نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تیره و تار کردن عکس با حرکت موس

  1. #1

    تیره و تار کردن عکس با حرکت موس

    با سلام
    در http://www.majidonline.com اگه با موس برویم روی هر عکس رنگ اون عکس روشن میشود.
    چجوری میشه اینگار را انجام داد؟
    با تشکر

  2. #2
    با استفاده از یک کد جاوااسکریپت و صدا زدن آن در پارامتر onmouseover جهت فعال شدن فیلتر موردنظر و بازگرداندن آن به حالت عادی در پارامتر onmouseout و از فیلتر روشنایی تصویر (مقدار روشنایی اولیه تصویر مثلا کمتر بوده و به هنگام فعال شدن تصویر با روشنایی بیشتر نمایش داده می شود)

    این تگ html اش:

    < A style="FILTER: alpha(opacity=50)"
    onmouseover=nereidFade(m1,100,50,100)
    onmouseout=nereidFade(m1,50,30,20)
    href="test2.htm" >
    <I M G style="BORDER-RIGHT: black 1px solid; BORDER-TOP: black 1px solid; FILTER: alpha(opacity=50); BORDER-LEFT: black 1px solid; BORDER-BOTTOM: black 1px solid"
    height=54
    src="banner.jpg"
    border=0
    name=m1>
    < / A >

    و این هم کد جاوااسکریپتش:

    nereidFadeObjects = new Object();
    nereidFadeTimers = new Object();
    function nereidFade(object, destOp, rate, delta) {
    if (!document.all)
    return
    if (object != "[object]") {
    setTimeout("nereidFade("+object+","+destOp+","+rat e+","+delta+")", 0);
    return;
    }
    clearTimeout(nereidFadeTimers[object.sourceIndex]);
    diff = destOp-object.filters.alpha.opacity;
    direction = 1;
    if (object.filters.alpha.opacity > destOp) {
    direction = -1;
    }
    delta=Math.min(direction*diff,delta);
    object.filters.alpha.opacity+=direction*delta;
    if (object.filters.alpha.opacity != destOp) {
    nereidFadeObjects[object.sourceIndex]=object;
    nereidFadeTimers[object.sourceIndex]=setTimeout ("nereidFade(nereidFadeObjects["+object.sourceIndex+"], "+destOp+", "+rate+", "+delta+")", rate);
    }
    }

    و در ابتدا صفحه html باید اگر از این کد جاوااسکریپت بصورت فایل js استفاده می کنید آن را فراخوانی کنید

    برای راحتی بیشتر من فایلها را نیز بصورت ضمیمه آپلود کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : چهارشنبه 02 شهریور 1384 در 14:40 عصر

  3. #3

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •