نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کد تاریخ قمری

  1. #1

    کد تاریخ قمری

    سلام دوستان یه کد تاریخ قمری میخام به صورت زیر

    10 صفر 1432

  2. #2

    نقل قول: کد تاریخ قمری

    دوست عزیز
    شما باید در php با تابع date() فرمت تاریخی رو که نیاز داری بر حسب timestamp ایجاد کنید
    و با استفاده از کلاس تبدیل تاریخ میلادی به قمری تاریخ مورد نظرت رو بسازی
    http://php.net/manual/en/function.date.php

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    Cool نقل قول: کد تاریخ قمری

    سلام دوست عزیز
    کاش قبل از اینکه تاپیک ایجاد کنید
    قبلش یه جستجو توی تاپیک های قبلی میکردید
    این سوال رو اتفاقا من قبلا ایجاد کرده بودم و دوست عزیزی هم به واسم کدش و گذاشت
    اینم کدش
    برای فراخوانیش هم از تابع زیر میتونی استفاده کنی
    <?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?>

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: کد تاریخ قمری

    سلام مرسی دوست عزیز اما مقل اینکه این تابع یک روز جلو تر نشون میده ! امروز سه شنبه 17 شعبان هست اما زده ( سه شنبه 18 شعبان )

  5. #5

    نقل قول: کد تاریخ قمری

    اگه لوکال تست میکنید، شاید تاریخ کامپیوترتون درست نیست

  6. #6

    نقل قول: کد تاریخ قمری

    سلام
    من از سیستم دیتالایف استفاده میکنم ؛
    اگه بخوام با این فرمت تاریخ رو نمایش بده میشه راهنماییم کنید ؟

    امروز : پنج شنبه 27 بهمن 1390 - 24 ربيع الاول 1433 - 16 فوريه 2012

    برای یک سایت مهم و فرهنگی میخوام ؛ لطفا کمک کنید . ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: کد تاریخ قمری

    نقل قول نوشته شده توسط hhh111 مشاهده تاپیک
    سلام مرسی دوست عزیز اما مقل اینکه این تابع یک روز جلو تر نشون میده ! امروز سه شنبه 17 شعبان هست اما زده ( سه شنبه 18 شعبان )

    سلام دوست عزیز

    از این فایل استفاده کنید من اصلاحش کردم کاملا درست کار می کنه

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:39 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: کد تاریخ قمری

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    یک کلاس ساده تر (به همراه نمونه) ضمیمه شد.
    سلام دوست عزیز

    ممنون به خاطر معرفی کلاس

    کلاس قبلی 1 روز جلو نشون میداد که بنده اصلاحش کردم و کاملا درست کار میکنه

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله meysam1366 : شنبه 09 آذر 1392 در 13:10 عصر

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    نقل قول: کد تاریخ قمری

    خیلی عالی مرسی من هم استفاده کردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •