نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور میشه برای یه پنجره که از کلیک روی یک buttem به وجود امده دوباره کد نوشت

  1. #1

    Red face چطور میشه برای یه پنجره که از کلیک روی یک buttem به وجود امده دوباره کد نوشت

    سلام
    من یه برنامه نوشتم که از چند تا buttem تشکیل شده و با کلیک روی هر کدام از buttem ها یه پنجره دیگه باز میشه که پیغام مورد نظرم رو نمایش می ده مثلا می خواستم ببینم میشه دوباره برای ok کد خاصی رو نوشت . اکه میشه لطفا توضیح بدین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    نقل قول: چطور میشه برای یه پنجره که از کلیک روی یک buttem به وجود امده دوباره کد نوشت

    نقل قول نوشته شده توسط nasiiiiiii مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه برنامه نوشتم که از چند تا buttem تشکیل شده و با کلیک روی هر کدام از buttem ها یه پنجره دیگه باز میشه که پیغام مورد نظرم رو نمایش می ده مثلا می خواستم ببینم میشه دوباره برای ok کد خاصی رو نوشت . اکه میشه لطفا توضیح بدین
    با سلام
    ميشه يكم واضحتر بگي كه ميخواي چيكار كني ! منظورت از پنجره فرم جديده ؟
    چه موقع ميخواي كدت اجرا بشه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    182

    نقل قول: چطور میشه برای یه پنجره که از کلیک روی یک buttem به وجود امده دوباره کد نوشت

    با سلام

    بله میشه به این صورت



    Dim message As String = _
    "با انجام این کار اطلاعات پاک خواهد شد !!!"
    Dim caption As String = "اخطار"
    Dim result = MessageBox.Show(message, caption, _
    MessageBoxButtons.OKCancel)

    ' اگر ok کلیک شود
    If (result = DialogResult.OK) Then

    End If


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: چطور میشه برای یه پنجره که از کلیک روی یک buttem به وجود امده دوباره کد نوشت

    البته کد ساده تر فوق اینچوی هستش:
    MessageBox.Show(message, caption,MessageBoxButtons.OKCancel) = DialogResult.OK

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •