نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آيا مي‌شود اسامي چند فايل را به عنوان ركوردهاي يك جدول وارد كرد ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393

    آيا مي‌شود اسامي چند فايل را به عنوان ركوردهاي يك جدول وارد كرد ؟

    با سلام
    در برنامه چند فايل عكس لينك شده است . با استفاده از برنامه موجود همين سايت مي‌شود اين چندين عكس را به جدول وارد كرد .( بصورت لينك )
    حالا كه برنامه آماده استفاده شده است تعداد عكس‌ها بقدري زياد است كه اگر بخواهيم دونه به دونه عكس‌ها را لينك كنيم زمان زيادي صرف مي‌شود . آيا راهي وجود دارد اسامي اين عكس‌ها را در جدول وارد كرد ( به سريع‌ترين زمان ممكن ) . توضيح اينكه در برنامه فقط نام و مسير آن مهم است و خود برنامه با توجه به آدرس درست عكس‌ها را گزارشي نمايش خواهد داد .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: آيا مي‌شود اسامي چند فايل را به عنوان ركوردهاي يك جدول وارد كرد ؟

    با سلام
    مي توانيد عكسها رو انتخاب كنيد با اين كد

    Function BrowseForFile(strFileType As String, strFileFilterFormat As String, strTitle As String, Optional OpenAt As Variant)As Variant
    Dim vaFiles(1 To 500) As Variant, vaItems As Variant
    Dim i As Integer
    Dim FileOpenDialog As Object
    i = 1
    Set FileOpenDialog = Application.FileDialog(3)
    With FileOpenDialog 'setup File Dialog
    .AllowMultiSelect = True
    .ButtonName = "Select"
    .Title = strTitle
    .Filters.Clear
    .Filters.Add strFileType, strFileFilterFormat, 1
    .FilterIndex = 1
    If .show Then 'display file dialog box
    For Each vaItems In .SelectedItems 'get selected files
    vaFiles(i) = vaItems
    i = i + 1
    Next vaItems
    End If
    End With
    BrowseForFile = vaFiles
    End Function

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: آيا مي‌شود اسامي چند فايل را به عنوان ركوردهاي يك جدول وارد كرد ؟

    همان طور كه در كد مشخصه دايركتوري فايلهاتون توي vaFiles قرار داره بعد ميتونيد توي حلقه بريزيدش توي جدول اين طوري

    strFileFilterName = "Images"
    strFileFilterFormat = "*.bmp;*.dib;*.gif;*.jpg;*.jpeg;*.jpe;*.jfif;*.png "
    vaFiles() = BrowseForFile(strFileFilterName, strFileFilterFormat, "Please Select Image Files")
    i = 1
    Do While Not IsEmpty(vaFiles(i))
    strSql = "insert into ImageTableName values ( '" & vaFiles(i) & "')"
    DoCmd.SetWarnings False
    DoCmd.RunSQL strSql
    DoCmd.SetWarnings True
    i = i + 1
    Loop
    آخرین ویرایش به وسیله stabesh : سه شنبه 12 بهمن 1389 در 16:35 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393

    نقل قول: آيا مي‌شود اسامي چند فايل را به عنوان ركوردهاي يك جدول وارد كرد ؟

    با سلام و تشكر
    خوب بنا به فرموده شما من يك ماژول درست كردم و فانشكن شما را در آن قرار دادم . بعد توي فرمم يك دكمه گذاشتم و كد دوم را در آن قرار دادم ولي پيغام Byref argumant type mismatch داد ؟
    نتيجه اينكه متوجه نشدم چكار بايد بكنم ؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: آيا مي‌شود اسامي چند فايل را به عنوان ركوردهاي يك جدول وارد كرد ؟

    با سلام
    ببخشید یک تک کوتیشن ننوشته بودم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: آيا مي‌شود اسامي چند فايل را به عنوان ركوردهاي يك جدول وارد كرد ؟

    راستی اگه توی اسم فایل کاراکتر های
    ; ' ) (
    باشه اون دستور درج مستقیم توی جدول ارور میده من خودم اسم فایلرو عوض میکنم و توی یه دایرکتوری دیگه میریزم ولی اگه می خواهید مثل کد بالا عمل کنید باید یه رکوردست روی جدول بزنید و بهش add کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: آيا مي‌شود اسامي چند فايل را به عنوان ركوردهاي يك جدول وارد كرد ؟

    اینم نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •