نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تغییر متن آدرسبار My Computer

  1. #1

    Arrow تغییر متن آدرسبار My Computer

    با سلام
    کد زیر رو مطالعه بفرمایید.
    var
    H: THandle;
    begin
    H:= FindWindow(nil, 'My Computer');
    H:= FindWindowEx(H,0,'Edit',0);
    SendMessage(h, WM_SETTEXT, 0, Integer(Edit1.Text));
    end;

    چرا متن آدرسبار عوض نمیشه؟


  2. #2

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    یعنی واقعا این سوال اینقدر سخته؟
    دوستان یه مرحمتی کنند لا اقل این سوالات آماتوری رو زمین نمونه.


  3. #3

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    من از کد زیر استفاده کردم و به راحتی متن title bar مربوط به My Computer رو عوض کردم.
    var
    H: THandle;
    begin
    H := FindWindow(nil, 'My Computer');
    SendMessage(H, WM_SETTEXT, 0, Integer(Edit1.Text));

  4. #4

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    برادر عزیز ممنون.
    اینو میدونم.
    چرا متن آدرسبار عوض نمیشه؟


  5. #5

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    من XP ندارم تا تست کنم ولی احتمال زیاد ترتیب گرفتن هندل ها رو رعایت نکردید ، قبل از خط آخر که متن رو به هندل ارسال میکنید یک ShowMessage بزارید ببینید اصلا هندلی پیدا شده .

  6. #6

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    مگه xp و 7 فرقی میکنه؟
    تست کردم . صفر بر میگردونه.
    سوالم اینه که چیکار کنم که مشکل رفع بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : شنبه 08 مهر 1391 در 17:25 عصر


  7. #7

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    H:= FindWindowEx(H,0,'Edit',0);

    از کجا میدونید که کنترل مربوطه از کلاس Edit است؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    ممنون از جوابتون.
    اگه edit نیست پس به نظرتون چیه؟
    من یه برنامه spy دارم که با اون اسمش و نوع کلاسش و ... رو دیدم.


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    شما اگر اول کلاس پنجره مربوطه را پیدا کنید بهتر می توانید Caption آنرا هم بگیرید.

    این تاپیک مشکل شما را حل میکنه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B1%D9%85
    آخرین ویرایش به وسیله AliReza Vafakhah : سه شنبه 05 بهمن 1389 در 02:15 صبح

  10. #10

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    مگه xp و 7 فرقی میکنه؟
    بله ؛ تو 7 خیلی از کلاس ها تغییر نام پیدا کردن .

    تست کردم . صفر بر میگردونه.
    سوالم اینه که چیکار کنم که مشکل رفع بشه؟
    تریب به دست آوردن هندل ها باید به ترتیب پنجره ها باشه ، با همون Spy یا ... به ترتیب از بیرونی ترین قسمت فرم شروع کنید و بیاید داخل و ببینید چه اشیائی وجود داره و به ترتیب هندلشون رو بگیرید و به عنوان والد پنجره بعدی استفاده کنید .

  11. #11

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    ای کاش یه نمونه میزاشتید.
    حتی برای 7.
    اگر هم نمونه داشته باشد که در پنجره run بشه متنی رو فرستاد کفایت میکنه.


  12. #12

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    کد ادرسبار عوض نمیشه چون شما هندل Edit اون رو بدست نیاوردین


    var
    Adwnd:hwnd;
    begin
    FindWindow('CabinetWClass',nil);
    Adwnd:=FindWindowEx(Adwnd,0,'WorkerW',nil);
    Adwnd:=FindWindowEx(Adwnd,0,'ReBarWindow32',nil);
    Adwnd:=FindWindowEx(Adwnd,0,'ComboBoxEx32',nil);
    Adwnd:=FindWindowEx(Adwnd,0,'ComboBox',nil);
    Adwnd:=FindWindowEx(Adwnd,0,'Edit',nil);
    SendMessage(Adwnd, WM_SETTEXT, 0, Integer(Edit1.Text));
    end;

  13. #13

    نقل قول: تغییر متن آدرسبار My Computer

    ممنون از جوابتون.
    یکی از دوستان خوبم در سایت شبگرد دیروز جوابم رو دادند.
    http://shabgard.org/forums/showthrea...169#post143169


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •