نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

  1. #1

    راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

    سلام دوستان يه table تو اكسس ساختم كه ايدي auto number و يوزز text و پسورد از نوع text
    امام موقع اجرا به ادرس بانك گير ميده درصورتي كه ادرس درسته ميشه راهنمايي كنيد تا پس فردا بايد تحويل استاد بدم

    Format of the initialization string does not conform to specification starting at index 0

    خط دستور برنامه ام هم اينه
    () Dim con As oledbconnection = New oledbconnection
    "con.ConnectionString =
    "E:\db1.mdb

    ويژوال net 2008.

    دسترسي به بانكم با دستور تو جنرال ست كردم
    imports system.data.oledb

    تصويرم ضميمه ميكنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (98.2 کیلوبایت, 12 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

    دوست عزیز نحوه تعریف Connection String اصلا اونطور نیست که شما استفاده کردی
    روی DataBaset توی ServerExplorer کلیک راست کن و Propertise بگیر اونجا بهت CS بهت میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

    کانکشن استرینگ رو کمپلت اشتباه نوشتی



  4. #4

    نقل قول: راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

    دوستان من تازه كارم ميشه كد رو به صورت صحيح برام بنويسيد ؟
    به من گفتن جلوي دستور فوق فقط ادرس بانكو بين دابل كوتيشن بزار

    ببخشيد دوستاي گلم تازه كارم ديگه

  5. #5

    نقل قول: راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

    این مدلی باید بنویسی:
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=E:\db1.mdb

  6. #6

    نقل قول: راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

    دادش kebriya

    بازم گير ميده به دستور execute reader
    com.CommandText = "select* from Table1 where user=" + TextBox1.Text + " and pass=" + TextBox2.Text + ""
    ()Dim dr As OleDbDataReader = com.ExecuteReader به اين خط گير ميده
    If dr.HasRows =TrueThen
    MsgBox(" ")
    Else
    MsgBox(" ")
    EndIf

    توروخدا كمك كنيد من بايد شنبه بدم به استاد

  7. #7

    نقل قول: راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

    دادش kebriya
    بازم گير ميده به خط execute reader
    توروخدا كمك كنيد من بنويسم تحويل استاد بدم بره
    شنبه بايد بدم 5نمره داره

    Dim con As OleDbConnection = New OleDbConnection()
    con.ConnectionString =
    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Documents and Settings\Niloofar\Desktop\dblogin.mdb"
    con.Open()
    Dim com As OleDbCommand = New OleDbCommand()
    com.Connection = con
    com.CommandText =
    "select* from Table1 where user=" + TextBox1.Text + " and pass=" + TextBox2.Text + ""
    Dim dr As OleDbDataReader = com.ExecuteReader()
    If dr.HasRows =TrueThen
    MsgBox(" ")
    Else
    MsgBox(" ")
    EndIf

    عكس ضميمه ميكنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (94.7 کیلوبایت, 8 دیدار)

  8. #8

    نقل قول: راهنمايي از اساتيد خطاي زير از چيه ؟؟

    دوستان كمك كنيد توروخدا!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •