارم وگرنه اگه وقت داشتم بیشترجستجو میکردم.وقت ندارم.حالا نمیشه شما همون برنامه ای که به سی شارپ نوشتید برام بذارید؟راستی شما تونستی در مورد xml به sql چیزی بدست بیاری؟اگه موفق شدی مارو هم کمک کن.اگر هم به سی شارپ بود موردی نداره.ممنون.
    یعنی هیچکس تواین تالار نیست که بدونه چه جوری جدولامو به xml وبرعکس تبدیل کنم.بابا یه بار ما یه چیز خواستیما.مردم ازبس جستجو کردم.

  21. #21

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mahbobehshab مشاهده تاپیک
    یعنی هیچکس تواین تالار نیست که بدونه چه جوری جدولامو به xml وبرعکس تبدیل کنم.بابا یه بار ما یه چیز خواستیما.مردم ازبس جستجو کردم.
    آقاي mehdi.mousavi سلام.
    خواستم بگم اگه ميشه شما كه در مورد تبديل جدولهاي sql به xml وبرعكسش مهارت داري خوب يه نمونه برنامه هم واسه ما بذار و مارو راحت كن.از اون مقاله اي كه واسم گذاشتيد چيزي دستگيرم نشده كدهاشو كه تو دات نت استفاده مي كنم خطا ميگيره نمي دونم چيكار كنم.كمك كنين جاي دوري نمي ره.خيلي ضروريه.ممنون.

  22. #22

    نقل قول: تبديل بانك اطلاعاتي sql2000به XMLوبرعكس:تبديل XMLيه SQLدر vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    سلام
    من خیلی وقته VB کار نکردم، سعی کردم تا جایی که امکان داره تبدیلش کنم. ولی مثلا بلد نبودم چطور از تابع خروجی بگیرم، در واقع تابع اصلی باید یک xmlDocument به عنوان خروجی برگردونه که هر کاری خواستین باهاش بکنید (saveو ...)
    باقی زحمت ها باشه با خودتون.
    راستی تو VB آرایه رو با () نشون می دن دیگه؟
    سلام
    ببخشید باز مزاحمتون شدم.خواستم بگم من یه سایتی پیدا کردم که کدهای سی شارپو به وی بی تبدیل می کنه ازتون می خوام اگه میشه اون برنامه ای که به زبان سی شارپ نوشتید برام بذارید تا تبدیلش کنم.آخه هنوز نتونستم واسه ی این دو مشکلم راه حلی پیدا کنم.لطفا کمکم کنید.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •