نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمايش فايل pdf

  1. #1

    نمايش فايل pdf

    سلام
    من يه فايل pdf دارم كه راهنماي برناممه حالا ميخوام وقتي دكمه ي راهنما رو زدم اين فايل اجرا شه چي كار بايد بكنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    از دستور Shell استفاده كن

  3. #3

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    استفاده كردم اما فقط خود نرم افزار pdf رو باز ميكنه نه فايل pdf من رو وقتي هم بهش مسير ميدم خطا ميده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    اگر می خواهی یک فرم بساز و در قسمت ToolBox راست کلیک کن و گزینه ...Choose Items رو انتخاب کن و در لبه Com Components گزینه Adobe PDF Reader رو فعال کن(البته اگر Adobe Reader روی سیستمت نصب نباشه این گزینه هم نیست! اگر نبود فایل Dll که گذاشتم رو با دکمه Brows اضافه کن تا نیازی به نصب اون نداشته باشی)حالا در ToolBox کامپوننت ادوب ریدر اضافه میشه ، اونو به فرمت اضافه کن و در فرم لود این رو بنویس:

    AxAcroPDF1.LoadFile("آدرس فایل.pdf")


    حالا قایل PDF برنامت توی فرمی که می خواهی اجرا میشه!

    حالا اگر روی سیستم میزبان برنامه شما ، ادوب ریدر نصب نباشه به راحتی می تونی این کامپوننت رو روی سیستمش نصب کنی و بدون نیاز به نصب ادوب ریدر برنامت رو اجرا کنی!!!

  5. #5
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    آقا دمت گرم
    ولی موقع اجرای برنامه و لود شدن فرم ارور میده
    عکس ارورش رو ضمیمه کردم:
    Error.JPG
    اگه امکانش هست جواب منم بدید
    لینک تاپیکم اینه:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...7%D9%86-vb.net
    مرسی .آقا منتظرم ها !!!!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله shotor moo ferferi : سه شنبه 12 بهمن 1389 در 00:13 صبح

  6. #6

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    بله براي من هم همين خطا روداد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    ببینید دوستان این فایل Dll رو نرم افزار Adobe Reader روی سیستم شما تو آدرس زیر قرار میده:
    C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX
    و اگر ادوب ریدر روی سیستم شما نصب باشه اجازه نمیده که این کامپوننت مجددا شروع به کار بکنه و برای همین هم هست که در پیغام به شما می گوید:
    ".If it is running , Please exit and try again"
    در ضمن حتی اگر شما به این آدرس هم بروید نمی توانید این فایل را پاک کنید!

    واگر تایپیک بالا رو به خوبی بخونید من گفتم که اگر ادوب ریدر نصب نبود از این کامپوننت استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله AlgorithmX : چهارشنبه 13 بهمن 1389 در 15:03 عصر

  8. #8
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    واگر تایپیک بالا رو به خوبی بخونید من گفتم که اگر ادوب ریدر نصب نبود از این کامپوننت استفاده کنید.[/QUOTE]

    من نرم افزار adobe reader رو سیستمم نیست ولی یه برنامه دیگه برای خوندن فایل های pdf دارم (foxit phantom) ممکنه به خاطر اون باشه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    احتمالا ، چون تنها کامپوننتی هست که امکانات مشاهده PDF رو در اختیار ما می گزاره.
    ضمیمه 65882

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    تو پست های من یک برنامه فوق العاد برای باز کردن PDF تو برنامه بدون نیاز به adobe هستش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    نقل قول نوشته شده توسط Navid Asadi مشاهده تاپیک
    تو پست های من یک برنامه فوق العاد برای باز کردن PDF تو برنامه بدون نیاز به adobe هستش
    پس اگه کسی پست رو پیدا کرد به اینجا هم یه لینک بزنه!

  12. #12
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: نمايش فايل pdf

    ای بابا این دیگه چه جور راهنمایی هست؟!! خب رفیق لیینک پستت رو بذار تا ما هم حالشو ببریم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •