نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی

    سلام دوستان می خواستم بدونم چطور از طریق کدنویسی یه کامپوننت رو توی کامپیوتر کاربر رجیستر کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی

    Shell "regsvr32 VBAME.dll"


    اگه میخواین پیغام نده بصورت Silent میشه:

    Shell "regsvr32 VBAME.dll /s"

  3. #3

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی

    با تاييد روش جناب M.T.P . يه راهش هم استفاده از API هست.خب شايد Regsvr32.exe بلايي سرش اومده باشه!

    Private Declare Function GetProcAddress Lib "kernel32" (ByVal hModule As Long, ByVal lpProcName As String) As Long
    Private Declare Function LoadLibrary Lib "kernel32" Alias "LoadLibraryA" (ByVal lpLibFileName As String) As Long
    Private Declare Function CallWindowProc Lib "user32" Alias "CallWindowProcA" (ByVal lpPrevWndFunc As Long, ByVal hWnd As Long, ByVal Msg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
    Private Declare Function FreeLibrary Lib "kernel32" (ByVal hLibModule As Long) As Long

    Private Sub RegisterCom(ComFileName As String)

    Dim lngLoadLB As Long
    Dim lngGetAdd As Long
    Dim lngSendMsg As Long

    lngLoadLB = LoadLibrary(ComFileName)
    lngGetAdd = GetProcAddress(lngLoadLB, "DllRegisterServer")
    lngSendMsg = CallWindowProc(lngGetAdd, hWnd, (0), (0), (0))

    FreeLibrary lngLoadLB

    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی

    خیلی عذر می خوام ها. شما همه روشتون درست، ولی وقتی روی برنامه دابل کلیک می کنی تا اجرا بشه اول سیستم چک می کنه که کامپوننت ثبت شده هست یا نه اگه ثبت شده نبود همون اول برنامه ارور می ده و دیگه داخلش نمی ره. اونوقت شما این کدها رو می خواین کجا بنویسین تا اول این دستورات رو انجام بده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی

    خیلی عذر می خوام ها. شما همه روشتون درست، ولی وقتی روی برنامه دابل کلیک می کنی تا اجرا بشه اول سیستم چک می کنه که کامپوننت ثبت شده هست یا نه اگه ثبت شده نبود همون اول برنامه ارور می ده و دیگه داخلش نمی ره. اونوقت شما این کدها رو می خواین کجا بنویسین تا اول این دستورات رو انجام بده
    اینطوری:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B5%D8%A7%D8%A8)
    آخرین ویرایش به وسیله M.T.P : یک شنبه 26 دی 1389 در 10:07 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط shedayat مشاهده تاپیک
    خیلی عذر می خوام ها. شما همه روشتون درست، ولی وقتی روی برنامه دابل کلیک می کنی تا اجرا بشه اول سیستم چک می کنه که کامپوننت ثبت شده هست یا نه اگه ثبت شده نبود همون اول برنامه ارور می ده و دیگه داخلش نمی ره. اونوقت شما این کدها رو می خواین کجا بنویسین تا اول این دستورات رو انجام بده؟
    خب اين كد رو ميتوني در يك فايل اجرايي كه ساده است و از هيچ كامپوننتي استفاده نشده بنويسي و اجرا كني

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط shedayat مشاهده تاپیک
    خیلی عذر می خوام ها. شما همه روشتون درست، ولی وقتی روی برنامه دابل کلیک می کنی تا اجرا بشه اول سیستم چک می کنه که کامپوننت ثبت شده هست یا نه اگه ثبت شده نبود همون اول برنامه ارور می ده و دیگه داخلش نمی ره. اونوقت شما این کدها رو می خواین کجا بنویسین تا اول این دستورات رو انجام بده؟
    اگه تو قسمت Initialize بنویسی همچین چیزی اتفاق نمی افته.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •