نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: زیر دامنه های مجازی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    زیر دامنه های مجازی

    سلام دوستان من در مورد ساختن دامنه های مجازی در Asp.net تحقیقات زیادی انجام دادم و سایت رو هم زیر و رو کردم
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=109559
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=109520
    و غیره ذلک

    مواردی که من تا حالا بهشون رسیدم

    - ساختن یک رکورد A در تنظیمات dns سایت که بار ترافیکی *.mydomain.com رو به یه ip ریدایرکت کنه (حالا نمیدونم اگه این ip مشترک باشه هم کار میکنه یا باید یک ip اختصاصی واسه این کار تهیه بشه)
    - نوشتن یک httpmodule که اسم subdomain رو از اسم اصلی سایت جدا کنه و به یه جائی redirect کنه

    بیشتر مشکل فکر میکنم رو مورد اول باشه

    آیا چیزه دیگه ای هم هست که باید مدنظر گرفته بشه؟

    ممنون

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: زیر دامنه های مجازی

    در این لینک توضیحات رو دادم. مطالعه کنید.

    حالا نمیدونم اگه این ip مشترک باشه هم کار میکنه یا باید یک ip اختصاصی واسه این کار تهیه بشه
    نیاز به IP اختصاصی دارید.
    نوشتن یک httpmodule که اسم subdomain رو از اسم اصلی سایت جدا کنه و به یه جائی redirect کنه
    کار سختی نیست.
    البته نباید redirect کنی بلکه باید RewritePath کنی.
    چیزی شبیه به کد زیر
    string host, originalurl, newurl;
    host = Request.Url.Host;
    originalurl = Request.Url.PathAndQuery;

    if (host.EndsWith(".raziee.ir"))
    {
    newurl = "Default.aspx?subdomain=" + host.Replace(".raziee.ir", "");
    HttpContext.Current.RewritePath(newurl);
    }
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •