نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP

  1. #1

    Lightbulb اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP

    سلام من دارم یه اسکریپت برای پرداخت آنلاین از طریق درگاه بانک ملت می نویسم. اسکریپتی که می نویسم به زبان ASP Classic هست. با بانک هم تماس گرفتم اما گفتن که اسکریپت نمونه با ASP کلاسیک نداریم.
    البته من خودم یه چیز هایی نوشتم ولی متاسفانه خطا میده و نمی دونم مشکل از کجاست اگر کسی می دونه کمک کنه. ناگفته نمونه که همه کارهای اداری مربوطه مثل تکمیل و ارسال فرم ها برای بانک انجام شده و TerminalID و user و Pass هم در اختیار من قرار گرفته.
    این هم خطایی که میده: (هم روی لوکال هاست و هم روی هاست اصلی):
    Client error '8007005
    7'

    Client:Incorrect number of parameters supplied for SOAP request HRESULT=0x80070057: The parameter is incorrect. - Client:Unspecified client error. HRESULT=0x80070057: The parameter is incorrect.

    /newDP/repcode/bank.asp, line 54

    این هم تکه کد نوشته شده:

    <%
    'on error resume next

    dim methodserver
    dim payserver
    dim terminalId
    dim userName
    dim userPassword
    dim orderId
    dim amount
    dim localDate
    dim localTime
    dim additionalData
    dim callBackUrl
    dim payerId
    dim result

    methodserver = "https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl"
    payserver = "https://pgwtest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat"
    terminalId = 1002069
    userName = "sepidan"
    userPassword = "0000"
    orderId = 10
    amount = 1
    localDate = "20110108"
    localTime = "102003"
    additionalData = "salam"
    callBackUrl = "http://www.downloadproje.com/default.asp"
    payerId = 0

    namespace="PaymentGatewayImplService"


    '=== Create an instance of SoapClient
    SET objSoapClient = Server.CreateObject("MSSOAP.SoapClient30")
    '=== Set Client Properties
    objSoapClient.ClientProperty("ServerHTTPRequest") = True

    '=== Retrieve KWMP web services WSDL
    Call objSoapClient.mssoapinit("https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl", namespace)
    '=== Set connection property to be over SSL
    objSoapClient.ConnectorProperty("UseSSL") = True

    '=== Now consume the web sevices according to KWMP Specification
    output = objSoapClient.bpPayRequest (terminalId,userName,userPassword,orderId,amount,l ocalDate,localTime,additionalData,callBackUrl,paye rId)


    Response.Write(output)
    %>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP

    نقل قول نوشته شده توسط farzadyazdan مشاهده تاپیک
    سلام من دارم یه اسکریپت برای پرداخت آنلاین از طریق درگاه بانک ملت می نویسم. اسکریپتی که می نویسم به زبان ASP Classic هست. با بانک هم تماس گرفتم اما گفتن که اسکریپت نمونه با ASP کلاسیک نداریم.
    البته من خودم یه چیز هایی نوشتم ولی متاسفانه خطا میده و نمی دونم مشکل از کجاست اگر کسی می دونه کمک کنه. ناگفته نمونه که همه کارهای اداری مربوطه مثل تکمیل و ارسال فرم ها برای بانک انجام شده و TerminalID و user و Pass هم در اختیار من قرار گرفته.
    این هم خطایی که میده: (هم روی لوکال هاست و هم روی هاست اصلی):

    Client error '8007005
    7'


    Client:Incorrect number of parameters supplied for SOAP request HRESULT=0x80070057: The parameter is incorrect. - Client:Unspecified client error. HRESULT=0x80070057: The parameter is incorrect.

    /newDP/repcode/bank.asp, line 54


    این هم تکه کد نوشته شده:



    <%



    'on error resume next

    dim methodserver
    dim payserver
    dim terminalId
    dim userName
    dim userPassword
    dim orderId
    dim amount
    dim localDate
    dim localTime
    dim additionalData
    dim callBackUrl
    dim payerId
    dim result

    methodserver = "https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl"
    payserver = "https://pgwtest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat"
    terminalId = 1002069
    userName = "sepidan"
    userPassword = "0000"
    orderId = 10
    amount = 1
    localDate = "20110108"
    localTime = "102003"
    additionalData = "salam"
    callBackUrl = "http://www.downloadproje.com/default.asp"
    payerId = 0

    namespace="PaymentGatewayImplService"


    '=== Create an instance of SoapClient
    SET objSoapClient = Server.CreateObject("MSSOAP.SoapClient30")
    '=== Set Client Properties
    objSoapClient.ClientProperty("ServerHTTPRequest") = True

    '=== Retrieve KWMP web services WSDL
    Call objSoapClient.mssoapinit("https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl", namespace)
    '=== Set connection property to be over SSL
    objSoapClient.ConnectorProperty("UseSSL") = True

    '=== Now consume the web sevices according to KWMP Specification
    output = objSoapClient.bpPayRequest (terminalId,userName,userPassword,orderId,amount,l ocalDate,localTime,additionalData,callBackUrl,paye rId)


    Response.Write(output)

    %>



    دوست عزیز

    بانک ملت نه سایت و سرور مناسبی داره و نه کارشناسی که بتونه جواب سوالاتتون رو بده!!

  3. #3
    کاربر جدید آواتار reza_ghahary
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    نقل قول: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP

    آیا امکان دارد تراکنش ما fail شود و بانک هم به ما response ندهد

  4. #4

    نقل قول: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP

    با سلام خدمت دوستان
    من این مشکل رو الان دارم و فقط asp کلاسیک بلدم
    بار از وب سرویسهای مختلف تو برنامه خودم استفاده کردم اما برای اتصال به بانک ملت مشکل دارم
    پشتیبانی بانک هم ظاهرا چیزی سرش نمیشه و فقط نمونه کدهای دات نت و php ارائه میکنه

    کدی که من استفاده میکنم اینه:

    terminalId = 118210
    userName = "noor"
    userPassword = "n1988"
    orderId = 50
    amount = 100
    localDate = "20130514"
    localTime = "102003"
    additionalData = "test"
    callBackUrl = "http://www.nuraonline.com/onlinepaycallback.asp"
    payerId = 0



    Set oSOAP = Server.CreateObject("MSSOAP.SoapClient30")
    oSOAP.ClientProperty("ServerHTTPRequest") = True
    oSOAP.mssoapinit("https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl")

    CALL oSOAP.bpPayRequest( terminalId, userName, userPassword, orderId, amount, localDate, localTime, additionalData, callBackUrl, payerId)




    اما پیام خطای زیر ظاهر میشه:

    Client:Incorrect number of parameters supplied for SOAP request HRESULT=0x80070057: The parameter is incorrect. - Client:Unspecified client error. HRESULT=0x80070057: The parameter is incorrect

    فایل راهنما رو براتون ضمیمه میکنم لطفا اگر کسی انجام داده راهنمایی کنه متشکرم
    Mellat_PGW_General_User_Manual_Ver 1.0.zip

  5. #5

    نقل قول: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP

    من هم دقیقاً همین مشکلو دارم. با پشتیبانی هم تماس گرفتم با چند نفر بررسی کردیم کد رو و همگی در نهایت جواب می دادن که ما ASP classic کار نکردیم و .Net بلدیم.
    اینا به کنار، بقیه کسایی که تونستن به پرداخت الکترونیک بانک ملت وصل بشن، برای اتصال به بانک متود bpPayRequest رو با چند تا پارامتر صدا می زنید. 10 تا ؟

  6. #6

    نقل قول: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP

    سلام
    من هم همین مشکل رو دارم ، اگر کسی حل کرده لطفا راه حل رو هم اینجا بنویسه در تاریخ ثبت بشه! بقیه هم استفاده کنند

    با تشکر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •