نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گزارش باتوجه به اطلاعات واردشده

  1. #1

    Question گزارش باتوجه به اطلاعات واردشده

    سوال: سلام اگر بخواهیم باتوجه به اطلاعات وارد شده توسط کاربر گزارش بگیریم چه کدی و در چه رویدادی باید بنویسیم ؟
    مثلا نام کاربر در کادر متن وارد شود وبتواند با اطلاعات وارد شده گزارش بگیرد.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: گزارش باتوجه به اطلاعات واردشده

    زمانی که کوریت رو نوشتی آخرش شرط رو بزار مثل کد زیر البته این گزارش گیری از دیتابیس هست اگه درست متوجه شده باشم اگر نه بیشتر توضیح بده.
    "SELECT [نام فیلد ها] FROM [اسم جدول] WHERE LastName=' "  &textbox1.text &"' "
    آخرین ویرایش به وسیله reza_edu : یک شنبه 10 بهمن 1389 در 01:29 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •