نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا امکان استفاده از دیتابیس mdb در پی اچ پی هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    آیا امکان استفاده از دیتابیس mdb در پی اچ پی هست؟

    با سلام
    من میخوام برای ذخیره اطلاعاتم از دیتابیس اکسس mdb استفاده کنم ایا امکان چنین کاری با پی اچ پی هست؟

    اگه این کار شدنیه ممکن راهنمایی بفرمایین و یا اگه یک نمونه کد یا سمپل اگه باشه که دیگه عالیه
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: آیا امکان استفاده از دیتابیس mdb در پی اچ پی هست؟

    <?php
    /*
    <?php
    // Microsoft SQL Server using the SQL Native Client 10.0 ODBC Driver - allows connection to SQL 7, 2000, 2005 and 2008
    $connection = odbc_connect("Driver={SQL Server Native Client 10.0};Server=$server;Database=$database;", $user, $password);

    // Microsoft Access
    $connection = odbc_connect("Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};Dbq=$mdbFilename", $user, $password);

    // Microsoft Excel
    $excelFile = realpath('C:/ExcelData.xls');
    $excelDir = dirname($excelFile);
    $connection = odbc_connect("Driver={Microsoft Excel Driver (*.xls)};DriverId=790;Dbq=$excelFile;DefaultDir=$e xcelDir" , '', '');
    ?>

    */



    $db = 'C:\wamp\www\12 Bahman\db1.mdb';

    $db_connection = new COM("ADODB.Connection", NULL, 1251);
    $db_connstr = "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=$db";
    $db_connection->open($db_connstr);
    $conn=odbc_connect($db_connstr,'','');

    $rs=odbc_exec($conn,"select * from table1");

    $nbrow=0;
    ?>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" >
    <table align='center' dir='rtl' border='1' >
    <tr> <td>firstname<td><td>lastname</td></tr>
    <?php
    while( odbc_fetch_row( $rs ))
    {
    echo "<tr>";
    $nbrow++;
    $fname= iconv("windows-1256", "UTF-8", odbc_result($rs,'fname'));
    $lname= iconv("windows-1256", "UTF-8",odbc_result($rs,'lname'));

    echo "<td>".$fname."</td>";
    echo "<td>".$lname."</td>";
    echo "</tr>";
    }
    ?>
    </table>
    <?php
    odbc_close($conn);
    exit();

    ?>

  3. #3
    کاربر جدید آواتار IsFull()
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    29

    نقل قول: آیا امکان استفاده از دیتابیس mdb در پی اچ پی هست؟

    بسیار ممنون از کمکتون ، من کد شما رو تو دریم ویور می برم از خطوط 22و23و25و39و40 ایراد می گیره ، فکر کنم همشون همون خطوطی هستن که <span class="highlight">,</span> توشون هست؟؟؟
    می شه بگید این تگ اسپن رو برای چی می گذارید ، کلاس highlight چی هست؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •