نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ذخیره فایل بدون "" و ,

  1. #1

    Question ذخیره فایل بدون "" و ,

    زمانی که در وی بی فایلی می سازم و محتویات یک تکست باکس را ذخیره می کنم، متنی که داخل تکست باکس بوده، در فایل داخل " " قرار می گیرد و بعد از آن نیز , اضافه می شود.
    چطوری می تونم متن های درون تکست باکس رو عینا ذخیره کنم؟
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pouyansaraf
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    بندرانزلی-کرمان-بندرعباس-رشت-منچستر
    سن
    44
    پست
    348

    نقل قول: ذخیره فایل بدون "" و ,

    سلام

    Dim FILE_NAME As String = "C:\Text.txt"
    Dim objWriter As New System.IO.StreamWriter(FILE_NAME)
    objWriter.Write(TextBox1.Text)
    objWriter.Close()

  3. #3

    نقل قول: ذخیره فایل بدون "" و ,

    محتويات رو با چي ذخيره ميكنيد؟؟ كدتون رو بزاريد داحت تر ميشه فهميد مشكل از كجاست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: ذخیره فایل بدون "" و ,

    نقل قول نوشته شده توسط Slytherin مشاهده تاپیک
    زمانی که در وی بی فایلی می سازم و محتویات یک تکست باکس را ذخیره می کنم، متنی که داخل تکست باکس بوده، در فایل داخل " " قرار می گیرد و بعد از آن نیز , اضافه می شود.
    چطوری می تونم متن های درون تکست باکس رو عینا ذخیره کنم؟
    ممنون.

    سلام!
    این دستور که پایینه متن رو از تکس باکس میگیره و در درایو D ذخیده میکنه (بدونه "")


    FileOpen(1,
    "d:\test.txt", OpenMode.Output)
    Print(1, TextBox1.Text)
    FileClose(1)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: ذخیره فایل بدون "" و ,

    سلام این یه مثال خیلی کوچیک برای شما دوست گرامی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: ذخیره فایل بدون "" و ,

    من ابتدا از این دستور استفاده می کردم:
            FileOpen(1, My.Application.Info.DirectoryPath + "/MyText.txt", OpenMode.Output)
    Write(1, TextBox1.Text)
    FileClose(1)

    با توجه به پیشنهاد Algoritm Soft عزیز از این کد استفاده کردم:
            FileOpen(1, My.Application.Info.DirectoryPath + "/MyText.txt", OpenMode.Output)
    Print(1, TextBox1.Text)
    FileClose(1)

    مشکل حل شد.
    با تشکر از همگی.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •