نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Auto Scroll کردن texbox

  1. #1

    Auto Scroll کردن texbox

    سلام
    من توی فرمم یه تکس باکس دارم که ScrollBars = vertical کردم
    txt_Asli.Text = txt_Asli.Text + _
    Environment.NewLine + readData
    با کد بالا اطلاعاتِ خودشو از توی یه رشتۀ دیگه به نام ReadData می خونه
    ولی نوشته ها در انتهای Txt_Asli نوشته میشه و اتوماتیک با نوشتن پایین نمیره
    اسکرول داره البته ، که باید دستی اونو بکشی پایین تا بتونی نوشته های پایین صفحه که اطلاعات جدید توسط کاربر نوشته شده رو بخونی .
    چطوری میشه اینو تنظیم کرد که خودش با نوشته ها بیاد پایین.
    پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر می کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmirHarirbafan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    36
    پست
    183

    نقل قول: Auto Scroll کردن texbox

    هروقت که خواستید برید به آخر تکست و اسکرول هم بره به اونجا باید این دو خط کد رو بنویسید



    txt_Asli.SelectionStart = txt_Asli.Text.Length;
    txt_Asli.ScrollToCaret();


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: Auto Scroll کردن texbox

    خوب از richtextbox چرا استفاده نمیکنی اون که بهتره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •