نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چکار کنم وقتی برنامم از داس اجرا می شه از محیط داس به محیط برنامه منتقل بشم!؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    چکار کنم وقتی برنامم از داس اجرا می شه از محیط داس به محیط برنامه منتقل بشم!؟

    من یه برنامه دارم که لیستی از فایلها رو می خونه و لیستی از بخشی از محتویات فایل می گیره.
    مشکل من اینه که وقتی از NC برنامه رو اجرا می کنم با اینکه برنامه اجرا شه در پشت صحنه هست، اما نیاز میشه از Alt+Tab برای انتقال به برنامم استفاده کنم.
    (برنامم روی فایلهای با قلم داس کار می کنه و در محل کارمون از NC زیاد استفاده میشه!)
    چکار کنم که نیازی به اینکار نباشه. چطور میشه به محیط دسکتاپ رفت؟
    مخفی نمونه که یه برنامه به زبان VB هم دارم که وقتی از بچ فایل اجرا میشه نمایش داده میشه ولی پنجره غیر فعاله و آیکنش تو دسکتاپ نارنجی میشه! راههای مختلفی رو امتحان کردم ولی مشکل همچنان باقیه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258

    نقل قول: چکار کنم وقتی برنامم از داس اجرا می شه از محیط داس به محیط برنامه منتقل بشم!؟

    با سلام
    برای اجرای یه برنامه تحت داس از طریق دلفی (برنامه تحت داس دیده نشه و به صورت پنهان اجرا یشه) از کد زیر استفاده کنید:

    ShellExecute(Self.Handle, nil, 'dosapp.exe', nil, nil, SW_HIDE);


    به جای dosapp.exe مسیر فایل مورد نظر و نام اون رو قرار بدین
    با احترام

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258

    نقل قول: چکار کنم وقتی برنامم از داس اجرا می شه از محیط داس به محیط برنامه منتقل بشم!؟

    با سلام
    برای اجرای یه برنامه تحت داس از طریق دلفی (برنامه تحت داس دیده نشه و به صورت پنهان اجرا یشه) از کد زیر استفاده کنید:

    ShellExecute(Self.Handle, nil, 'dosapp.exe', nil, nil, SW_HIDE);


    به جای dosapp.exe مسیر فایل مورد نظر و نام اون رو قرار بدین
    با احترام

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258

    نقل قول: چکار کنم وقتی برنامم از داس اجرا می شه از محیط داس به محیط برنامه منتقل بشم!؟

    با سلام مجدد
    یادم رفت منابعش رو بگم: جهت اطلاع بیشتر می تونید به لینک های زیر سر بزنید:
    کد HTML:
    http://www.swissdelphicenter.ch/torry/showcode.php?id=455
    <br>
    http://mc-computing.com/languages/Execute_Shell.htm
    با احترام

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: چکار کنم وقتی برنامم از داس اجرا می شه از محیط داس به محیط برنامه منتقل بشم!؟

    با سلام
    جناب parsidev از لطف و تجهتون ممنونم. خواسته من دقیقا برعکسه. برنامم پنهانی اجرا میشه ولی من می خوام وقتی از داس اجرا میشه بالا بیاد و محیط برنامم دیده شه نه اینه تو حیط NC تو خط فرمان اسم برنامم نشون داده بشه ولی در ظاهر هیچ اتفاقی نیفته.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •