صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 75

نام تاپیک: تاپیک سوال و رفع اشکال تاپیک "آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART"

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    Lightbulb تاپیک سوال و رفع اشکال تاپیک "آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART"

    [ایجاد شده توسط مدیر بخش]
    تاپیک سوال رفع اشکال مربوط به تاپیک آموزشی زیر
    آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 06 بهمن 1395 در 23:30 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    126

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    اسم رفرنسش چیه؟
    نصب کردم ولی نمیتونم تو رفرنس اضافش کنم
    چه باید کرد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    توی سایت مایکروسافت دوتا فایل نصبی باید پیدا کنی یکی خود MSCHART و دیگری کنترلش برای اضافه شدن به toolbox، اگر هردوتاش رو نصب کنی بطور خودکار به toolbox اضافه میشه.
    فکر میکنم اسم فایل دوم MSChart_VisualStudioAddOn.exe باشه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    126

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    نقل قول نوشته شده توسط sajadjamalian مشاهده تاپیک
    (6)
    یه خاصیت جالب برای نمودارهای MSCHART این هست که میتونیم روی اونها zoom داشته باشیم،...
    متشکرم
    ننوشتین که درصد زوم رو چطوری میشه تنظیم کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    با اجازه آقای جمالیان دوستانی که نمونه کدهای بیشتری می خوان به این لینک برن
    http://code.msdn.microsoft.com/mscha...ReleaseId=4418

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    نقل قول نوشته شده توسط mrsalam مشاهده تاپیک
    متشکرم
    ننوشتین که درصد زوم رو چطوری میشه تنظیم کرد؟
    شما میتونی با کشیدن موس روی محیط نمودار اون رو زوم کنی،
    و هم چنین با کد زیر میتونی زوم رو تعیین کنی:
    chartArea1.AxisX.ScaleView.Size = 50;

  7. #7

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام آقای جمالیان،خیلی ممنون از آموزشتون.
    من چند تا سوال از خدمتتون داشتم ممنون می شم اگه زودتر کمکم کنید.
    1.من هر دو فایلو دانلود کردم ونصب کردم ،واز ویژوال 2008 تحت ویندوز استفاده می کنم.اما در Toolbox چیزی نشون نمیده. چیکار باید بکنم.
    2.بعدش این کدهارو من در کجای برنامه وارد کنم،ایا باید یک فرم جدا Add کنم و بعد در Load برنامه بنویسم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام دوست عزیز
    اولا ببخشید که با تاخیر جوابتون رو میدم، من حدود یک ماه از دنیای مجازی دور بودم،
    اگر با نصب هر دو فایل نمودار به تولباکس اضافه نمیشه باید روی تولباکس کلیک راست کنی و توی قسمت choose item و بعد توی قسمت .net framework component علامت chart رو بزنی تا به تولباکس اضافه بشه،
    بعد در مورد کدها هم باید بگم شما هم میتونی توی load فرمتون اضافه کنید و هم میتونید به عنوان متد ازشون استفاده کنید و توی load فرمتون متد رو فراخونی کنید.

  9. #9

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام، از آموزش خوبتون ممنونم، اما من هيچ خروجي نگرفتم موقع اجرا از خط آخر خطا ميگيره،
     this.Controls.AddRange(new System.Windows.Forms.Control[] { this.chart1 });

    تو مشخصات هم كه مقدار دهي ميكنم بازم هيچي نشون نميده، ممنون ميشم كمكم كنيد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 06 بهمن 1395 در 23:51 عصر

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام ، واقعاً ممنون با این توضیح قشنگ و جامع . البته بعضی جاها خیلی کوچولو اشتباه تایپی رخداده ولی در کل بی نهایت ممنون آقا سجاد عزیز

    فقط اگر هنوز مهلت این تاپیک تموم نشده می شه بگی این چارت رو چطور به SQL وصل کنیم ؟؟؟

    بینهایت ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    نقل قول نوشته شده توسط milad_tensy مشاهده تاپیک
    سلام ، واقعاً ممنون با این توضیح قشنگ و جامع . البته بعضی جاها خیلی کوچولو اشتباه تایپی رخداده ولی در کل بی نهایت ممنون آقا سجاد عزیز

    فقط اگر هنوز مهلت این تاپیک تموم نشده می شه بگی این چارت رو چطور به SQL وصل کنیم ؟؟؟

    بینهایت ممنون
    سلام دوست عزیز،
    ممنون شما لطف دارید،
    توی تاپیک 8 و 9 توضیحات اتصال به دیتابیس رو دادم، اگه کافی نیست بگو بیشتر توضیح بدم،
    موفق باشی.

  12. #12

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    واي كلي طول كشيد تا تونستم mschartرو به ويژوال استديوم اضافه كنم يعني بايد حذفش كنم و واينو كه شما گفتيدو اضافه كنم ،لطف ميكنيد ادرس لينك دانلودشو دقيق بگيد،كدنويسيش كه فرقي نميكنه؟يعني ميتونم از همين آموزشي كه شما لطف كرديدو گذاشتيد براي تحت وب هم استفاده كنم؟خواهش ميكنم اگه ميتونيد راهنمايي كنيد 2 ماه دارم تو وب در مورد نمودار گيري سرچ ميكنم ،از هر چي بگيد استفاده كردم نشدم ،شما از روش نمودار گيري تحت وبmschart خودتون استفاده كرديد?mersiii

  13. #13

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سايت مایکروسافت همون سايتي كه mschart تحت ويندوزو گفتيد ازونجا دانلود كنيم؟ من گشتم همون يه ابزاريو كه شما گفتيدو داشت نه تفكيكي براي وب و ويندوز؟

  14. #14

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    با سلام و تشكر از دوست عزيزمون sajadjamalian

    از بابت آموزشت خيلي ممنونم لطفا ادامه آموزش ها رو هم بذار

    فقط يه مسئله اي كه ميخوام با اجازه شما بگم مربوط به FindMaxValue هستش

    متد ()FindMaxValue در visual studio 2008 - .net framework 3.5 بصورت ()FindMaxByValue هستش

  15. #15

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    یاسلام من یه دیتاگرید دارم که میخوام با mschart نمودار دو تا ستون اون رو رسم کنم ستون Y از نوع string هست ولی به صورت عدد ستون X از نوع string که زمان در اون ثبت میشه مثل 12:23:4 حالا میخوام این نمودار رو در mschart رسم کنم ولی طبق انتظار نشون نمیده مثل زیر:
    Untitled.jpg

  16. #16

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام همگی خسته نباشید
    من نتوانستم کنترلی را به toolbax اضافه کنم .از سایتی که گفتید دو تا فایل MSChart.exe و Supplemental Redist License_English.docx را دانلود کردم و فایل اول را نصب کردم ولی اتفاقی نیفتاد حتی کامپوننت چارت را هم به toolboxاضافه کردم ولی اونم فایده ای نداشت Visual Stadio من 2008 است لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست.

  17. #17

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    نقل قول نوشته شده توسط انتظاری مشاهده تاپیک
    سلام همگی خسته نباشید
    من نتوانستم کنترلی را به toolbax اضافه کنم .از سایتی که گفتید دو تا فایل MSChart.exe و Supplemental Redist License_English.docx را دانلود کردم و فایل اول را نصب کردم ولی اتفاقی نیفتاد حتی کامپوننت چارت را هم به toolboxاضافه کردم ولی اونم فایده ای نداشت Visual Stadio من 2008 است لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست.
    این دو فایل(MSChart_VisualStudioAddOnوMSChart) را از سایت ماکروسافت بگیرید و هردو را نصب کنید.بعد از این کار در toolBox این component اضافه میشه،اگه هم نشد با کلیک راست روی ToolBoxو انتخاب ChooseItem و از صفحه باز شده انتخاب chart مشکلتون حل میشه.

  18. #18

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    ممنون از k_ce_esf کنترل را تونستم نصب کنم
    از آقای سجاد هم ممنون به خاطر آموزش خوبشان عالی بود
    ولی یه مشکلی داشتم اونم اینکه موقعی که داده های خیلی زیادی داریم تعداد ستون ها روی محور x خیلی زیاد می شود من می خوام متن زیر هر ستون به صورت عمودی نمایش داده شود تا همه ی متن ها مشخص باشه و نیز آیا می شود تنظیم کرد که هر چند ستون یکبار متن زیر آن نمایش داده شود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

  19. #19

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    از طریق کد زیر تونستم Angle متن ها را تغییر دهم و متن را عمودی نمایش دهم .

    chart1.ChartAreas[0].AxisX.LabelStyle.Angle = 90;


    ولی می خوام متن زیر تمام ستون ها بیاد یا مثلا یک در میان
    می خوام دستی خودم تعیین کنم که چند ستون یکبار متن زیر آن نمایش داده شود آیا میشه؟؟؟؟؟

  20. #20

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    چجوری می تونم اندازه محورهای X و Y را کلفت تر کنم؟

  21. #21

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    با سلام... ببخشید من وقتی که میخوام MSChart_VisualStudioAddOn.exe رو نصب کنم ، به من error :
    The Toolbox Controls Installer must be installed before running this installer.
    رو میده ، الان باید چی کار کنم؟ و اینکه من visual studio من 2010 است و من تحت web application میخوام گراف رو..... میشه راهنمائیم کنید برای error بالا؟؟؟؟

  22. #22

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام دوستان ، ایراد بالا برطرف شد من از visual studio 2010 استفاده میکنم که داخلش برای کد پیدا کردن max و min از من ایراد میگیره :


    DataPoint maxValuePoint = Chart2.Series["Series1"].Points.FindMinByValue();


    از series از من ایراد میگره و error اون هم Specified argument was out of the range of valid values.
    Parameter name: startIndex است که ArgumentOutOfRenge است ، میشه راهنمائیم کنید که په جوری باید این ایراد رو برطرف کنم من به جای "series1" از 0 هم استفاده کردم ولی باز هم به من error مبده ، میشه راهنمائیم کنید؟؟؟؟؟

  23. #23

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    نقل قول نوشته شده توسط sajadjamalian مشاهده تاپیک
    توی سایت مایکروسافت دوتا فایل نصبی باید پیدا کنی یکی خود MSCHART و دیگری کنترلش برای اضافه شدن به toolbox، اگر هردوتاش رو نصب کنی بطور خودکار به toolbox اضافه میشه.
    فکر میکنم اسم فایل دوم MSChart_VisualStudioAddOn.exe باشه.
    سلام دوست عزیز من هر دوتاشو نصب کردن ولی بازم خطا داره که
    using System.Windows.Forms.DataVisualization.Charting;

    رو نمی شناسه !!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 06 بهمن 1395 در 23:53 عصر

  24. #24

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    من می خوام محور Y ها از 10 بیشتر نشان ندهد
    اگر یکی از ستونها مقدار 10 داشت باز هم محور Y عدد 10 را نشان دهد بیشتر از این عدد را نمی خوام نشون دهد چی کار کنم تا رنج اعداد محور Y بیشتر از 10 نشود

  25. #25

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام چطور میتونم متن زیر هر ستون رو عوض کنم ؟؟؟ من میخام متن محور x هام باشه فروردین،اردیبهشت،خرداد و ...... ولی از
    chart1.Series["Series1"].Points[0].Label = "فروردین";
    که استفاده می کنم میره توی نمودار می نویسه فروردین !!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 06 بهمن 1395 در 23:53 عصر

  26. #26

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    یعنی هیچ کس نیس جواب منو بده !!!! میدونم سوالم خیلی ساده است شاید واسه بعضی ها بدیهی باشه ، نمیدونم ولی من خیلی تلاش کردم نمیتونم خودم به محور ط هام label بدم همونطور که گفتم می خام محور xهام به جای 1و2و3و4و5و باشه ، فروردین ، اردیبهشت و خرداد باشه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    خوب اطلاعاتي كه به نمودار رو ميده به اين صورت بده :
    "sina" , 21

  28. #28

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin69 مشاهده تاپیک
    یعنی هیچ کس نیس جواب منو بده !!!! میدونم سوالم خیلی ساده است شاید واسه بعضی ها بدیهی باشه ، نمیدونم ولی من خیلی تلاش کردم نمیتونم خودم به محور ط هام label بدم همونطور که گفتم می خام محور xهام به جای 1و2و3و4و5و باشه ، فروردین ، اردیبهشت و خرداد باشه
    کافیه شما متن زیر را تایپ کنید
    chart1.Series[1].Points[1].AxisLabel =

    "فروردین";



  29. #29

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام

    یک سوال ساده دارم خیلی ساده است اما ...


    میخواستم بپرسم چه گونه میتوانم وقتی یک نمودار رسم کردم در محیط رسم نمودار آن پاک کنم بعد دوباره یک نمودار دیگه رسم کنم ؟؟

    ببنید مثلا برنامه یک نمودار دما - زمان رسم کرده ، بعد کاربر هر موقع خواست با فشار یک دکمه بتواند در همون محیط یک نمودار سرعت - زمان رسم کنه ؟؟ یعنی نمودار قبلی پاک بشه و بعد بجاش نمودار جدید رسم شود ، من نمی دونم ان نمودار قبلی به چه دستوری یا ... و چه جوری پاک کنم ؟

    -----------------------------------------------------------
    پس نوشت

    بعد از کلی گشتن و جواب نگرفتن ، آخر دوتا راه حل تجربی یافتم (به زمان ارسال پست توجه کنید) ،


    راه حل اول === کارش این که محتویات یک (فقط نقطه ها) را کاملا
    پاک میکند ، و اینجوری دیگه چیزی برای نمایش دادن پیدا نمیکنه ، مگر این که با دستور add دوباره به این سری نقطه بدهید ...

    chart1.Series["jblaox"].Points.Clear();



    راه حل دوم === این که آن را خاموش کنید ، با این کار از دیده ها پنهان میشود ، اما نقاط وجود دارند در
    Series وجود دارند ، برای من عیبش این بود که وقتی دوباره از بانک داده میخواندم و به سری میدادم کلی داده تکرار در نمودار داشتم ....

    chart1.Series["jblaox"].Enabled = false;



    امیدوارم به کار شما بی آید
    آخرین ویرایش به وسیله jblaox : جمعه 01 مهر 1390 در 01:59 صبح

  30. #30
    کاربر جدید آواتار eatnm2
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    باید کلمه ی "Series1" رو با S بزرگ بنویسید؛ مثل:
    chart1.Series["Series1"]

    اگه بازم نشد، باید چک کنی که series رو قبلا به چارتت Add کرده باشی؛ مثل:
    chart1.Series.Add(seriesCosts);

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام
    عکس زیر رو ببینید
    7.JPG
    من 12 تا ماه دارم
    میخوام اسم 12 تا ماه هم جای نوشته های عکس نوشته بشه
    مثلا فروردین - اردیبهشت-خرداد-تیر-و......
    اما وقتی از دیتابیس اطلاعات ماه هارو میخونم یکی در میان نشون میده
    مثلا فروردین- خرداد- مرداد-و.....
    چیکار کنم درست بشه؟

  32. #32
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    51

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    با سلام

    در ابتدا به خاطر مطالبی که در اين زمينه ارائه کرديد تشکر می کنم.

    من Visual Studio 2010 را نصب کرده و 2 فايل MSChart و MSChart_VisualStudioAddOn را دانلود کردم، برنامه اول را نصب کردم اما برای نصب برنامه دوم با اين خطا روبرو شدم "The Toolbox Controls Installer must be installed before running this installer"

    به چه صورت میتوانم فايل دوم را نصب کنم و آيتم chart را به Toolbox اضافه کنم

    با تشکر

  33. #33

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    نقل قول نوشته شده توسط kathy11ir مشاهده تاپیک
    با سلام

    در ابتدا به خاطر مطالبی که در اين زمينه ارائه کرديد تشکر می کنم.

    من Visual Studio 2010 را نصب کرده و 2 فايل MSChart و MSChart_VisualStudioAddOn را دانلود کردم، برنامه اول را نصب کردم اما برای نصب برنامه دوم با اين خطا روبرو شدم "The Toolbox Controls Installer must be installed before running this installer"

    به چه صورت میتوانم فايل دوم را نصب کنم و آيتم chart را به Toolbox اضافه کنم

    با تشکر
    سلام

    در VS2010 نیازی به نصب هیچ چیزی ندارید خودش Chart داره ...

    Toolbox >> Data >> Chart

    این که میگن افزونه ان نصب کن برای 2008 است که چارت نداره ....

    موفق باشید

  34. #34

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    نقل قول نوشته شده توسط sobaisobai مشاهده تاپیک
    سلام


    من 12 تا ماه دارم
    میخوام اسم 12 تا ماه هم جای نوشته های عکس نوشته بشه
    مثلا فروردین - اردیبهشت-خرداد-تیر-و......
    اما وقتی از دیتابیس اطلاعات ماه هارو میخونم یکی در میان نشون میده
    مثلا فروردین- خرداد- مرداد-و.....
    چیکار کنم درست بشه؟
    سلام
    فکر کنم فونت ها را باید کوچک کنید تا نام ماه ها را کامل نمایش بده ...
    موفق باشید

  35. #35
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ایران- تهران
    پست
    4

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    برای Chartarea این مشخصات رو ست کنید
    <AxisX Interval="1" />

  36. #36

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    خیلی عالی بود
    ولی من فکر میکنم برای اتصال یک دیتابیس به یک چارت که در ویژوال استادیو 2010 وجود دارد براحتی بتوان اطلاعات را بصورت نموداری نمایش داد . لطفا در این مورد هم بنویسید ... البته منظورم این نیست که برنامه بنویسید و داده ها را انتقال بدید ... منظورم ویژگی دیتاسورس چارت میباشد

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    از دوستان عزیز کسی هست که بدونه چطور میشه فایلهای مختلف را به chart متصل کرد؟! مثلا اگر داده های ما در یک فایل Excel یا XML بود، چه باید کرد؟ اگر اشتباه نکنم فقط اتصال به SQL گفته شد. ممنون.

  38. #38

    Question نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام
    از اموزش خوبتون ممنون خدا خیرتون بده
    فقط چطور می شه نمودار رو فقط برای مقدار یک فیلد از یک ستون (مقدار یک سلول) مشابه نمودار گانت توی نرم افزار ms project کشید؟؟؟
    و چطور می شه نرم افزار رو 90 درجه چرخوند؟؟؟
    کمک کنید
    با سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 06 بهمن 1395 در 23:56 عصر

  39. #39

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلام دوستان
    من نتونستم فایل دوم رو پیدا کنم !
    اگر امکاتنش براتون هست ، لینک بزارید یا خود فایل رو بزارید.سپاسگذارم

  40. #40

    نقل قول: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART

    سلامی دوباره . .. پیداش کردم برای کسایی که مثل بنده یه کم تو سرچ ضعیف هستن >>>> لینک فایل دوم (MSChart_VisualStudioAddOn)

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART
    نوشته شده توسط sajadjamalian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1396, 11:03 صبح
  2. آموزش: فیلم فارسی اموزش کامل رسم نمودار در سی شارپ
    نوشته شده توسط abdullah20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1393, 09:16 صبح
  3. گفتگو: آموزش مباحث پیشرفته در سی شارپ به صورت ویدئو
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 03:22 صبح
  4. رسم نمودار در C#‎‎ به کمک MSChart
    نوشته شده توسط طاها حک در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 15:49 عصر
  5. سوال: رسم نمودار در سي شارپ
    نوشته شده توسط daneshmand1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1392, 22:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •