نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: در مورد datareport فوری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan_2000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران - ایران
    پست
    174

    در مورد datareport فوری

    با سلام
    میخواستم بدونم چجوری میشه وقتی داده جدید وارد جدول می شود در datareport نمایش داده شود.
    ehsan_mirzayi2000@yahoo.com

  2. #2

    با عرض سلام

    سوال : چگونه میتوان از بروز در آورده شدن فرم گزارش داده ها اطمینان حاصل کرد؟
    پاسخ : هنگامی که به محیط داده ها داده ای اضافه میشه چنین به نظر میرسه که فرم گزارش داده ها بروز در آوردن داده ها رو انجام نمیده. برای رفع این مشکل میتونید از قطعه کد زیر استفاده کنید
    Private Sub cmdReport_Click()
    Dim conn As ADODB.Connection
    Dim rs As ADODB.Recordset
    Set conn = New ADODB.Connection
    conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _
    "Data Source=" & App.Path & "\books.mdb;" & _
    "Persist Security Info=False"
    Set rs = conn.Execute("SELECT Title, Year, URL, Pages, ISBN FROM BookInfo ORDER BY Title")
    Set rptTitles.DataSource = rs
    rptTitles.Show vbModal
    End Sub



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsan_2000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران - ایران
    پست
    174
    با تشکر از راهنماییتان
    آیا می شود در data report از حاشیه استفاده کرد؟
    میرزایی از میانه استان آ.ش

  4. #4

    با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز

    میشه منظورتون رو واضح تر بیان کنید؟
    یعنی میخواهید مثل برنامه ورد برای خروجی برنامه تون حاشیه گذاری کنید ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsan_2000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران - ایران
    پست
    174
    با سلام
    می خوام مثل برنامه ورد صفحه گزارش حاشیه گزاری شده باشد
    با تشکر

  6. #6

    با عرض سلام

    فکر نمیکنم بتونید این کار رو انجام بدید
    برای انجام این کار میتونید از برنامه های دیگه ای برای گزارش گیری استفاده کنید که چنین قابلیت هایی رو دارن
    مثل :Crystal Report

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ehsan_2000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران - ایران
    پست
    174
    با سلام
    چجوری میشه نتیجه یک جستجو را برای چاپ به datareport فرستاد.

  8. #8
     

    Private Sub cmdReport_Click()
    Dim conn As ADODB.Connection
    Dim rs As ADODB.Recordset
    Set conn = New ADODB.Connection
    conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _
    "Data Source=" & App.Path & "\books.mdb;" & _
    "Persist Security Info=False"
    Set rs = conn.Execute("SELECT Title, Year, URL, Pages, ISBN FROM BookInfo Where Year>1980 ")
    Set rptTitles.DataSource = rs
    rptTitles.Show vbModal
    End Sub


    امیدوارم که جوابتون رو گرفته باشید
    اگه بازم مشکلی بود ما در خدمتیم
    آخرین ویرایش به وسیله sadegi : دوشنبه 07 شهریور 1384 در 11:09 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ehsan_2000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران - ایران
    پست
    174
    با سلام
    وقتی از این کد استفاده میکنم در هنگام نمایش Data report خصای زیر را می دهد.

    Arguments are of the wrong type,are out of acceptable range,or are in conflict with one another

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در DataReport
    نوشته شده توسط Mahyar Es. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 22:00 عصر
  2. گزارش گیری با datareport
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1385, 23:00 عصر
  3. تصویر در DataReport
    نوشته شده توسط Rezayat Mojtaba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 20:14 عصر
  4. فوکوس در DataReport
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 18:36 عصر
  5. استفاده از فیلد فانکشن جمع در datareport
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 01:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •