نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در عدم ارسال ایمیل ( بلاک شدن Mail Server توسط سرویس دهنده های Gmail و Yahoo)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    Question مشکل در عدم ارسال ایمیل ( بلاک شدن Mail Server توسط سرویس دهنده های Gmail و Yahoo)

    با سلام خدمت دوستان
    من یه سایت طراحی کردم که کاربران وقتی ثبت نام میکنند برای فعال سازی یه ایمیل با لینک فعال سازی براشون میفرستم . بار اول که سایت رو تست کردم خوب بود و ایمیل برام اومد ولی وقتی که سایت رو آپلود کردم کسانی که ثبت نام کردند ایمیل فعال سازی براشون نرفته . بعد خودم هم از داخل وب میل سایتم ایمیل فرستادم ، ایمیل ارسال میشد ولی به دست گیرنده نمیرسید . بعد از یکی دیگه از سایت هایی که طراحی کرده بودم ایمیل فرستادم ولی اون هم مشکل داشت ( من دو تا هاست از یک شرکت خریدم که IP هر دو تا هاست یکی هست )
    بعد مشکل را با پشتیبانی هاست درمیان گذاشتم و اونا بهم گفتن که اکانت ایمیل شما در یاهو و جیمیل بلاک شده . بعد دلیل را ازشون پرسیدم گفتن که اگر تعداد ایمیل هات زیاد باشه و برگشت داده بشه توسط یاهو و جیمیل بلاک میشه . بعد از دو روز اون ایمیلی های که نرفته بود البته بعضی هاش به دست گیرنده ها رسیده بود
    ولی دوباره خراب شد و ایمیل ها نمیرفت . بعد اومدم از طریق جیمیل برای کسانی که ثبت نام میکردن ایمیل فعال سازی میفرستادم ولی بعد از فرستادن چند تا ایمیل دوباره از کار افتاد و ایمیل ها به دست گیرنده نمیرسید.
    خواهش میکنم مشکل منو حل کنید
    اینم آدرس سایت : http://www.no1gamenet.com

    کد ارسال ایمیل :


    string mes= "http://www.no1gamenet.com/Active.aspx?user=" + user + "&Code=" + code;
    try
    {
    MailMessage mail = newMailMessage();
    mail.From =
    newMailAddress("Info@no1gamenet.com");
    mail.To.Add(txtemail.Text);
    mail.Subject =
    " تایید آدرس پست الکترونیکی";
    mail.IsBodyHtml =
    true;
    mail.Body = mes;
    SmtpClient smtp = newSmtpClient("IP", 25);
    smtp.Credentials =
    newNetworkCredential("Info@no1gamenet.com", "Password");
    smtp.Send(mail);
    }
    catch
    {
    lblstuts.Text =
    " ";
    return;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: مشکل در عدم ارسال ایمیل ( بلاک شدن Mail Server توسط سرویس دهنده های Gmail و Yahoo)

    ببین اولا کد
      mail.Priority = MailPriority.High;

    رو به کد هات اضافه کن تا به smtp سرور هاست بفهمونی که ایمیل ها رو باید درجا بفرسته نگذاره هر وقت یادش افتاد اونوقت بفرسته !

    دوما
    به احتمال زیاد ایمیل های شما توسط سایت های یاهو و .... به عنان spam شناسایی میشه . به کاربرات بگو اون قسمت از میشونو هم چک کنن. من تاحالا چنین مشکلی نداشتم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    نقل قول: مشکل در عدم ارسال ایمیل ( بلاک شدن Mail Server توسط سرویس دهنده های Gmail و Yahoo)

    با تشکر از daffy_duck376
    از این کدی که گفتی هم استفاده کردم ولی جواب نداده
    متاسفانه میل ها داخل پوشه SPAM هم نمیره
    ولی بعد از 2 روز بعضی از ایمیل ها میرسه
    موندم که چرا اینجور میشه
    آیا میتونه به خاطر IP مشترک باشه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: مشکل در عدم ارسال ایمیل ( بلاک شدن Mail Server توسط سرویس دهنده های Gmail و Yahoo)

    من هیچ نظری برای دوروز بعد رسیدن میل ها ندارم . کد های شما درست هست و تنها فرقیکه با کدهای من داره اینه که من برای smtp server آی پی نزندم mail.domain.ir رو زدم .فکر نکنم از اون باشه ولی یه چک بکن و البته هاست روی پورت 26 کار میکرد . به هر صورت یه چک بکن اگه نشد دیگه من نمیدونم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: مشکل در عدم ارسال ایمیل ( بلاک شدن Mail Server توسط سرویس دهنده های Gmail و Yahoo)

    دوست عزیز مربوط به smtp هاستتونه کانفیگشون اینطوریه . اکثر هاستها محدودیتهایی قائل می شن . مثلا اگه چند تا رو پشت سر هم بفرستی اولی رو همون و بقیه رو طی زمانهای مشخص می فرستن . احتمالا هاست شما محدودیتهای بیشتری قائل می شه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •