نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لیست پورت های اختصاص داده شده توسط سیستم عامل

  1. #1

    لیست پورت های اختصاص داده شده توسط سیستم عامل

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    میخوام لیست پورت هایی رو که به دستگاههای مختلف اختصاص داده شدند رو در بیارم ،چجوری میشه این کار رو کرد ؟

    آدرس پورت ها رو میشه از آدرس روبرو دید control panel /Phone & modems/modems

    untitled.JPG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: لیست پورت های اختصاص داده شده توسط سیستم عامل

    سلام دوست عزیز:


    string[] lPorts = System.IO.Ports.SerialPort.GetPortNames();


  3. #3

    نقل قول: لیست پورت های اختصاص داده شده توسط سیستم عامل

    دوست عزیز ممنون ولی میخوام اسم دستگاه اختصاصداده شده + شماره پورت نشون داده بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: لیست پورت های اختصاص داده شده توسط سیستم عامل

    با عرض سلام مجدد:


    using System.Management

    ManagementObjectSearcher mos = new ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_POTSModem");
    foreach (ManagementObject mo in mos.Get())
    {
    // for modem name
    listBox1.Items.Add(mo["Caption"].ToString());

    // for modem port
    listBox1.Items.Add(mo["AttachedTo"].ToString());
    }



  5. #5

    نقل قول: لیست پورت های اختصاص داده شده توسط سیستم عامل

    یه سوال دیگه این رو تمام ویندوز ها جواب میده یا نه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: لیست پورت های اختصاص داده شده توسط سیستم عامل

    از بابت سون خیالت راحت باشه چون من الان روی سون چکش کردم جواب داد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •