نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پشتیبان گیری از پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    پشتیبان گیری از پروژه

    سلام
    یه پروژه بانک اطلاعاتی نوشتم از دستورات sql استفاده نکردم فقط می خوام مثلا وقتی اطلاعات داخل پایگاه کردم
    از اون اطلاعات پشتیبان بگیرم ویه محل اون رو ذخیره کنم تا اگه یه موقع اطلاعات حذف شد بتونم برش گردونم
    یکی از دوستان سورسش رو برام گذاشت که جواب کارم رو نداد ممنون میشم اگه سورس وتوضیحاتش رو برام بگذارید.

  2. #2

    نقل قول: پشتیبان گیری از پروژه

    قبل از هرچیز در قسمت جنرال فرم تابع copyfile رو فرا می خونی
    بعد هم یک فایل نمونه گذاشتم که خیلی هم راحت و زیبا این کار رو واست انجام می ده
    http://up.iranblog.com/images/m096fjtbqndh5whks92e.rar

  3. #3

    نقل قول: پشتیبان گیری از پروژه

    پایگاه داده که استفاده کردی چیه؟
    sql
    Access
    or ....?
    به صورت فایل ذخیره کردی فایل پایگاه داده رو؟
    اگه فایله کافیه یک کپی بگیری ازش و در یک جای دیگه ذخیره کنی
    این برای کپی گرفتن دیتا بیس هست دیگه به صورت پروژه آپلود نکردم فقط سورس هست

    Private Sub CmdSrach_Click()
    On Error GoTo E_R
    If Text1.Text = "" Then MsgBox "áØÝÇ ãÓíÑ Êåíå äÓÎå ÔÊíÈÇä ÑÇ æÇÑÏ ˜äíÏ", vbExclamation + vbMsgBoxRtlReading, "ÎØÇ": Exit Sub


    CopyFileAny App.Path & "\Database.mdb", Text1.Text

    MsgBox "äÓÎå ÔÊíÈÇä Êåíå ÑÏíÏ", vbInformation + vbMsgBoxRtlReading

    Exit Sub
    E_R:
    MsgBox Err.Description, vbMsgBoxRtlReading + vbMsgBoxRtlReading, "Error"
    End Sub



    Private Sub lvButtons_H1_Click()
    On Error GoTo E_R
    With Dlg
    .CancelError = False
    .Filter = "Database Backup |*.dbb"
    .ShowSave
    If .FileName <> "" Then Text1.Text = .FileName
    End With
    Exit Sub
    E_R:
    MsgBox Err.Description, vbExclamation + vbMsgBoxRtlReading, "Error"

    End Sub

    Private Sub lvButtons_H2_Click()

    On Error GoTo E_R

    With Dlg

    .CancelError = False
    .Filter = "Database Backup |*.dbb"
    .ShowOpen

    If .FileName <> "" Then Text2.Text = .FileName

    End With

    Exit Sub
    E_R:
    MsgBox Err.Description, vbExclamation + vbMsgBoxRtlReading, "Error"

    End Sub

    Private Sub lvButtons_H3_Click()

    On Error GoTo E_R
    Dim StrConn As String
    StrConn = Conn.ConnectionString

    Conn.Close
    DoEvents

    Kill App.Path & "\Database.mdb"
    CopyFileAny Text2.Text, App.Path & "\Database.mdb"

    Conn.Open StrConn
    MsgBox "ÈÇÒíÇÈí ÇØáÇÚÇÊ ÇäÌÇã ÔÏ", vbInformation + vbMsgBoxRtlReading
    Unload Me

    Exit Sub
    E_R:
    MsgBox Err.Description, vbExclamation + vbMsgBoxRtlReading

    End Sub


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: پشتیبان گیری از پروژه

    دوست عزيز فايلت خراب بود دانلود كردم ولي هنگام باز كردن فايل با مشكل روبه رو شدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: پشتیبان گیری از پروژه

    دوست عزيز يه واقعا دستت دردنكنه ولي يه خورده سورس زياده ومن سر در نمي ارم ميشه بيشتر برام توضيح بدي

  6. #6

    نقل قول: پشتیبان گیری از پروژه

    فایل درستش کردم می تونی دانلودش کنی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar p.rar‏ (8.4 کیلوبایت, 60 دیدار)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •