نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بهبنه تر کردن کد جستجو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    بهبنه تر کردن کد جستجو

    با سلام
    من یک نرم افزاری با بانک اکسس نوشته بودم.
    الان رکورداش نزدیک 80 هزار تا هست.برای همین زمانی که جستجو می کند خیلی طول میکشه.
    من از کد زیر استفاده می کنم.کسی راهکاری داره که این زمان و کمتر کنم؟

    con =
    New OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0 ; data source=" & Application.StartupPath() & "\database.mdb")
    con.Open()
    Dim da AsNew OleDbDataAdapter("select rdate as 'روز',mdate as 'ماه',sdate as 'سال',textm as 'مطلب',id as 'شماره مطلب',title as 'عنوان',onvan as 'منبع',gro as 'گروه',npic as 'شخصیت' from telephon where rdate = '" + jro.Text + "' and mdate = '" + jma.Text + "' and sdate = '" + jsa.Text + "'", con)
    Dim ds AsNew DataSet
    da.Fill(ds,
    "telephon")
    DataGrid1.DataSource = ds
    DataGrid1.DataMember =
    "telephon"
    DataGrid1.Visible = True
    MessageBox.Show(ds.Tables(0).Rows.Count.ToString + " مورد یافت شد")

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: بهبنه تر کردن کد جستجو

    سلام ایرادات:
    1. چرا از دیتاست استفاده میکنی چون یه جدول داری بهتره که از دیتا تیبل استفاده کنی تو کد نویسی صرفه جوئی کن.
    2.با ید از دیتا ویو استفاده کنی که انجام ندادی( من تو کد نمی بینم) و از متد find استفاده کن.
    3. شما تو این کد دنبال چی میگردی؟ من که متوجه نشدم اما برای جستجو نباید از گرید ویو استفاده کنی .

    برای شروع بد نبود.
    اگه کمک میخوای پیام خصوصی بده متوجه شم تو کدوم تاپیک جواب دادم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: بهبنه تر کردن کد جستجو

    ميشه راجع به متد Find توضيح بدين؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: بهبنه تر کردن کد جستجو

    یک مثال از اون چیزی کی گفته بنویس

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: بهبنه تر کردن کد جستجو

    ببین اگه فقط دنبال یک مقدار گسسته تک فیلدی هستی از find میتتونی استفاده کنی اما اگه میخوای بین یک مقدار پیوسته باشه باید از دستور SELECT که با یک شرط WHERE همراه هست استفاده کنی نمونه کد نمیدم تا بگردی اینجوری نمونه کدای زیاد میبینی و روش دستت میاد تو همین سایت نمونه کد زیاده اما اگه بازم موفق نشدی پیام خصوصی بده متوجه شم تو کدوم تاپیک جواب دادم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: بهبنه تر کردن کد جستجو

    الان دوباره کدتو نگاه کردم دیدم که شما به استفاده از pageing نیاز داری به این صورت هست که شما یه تعداد رکورد رو برای نمایش تو یه صفحه آماده میکنی و اول اون رو نشون میدی بعد کاربر اگه خواصت صفحه بعدی رو نگاه کنه رو ترتیب صفحه بندی شما کلیک میکنه مثل اون چیزی که ما تو گوگل میبینیم یه همچین چیزی اینجوری سرعت نمایش بالا میره اما یه سوال شما میخوای همه به یکباره تو دیتا گرید ویو نمایش داده بشه یا نه!
    نمونه کداش تو همین سایت هست و تو .code project

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •