نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در خروجی گرفتن اکسل از برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    مشکل در خروجی گرفتن اکسل از برنامه

    توی خروجی گرفتن از برنامه به فرمت اکسل دچار یه مقداری مشکل شدم
    برنامه اطلاعات رو از یک وب سرویس می گیره و خروجی رو توی اکسل باید ذخیره کنه.. تمام اطلاعات ورودی String هستند ...
    یکی از فیلدها عدد به صورت رشته ای که وقتی تعداد کاراکترها از 12 تا بیشتر بشه توی سلول اکسل به صورت نمایش علمی می شه ...
    یه نمونه برنامه گرفتم دیدم خروجی رو درست تحویل می ده ولی کد من این جوری نیست .. کسی می تونه کمک کنه ؟

    using Microsoft.Office.Interop;
    using Microsoft.Office.Interop.Excel;
    using Alias = Microsoft.Office.Interop.Excel;

    Alias.Application excelApp = new Alias.Application();

    Alias.Workbook excelBook = excelApp.Workbooks.Add(XlSheetType.xlWorksheet);

    Alias.Worksheet excelWorksheet = (Worksheet)(excelBook.Worksheets[1]);

    excelApp.Visible = true;

    excelWorksheet.DisplayRightToLeft = true;

    int i = 1;

    foreach (var k in b)
    {
    i++;

    string s = i.ToString();

    Range r1 = excelWorksheet.get_Range("A" + s, "A" + s);

    r1.Value2 = s;

    Range r2 = excelWorksheet.get_Range("B" + s, "B" + s);

    r2.Value2 = k.ToString();

    }


    وقتی که مقدار k زیاد باشه عدد رو به صورت 8.899989E12 در سلول ذخیره می کنه... در حالی که می خوام به صورت 8998983422354 ( مثلا ) ذخیره بشه ..
    متشکر می شم اگه کسی بتونه کمک کنه..
    آخرین ویرایش به وسیله ایمان اختیاری : جمعه 01 بهمن 1389 در 08:07 صبح دلیل: نشان ندادن صحیح کد ها

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن اکسل از برنامه

    کسی از دوستان نمی تونه کمک کنه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •