نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    Question چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    دوستان عزیز چندتا سوال دارم در مورد ارتباط VB.net با اینترنت! هرکی هرچی بلد بود راهنمایی کنه ممنون میشم.
    1. چطوری میشه فهمید که سیستم میزبان بررنامه ما به اینترنت وصل هست؟ یا نه؟
    2. اگه وصله اونو چطوری قطع کنیم؟
    3. نوع اتصال اونو چطوری بفهمیم؟ (Dial-up , ADSL و ...)
    4. چطوری بفهمیم که سیستم میزبان مودم داره؟ یا نه؟
    5. مدل مودلشو چطوری بفهمیم؟(می دونم دونستنش زیاد مهم نیست ، اما برای جامع بودن تایپیک مطرح کردم!)
    6. چطوری میشه فهمید که سیستم میزبان برنامه ما ، کانکشن اتصال Dial-up داره؟ یا نه؟
    7. چطوری میشه Wizard سازنده کانکشن رو در سیستم طرف اجرا کرد؟
    8. چطوری میشه شماره ISP یا User و Pass کانکشن سیستم رو فهمید؟
    9. چطوری میشه شماره ISP کانکشن رو تغیر داد و دستور Dial داد؟ (تا سیستم به اینترنت وصل بشه)
    10. خیلی پررو ام؟ نه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    یعنی کسی نیست که جواب یکیی از سوالات رو بلد باشه!!

  3. #3

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    سلام Algoritm Soft هنوز مشكلتون برطرف نسده ؟
    چون گفتم تا جايي كه بتونم و بلد باشم كمكتون كنم ؟؟

  4. #4

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    ببخشيد من اينا رو ميزارم ، اون طوري كه متوجه شدم شما نياز داريد :
    1.
    my.Computer.Network.IsAvailable
    2.
    System.Diagnostics.Process.Start("rasdial", "/disconnect")
    3.
    اول system.managment رو اد ميكنيد
    بعد اين كد رو تويه ماژولتون فرمتون وارد ميكنيد:
    Dim searcher As New ManagementObjectSearcher( _
    "root\CIMV2", _
    "SELECT * FROM Win32_PerfFormattedData_Tcpip_NetworkInterface")
    حالا تويه فرم لودتون اين كد رو :
    For Each obj As ManagementObject In searcher.Get()
    MsgBox(obj("Name").ToString)
    Exit For
    Next
    4.
    اول system.managment رو اد ميكنيد
    بعد اين كد رو تويه ماژولتون فرمتون وارد ميكنيد:
    Dim searcher As New ManagementObjectSearcher( _
    "root\CIMV2", _
    "SELECT * FROM Win32_POTSModem")
    حالا تويه فرم لودتون اين كد رو :
    For Each obj As ManagementObject In searcher.Get()
    MsgBox(obj("Caption").ToString)
    Next
    اگه خالي بود كه مودم نداره اگه هم چيزي داشت خوب به قطع مودم هم داره
    5.
    همون چهارمي مدل رو نشون ميده

    چهارتاي آخر رو دقيقا نميدونم ولي ميشه از كامپوننتهايي مثل com32 و .. براي شماره گيري استفاده كرد !!!!
    براي شماره يوزر و پس هم يك كلاس هست كه يادم نمياد،ولي بگردين پيدا ميشه !! اگه پيداش كردم ميزارم!!

    10.
    اين حرفها چيه شما گلين !!!

    منبع : خودم .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    از f3ryjoon ممنونم!
    سوال شماره 7 برام خیلی مهمه!!!

    7. چطوری میشه Wizard سازنده کانکشن رو در سیستم طرف اجرا کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    my.Computer.Network.IsAvailable
    مد فوق یه مشکل داره اونم اینه که اگه سیستم شما به هر شبکه ای وصل باشه true میشه مثلا اگه مودم روشن باشه ولی به اینترنت وصل نباشید اگه با سیم شبکه وصل شده باشید بازم true هستش البته من دنبال راه حل کشتم که پیدا نکردم.

  7. #7

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    سلام !!
    Navid Asadi جان ببخشد من اين موضوع رو تست نكردم ولي حتما درست ميگيد !!!من دنبالش نگشتم ولي ميشه يه كارايي كرد !!
    Algoritm Soft عزيز شما ميتونيد از كد زير استفاده كنيد(البته راه درستش اين نيست) :

    System.Diagnostics.Process.Start("C:\WINDOWS\syste m32\dllcache\inetwiz.exe")

    ضمنا قابل شما رو هم نداشت !! :)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    نقل قول نوشته شده توسط Navid Asadi مشاهده تاپیک
    my.Computer.Network.IsAvailable
    مد فوق یه مشکل داره اونم اینه که اگه سیستم شما به هر شبکه ای وصل باشه true میشه مثلا اگه مودم روشن باشه ولی به اینترنت وصل نباشید اگه با سیم شبکه وصل شده باشید بازم true هستش البته من دنبال راه حل کشتم که پیدا نکردم.
    خوب به نظر من راحت ترين راه اينه که يک دستور Ping به يک سايت مشهور مثل گوگل بفرستي اگه جواب گرفتي يعني اينترنت داري

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    من که فقط یک سوال نپرسیدم؟
    بازم هست اگه کسی در مورد بقیش اطلاعات داره پست کنه ممنون میشم!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    با سلام
    اگه ميشه در مورد
    چطوری میشه فهمید که سیستم میزبان برنامه ما به اینترنت وصل هست؟ یا نه؟
    توضيح بدين با چه دستوريه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    نقل قول نوشته شده توسط hero4000 مشاهده تاپیک
    خوب به نظر من راحت ترين راه اينه که يک دستور Ping به يک سايت مشهور مثل گوگل بفرستي اگه جواب گرفتي يعني اينترنت داري
    دوست عزیز تو بیابون که گیر نکردیم که دست به دامن گوگل بشیم!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    چقدر طرز فکر جالبي داريت

    يعني شما هر وقت توي بيابون گير ميکنين از گوگل کمک مي گيرين

    من گفتم يک سايت مشهور و گوگل رو مثال زدم چون اين سايتها معمولا هميشه در دسترسند .

    با اين طرز فکراتون توقع کمک از ديگران رو هم دارين ( بجاي تشکر تيکه ميندازين )

    حداقل خودتون به معادله خودتون و مخصوصا متغير Z اون اعتقاد داشته باشيد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    دوستان ميشه بگيد چطوری متوجه بشيم که سیستم به اینترنت وصل هست؟ یا نه

  14. #14

    نقل قول: چند سوال در مورد ارتباط VB.net با اینترنت!

    عزيزان و همراهان هميشگي شما مي تونيد از اين دو تابع API استفاده كنيد :


    RasEnumConnections
    RasGetConnectionStatistics


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •