نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش محتویات div با curl

  1. #1

    نمایش محتویات div با curl

    با سلام خدمت دوستان
    من می خواستم محتویات درون یک تگ div که با یک id نام گذاری شده
    یعنی اینطوری
    <div id="myname">matn</div>


    من میخوام محتویات درونش رو با curl در یک جایه دیگه نمیاش بدم
    میشه راهنمایی کنید که چطور این کار رو بکنم
    چون با تحقیقاتی که کردم فهمیدم میشه با curl این کار رو کرد
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660

    نقل قول: نمایش محتویات div با curl

    شما ابتدا باید با دستورات cUrl اطلاعات صفحه مورد نظر خودتون رو دریافت کنید.
    حال با دستورات regex و الگوی مورد نظرتان اطلاعات را پیدا نمایید.
    (نمونه cUrl و regex مربوطه در داکیومنت وب سایت PHP وجود دارد، در صورت دسترسی به کامپیوتر شخصی و اگر یادم بود برایتان مثالی را ارسال خواهم کرد)

    شاد و پیروز باشید

  3. #3

    نقل قول: نمایش محتویات div با curl

    سلام
    ممنون میشم یه مثال بزنید
    من یه صفحه دارم به اسم
    mysait.html
    این کدها توش هست
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    <body>
    <div id="myid1">کدهای آی دی شماره 1</div>
    <div id="myid2">کدهای آی دی شماره 2</div>
    <div id="myid3">کدهای آی دی شماره 3</div>
    </body>
    </html>
    بعد یه صفحه index.php دارم چه کدی تو این صفحه بنویسم که با تابع curl محتویات myid2 رو نشون بده ؟
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •