نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: میشه یک datareport رو بر اساس یک ado ایجاد کرد

  1. #1

    میشه یک datareport رو بر اساس یک ado ایجاد کرد

    سلام

    من یه برنامه نوشتم که جستجوی اون با دستوراد sql کار میکنه یعنی هر وقت میخوام دنبال یه چیز بگردم رکورد سورس رو با یه دستور sql که بر اساس تکس باکسی که ىر قسمت جستجو وجود داره درست میکنم مثلا:

    sqlstr = "select * from personel where fname ='" & Text7.Text & "'"
    Adodc1.RecordSource = sqlstr
    Adodc1.Refresh

    که بر اساس این یه سری داده رو به من نشون میده

    حالا چطور میتونم این داده های رو که به من نشون میده رو در یک data report برای چاپ نشود بدم

    میشه یک datareport رو به جای dataeinvoremnt بر اساس یک ado ایجاد کرد

    یا یه جوری این نتایج جستجو رو به datareport بفرستیم تا بتونیم ازشون یه گزارش چاپی بگیریم

  2. #2

    شرط در گزارش

    ببین این بدردت میخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    البته با sql هم میشه که من از روش sql بیشتر تو crystal report استفاده میکنم

  4. #4
    Private Sub XPButton1_Click()

    Dim p As String
    If MaskEdBox1.Text = " / / " Then
    p = MsgBox("???C? EC??I ?C ?C?I ??C??I", vbInformation, "E???")
    MaskEdBox1.SetFocus
    Exit Sub
    End If

    Dim inp As String
    Dim inp1 As String

    inp = Combo1.Text
    inp1 = MaskEdBox1.Text

    DataEnvironment1.rsCommand2.Filter = "cod_type='" & inp & "' and dat_change='" & inp1 & "'"

    Select Case Combo1.ListIndex
    Case 0
    data_kahesh.Show
    Case 1
    data_afzayesh.Show
    Case 2
    data_6.Show
    Case 3
    data_7.Show
    End Select

    MaskEdBox1.Text = " / / "

    End Sub
    میشه یکیم در بارش توضیح بدید

    ظاهرا این یه تیکه از یه برنامست میشه همه اون برنامه رو بزارید تا ببینم چه کار کرده

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در DataReport
    نوشته شده توسط Mahyar Es. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 22:00 عصر
  2. گزارش گیری با datareport
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1385, 23:00 عصر
  3. تصویر در DataReport
    نوشته شده توسط Rezayat Mojtaba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 20:14 عصر
  4. فوکوس در DataReport
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 18:36 عصر
  5. استفاده از فیلد فانکشن جمع در datareport
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 01:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •