نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بازیابی آخرین خبر درج شده در جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    195

    بازیابی آخرین خبر درج شده در جدول

    با سلام به همه دوستان
    میخوام از یه جدول که خبرهای سازمان رو درون خودش داره هربار فقط آخرین خبر درج شدهروبازیابی کنم و به کاربر نمایش بدم
    تابع aggregate در sql، برای کار با فیلدی که از نوع datetime تعریف شده چیه؟
    خودم فکر کردم از تابع (اسم فیلد) last استفاده کنم. درسته؟
    یا اصلا برای همچین کاری دوستان، ایده بهتری دارید؟

  2. #2

    نقل قول: بازیابی آخرین خبر درج شده در جدول

    نقل قول نوشته شده توسط mahak_f مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان میخوام از یه جدول که خبرهای سازمان رو درون خودش داره هربار فقط آخرین خبر درج شدهروبازیابی کنم و به کاربر نمایش بدم تابع aggregate در sql، برای کار با فیلدی که از نوع datetime تعریف شده چیه؟ خودم فکر کردم از تابع (اسم فیلد) last استفاده کنم. درسته؟ یا اصلا برای همچین کاری دوستان، ایده بهتری دارید؟

    سلام.
    واقعیت اینه که ما چیزی به اسم "آخرین رکورد" نداریم. فرض می کنیم که شما تاریخ درج هر خبر رو در کنار هر خبر دارید، بنابراین عبارت "آخرین خبر" رو رکوردی تلقی می کنیم که تاریخ درج اون خبر (یا Published Date اش) نسبت به دیگر رکوردها، جدیدتر باشه. برای بدست آوردن چنین رکوردی، می تونیم بدین شکل عمل کنیم:

    SELECT TOP 1 [Col1], [Col2] FROM [MyTable] ORDER BY [NewsDate] DESC
    در واقع رکوردها رو بر اساس تاریخ نشر / درج هر خبر بصورت نزولی مرتب می کنیم، سپس اولین رکورد رو SELECT می کنیم.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: بازیابی آخرین خبر درج شده در جدول

    سلام
    واقعیت اینه که ما چیزی به اسم "آخرین رکورد" نداریم.
    آيا نمي توان با تابع LAST آخرين مقدار وارد شده يك فيلد را گرفت؟
    SELECT LAST(Field1), Last(Field2) FROM ...

  4. #4

    نقل قول: بازیابی آخرین خبر درج شده در جدول

    سلام.
    آيا نمي توان با تابع LAST آخرين مقدار وارد شده يك فيلد را گرفت؟
    SELECT LAST(Field1), Last(Field2) FROM
    همونطور که آقای موسوی گفتند یک همچین چیزی نداریم.و باید براساس همون چیزی که اقای موسوی گفتند عمل کرد. یا مثلا اگر براساس شماره ID مرتب شده است و به صورت افزایشی اضافه شده است میتوان با استفاده از تابع max بیشترین مقدار id رو بدست آورد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •