نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فقط ۲۵ بار برنامه اجرا بشه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    فقط ۲۵ بار برنامه اجرا بشه

    سلام امروز یک کد بسیار ساده برای شما آماده کردم. کد زیر باعث میشه فقط برنامه برای ۲۵ اجرا بشه نه بیشتر یک command1 به فرم اظافه کنید و بعد کد زیر را به برنامه اظافه کنید.
    private sub form_load()

    ' the "a" in getsetting and savesetting
    ' can be changed to another letter
    retvalue = getsetting("a", "0", "runcount") ' this returns the value of the registry edit.
    worm$ = val(retvalue) + 1 ' adds one to the value of the regisrty edit.
    savesetting "a", "0", "runcount", worm$ ' saves the new value

    if worm$ 24 then 'put one number lower then it says.
    msgbox "you have used this program 25 times, purchase is now required", 16, "sorry"
    ' this would send the user to a website
    ' in their default browser.
    win32keyword "http://skygazer.net"
    unload me
    end
    end if

    end sub

    private sub command1_click()

    end
    end sub

  2. #2

    نقل قول: فقط ۲۵ بار برنامه اجرا بشه

    سلام
    اين روش به راحتي قابل رديابي هست
    زياد كارآمد نيست
    بهرحال ممنون
    ياعلي

  3. #3

    نقل قول: فقط ۲۵ بار برنامه اجرا بشه

    و براي ريست كردن برنامه فقط كافيه بياي توي regedit/hkcu/softwares/vb and vba programs و هر كليدي اونجا موجوده رو پاك كني.
    راستي لطف كنيد كدتونو توي تگ كد يا php بذاريد
    آخرین ویرایش به وسیله محسن شامحمدی : جمعه 01 بهمن 1389 در 15:57 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sinavb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یه ذره اون ور تر !
    پست
    94

    نقل قول: فقط ۲۵ بار برنامه اجرا بشه

    واسه من توی این خط ایراد می گیره
    if worm$ 24 then 'put one number lower then it says.
    چرا ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •