نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تولید فایل EXE از طریق برناممون

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    Red face تولید فایل EXE از طریق برناممون

    دوستای گلم ،سلام

    ما چطوری می تونیم توسط برنامه خودمون یه فایل با خروجی EXE بگیریم .مثلا برناممون یه فرم اصلی داره که بالا می اد و یه فرم فرعی داخلی داره که اون فرمداخلی رو تبدیل به یه فایل EXE میکنه.

    به نظرتون موضوع جالبی نیست؟

  2. #2

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    یادمه قبلا یه نمونشو تو VB6 دیدم
    اگه پیدا کردم اینجا میزارم تا شاید به دردت خورد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    اول جستجو بعد تایپیک!!(این موضوع توی سایت هست یک سرچ کنی پیدا میکنی "به زبانVB.NET نمونه کد هست".)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    اول جستجو بعد تایپیک!!(این موضوع توی سایت هست یک سرچ کنی پیدا میکنی "به زبانVB.NET نمونه کد هست".)
    سامان گشتم نبود.
    لطف بفرمائید چطوری جستجو کنم؟(با چه عنوانی؟)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    موضوع که جالبه!

    من جواب کلی رو نمی دونم ولی اگه فرمت یه شکل ثابت داره میتونی با ساخت یه فرمی که اطلاعاتش (تعداد textbox ها و...)رو از یه دیتابیس بگیره میشه این کار رو انجام داد...

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    عنوان نمیخوا اینو نیگاه :
    این
    البته این دقیقا اون نیست عنوانش رو یادم نیست و اگر نه میفرستادمون توی همون تایپیک!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    از دوستان عزیز ممنونم که پیگیری و راهنمائی می کنند.

    سامان می تونی یادت بیاری که تاپیک تولید فایل EXE رو کجا دیدی و یا مال چه تاریخیه؟و یا تو آرشویت یه سرچ بزنی.

    منتظرتم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MortezaGity
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    208

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    دوست عزیز منم گشتم. داخل کدوم تاپیک هست نمیدونم.

    ولی این کدشه.



    • string source =
    • @"
    • namespace Foo
    • {
    • public class Bar
    • {
    • static void Main(string[] args)
    • {
    • Bar.SayHello();
    • }
    • public static void SayHello()
    • {
    • System.Console.WriteLine(""Hello World"");
    • }
    • }
    • }
    • ";





    و حال کامپایل این رشته



    • using System;
    • using System.Collections.Generic;
    • //دو فضاي نامي كه براي اين منظور اضافه شده‌اند
    • using Microsoft.CSharp;
    • using System.CodeDom.Compiler;
    • namespace compilerTest
    • {
    • class Program
    • {
    • static void compileIt1()
    • {
    • //سورس كد ما جهت كامپايل
    • string source =
    • @"
    • namespace Foo
    • {
    • public class Bar
    • {
    • static void Main(string[] args)
    • {
    • Bar.SayHello();
    • }
    • public static void SayHello()
    • {
    • System.Console.WriteLine(""Hello World"");
    • }
    • }
    • }
    • ";
    • //تعيين نگارش كامپايلر مورد استفاده
    • Dictionary<string, string> providerOptions = new Dictionary<string, string>
    • {
    • {"CompilerVersion", "v3.5"}
    • };
    • //تعيين اينكه كد ما سي شارپ است
    • CSharpCodeProvider provider = new CSharpCodeProvider(providerOptions);
    • //تعيين اينكه خروجي يك فايل اجرايي است بعلاوه مشخص سازي محل ذخيره سازي فايل نهايي
    • CompilerParameters compilerParams = new CompilerParameters
    • {
    • OutputAssembly = "D:\\Foo.EXE",
    • GenerateExecutable = true
    • };
    • //عمليات كامپايل در اينجا صورت مي‌گيرد
    • CompilerResults results = provider.CompileAssemblyFromSource(compilerParams, source);
    • //اگر خطايي وجود داشته باشد نمايش داده خواهد شد
    • Console.WriteLine("Number of Errors: {0}", results.Errors.Count);
    • foreach (CompilerError err in results.Errors)
    • {
    • Console.WriteLine("ERROR {0}", err.ErrorText);
    • }
    • }
    • static void Main(string[] args)
    • {
    • compileIt1();
    • Console.WriteLine("Press a key...");
    • Console.ReadKey();
    • }
    • }
    • }



  9. #9
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    نقل قول نوشته شده توسط MortezaGity مشاهده تاپیک
    دوست عزیز منم گشتم. داخل کدوم تاپیک هست نمیدونم.

    ولی این کدشه.



    • string source =
    • @"
    • namespace Foo
    • {
    • public class Bar
    • {
    • static void Main(string[] args)
    • {
    • Bar.SayHello();
    • }
    • public static void SayHello()
    • {
    • System.Console.WriteLine(""Hello World"");
    • }
    • }
    • }
    • ";




    و حال کامپایل این رشته



    • using System;
    • using System.Collections.Generic;
    • //دو فضاي نامي كه براي اين منظور اضافه شده‌اند
    • using Microsoft.CSharp;
    • using System.CodeDom.Compiler;
    • namespace compilerTest
    • {
    • class Program
    • {
    • static void compileIt1()
    • {
    • //سورس كد ما جهت كامپايل
    • string source =
    • @"
    • namespace Foo
    • {
    • public class Bar
    • {
    • static void Main(string[] args)
    • {
    • Bar.SayHello();
    • }
    • public static void SayHello()
    • {
    • System.Console.WriteLine(""Hello World"");
    • }
    • }
    • }
    • ";
    • //تعيين نگارش كامپايلر مورد استفاده
    • Dictionary<string, string> providerOptions = new Dictionary<string, string>
    • {
    • {"CompilerVersion", "v3.5"}
    • };
    • //تعيين اينكه كد ما سي شارپ است
    • CSharpCodeProvider provider = new CSharpCodeProvider(providerOptions);
    • //تعيين اينكه خروجي يك فايل اجرايي است بعلاوه مشخص سازي محل ذخيره سازي فايل نهايي
    • CompilerParameters compilerParams = new CompilerParameters
    • {
    • OutputAssembly = "D:\\Foo.EXE",
    • GenerateExecutable = true
    • };
    • //عمليات كامپايل در اينجا صورت مي‌گيرد
    • CompilerResults results = provider.CompileAssemblyFromSource(compilerParams, source);
    • //اگر خطايي وجود داشته باشد نمايش داده خواهد شد
    • Console.WriteLine("Number of Errors: {0}", results.Errors.Count);
    • foreach (CompilerError err in results.Errors)
    • {
    • Console.WriteLine("ERROR {0}", err.ErrorText);
    • }
    • }
    • static void Main(string[] args)
    • {
    • compileIt1();
    • Console.WriteLine("Press a key...");
    • Console.ReadKey();
    • }
    • }
    • }



    مهندس جان دستت طلا.

    ولی من نتونستم استفاده کنم تازه به namespace هم در تبدیل شدش به VB ایراد میگره!!!

    این namespace رو باید تو فرم نوشت یا یه کلاس؟؟؟؟

    دوستان عزیز شاید من غلط کانورت کردم لطفا یکی از دوستان چک کنه ببیننه این کدها تو VB چی میشن؟

    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: تولید فایل EXE از طریق برناممون

    سلام !
    من چند وقت پیش ها این سوال رو تو تالار VB6 مطرح کردن بودم که ببینبد بد نیست!

    https://barnamenevis.org/showthread.p...رایی-(exe)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •