نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

  1. #1

    کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    اگه میشه در مورد Team Project که در ویژوال استادیو 2010 ارائه شده اطلاعات بدهید.
    من نتونستم توی اینترنت چیز قابل فهم و بدرد بخوری پیدا کنم. از msdn هم چیزی نفهمیدم.
    باتشکر از راهنماییتون.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    در شرایطی که قرار است بیش از یک نفر روی یک پروژه و به صورت گروهی کار کنند می توانید با نصب Team Foundation Server 2010 و قرار دادن پروژه در آن به مقصودتان برسید.

    راهنمای زیر می تواند شروع خوبی برای شما باشد:

    Tutorial: Getting Started with TFS in VS2010

  3. #3

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    ممنون از راهنماییتون.
    یک سوال داشتم. در آن قسمتی که باید ادرس یک سرور داده بشه، باید سرور خاصی وجود داشته باشه؟
    چون من هرچه آدرس localhost را میدهم خطا میده.
    از iis5 هم استفاده میکنم. اگه میشه در مورد آدرس سروری که باید به قسمت کانکشن تیم بدهیم توضیحی اجمالی بدهید.
    متشکرم.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    ویندوزت چیه ؟
    اول باید نصبش کنی
    بعد config اش کنی؛
    هم ساده است؛ هم سخته؛
    من الآن دارم براش تو شرکتمون کد میزنم؛ بدکی نیست.

  5. #5

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    ویندوزت چیه ؟
    اکس پی هستش.

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    بی خیال دوست عزیز؛ اول Manual نصبش رو بخون ؛ بعد نصبش رو شروع کن
    TFS فقط یک سری سرویس های جزء ایش رو XP نصب میشه
    و مهم ترین بخشش یعنی App Tier اش نصب نمیشه و عملا کارآیی نداره
    میتونی لیست سیستم عامل های مورد پشتیبانیش رو تو Manual اش بخونی
    در ضمن؛ IIS ویندوز XP ؛ IIS 6 هستش.
    بهترین منابع هم اینها هستن :
    Installation Manual
    Wrox Application Life Cycle Management
    Lynda Visual Studio 2010 : شامل یک فیلم
    موفق باشی ( در کل هم سیستم سعی و خطا رو بریز دور و از اول با مطالعه محکم وارد میدان شو )

  7. #7

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    نظر خودت هست اما به نظر من با انتخاب این محصول محدودیت خواهی داشت در آینده و پروژه های دیگر.
    تو واقعا یک اکو سیستم برای Continuous Integration لازم داری. پیشنهاد اول و آخر من هم Hudson هست . میتونی قشنگ هم FxCop روش بذاری هم nUnit هم مثلا به یک ابزار code review وصلش کنی هم به Twitter وصلش کنی و ... فارغ از اینکه پروژه ات جاوا هست ...دات نت هست و ... اسکریپت دارد دیگر. عوضشان میکنی.

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    دوست عزیز؛ ما یک شرکت بزرگ تو IT هستیم
    و خودمون برنامه مدیریت پروژه نوشتیم؛ که نامه ها و درخواستهای مشتریان رو مدیریت؛ و Task ها و وضعیت ها را کنترل میکند.
    فرض مثال در صورت ایجاد Task از نوع نیاز جدید؛ 3 Sub Task برای مدلسازی و پیاده سازی و تست انجام میگیره که Test اون با Tester هستش
    و الی آخر
    این برنامه با Enterprise Architecture 8 کاملا Integrate هستش
    و امکان چت برای همکاران رو هم فراهم ساخته و ...
    برای این که ما بتونیم از امکانات گزارش گیری Team Foundation با Reporting Service استفاده کنیم؛ و هم چنین ادغام اون با Office Project Management
    تصمیم به این گرفتیم که به ازای Task هامون تو TFS ؛ Work Item درج کنیم
    فلذا یک Library بسیار مجهز نوشتیم برای کار با Work Item که کار کد زدن رو تا حد زیر راحت میکنه

    var rawUrl = ToolsCmn.GetDBOption<String>(DBOption.DBOptions.TFSUrl, "http://eit-server2:8080/tfs");
    Uri serverUrl = new Uri(rawUrl);

    Helper = new TfsHelper(serverUrl.Host);
    WorkItemManager = Helper.WorkItemStore;
    var taskProject = Entity.LoadEntity<Tools.Cmn.Project>(entity.Project);
    var appInfo = Entity.LoadEntity<AppInfo>(taskProject.AppInfo);
    Project = Helper.GetProjectCollectionProjects().SingleOrDefa ult(proj => proj.Name == appInfo.DeveloperWorkSpace);
    در کل خیلی راحت هستش

    در ضمن TFS یه موردی داره به نام Process Template که به شما اجازه میده؛ فیلد های WorkItem و UI مدیریت اون و Workflow اون رو مدیریت کنید.
    محدودیتی تو کار نیست

    من دیروز کار اتمام Process Template شرکت رو تموم کردم
    در ضمن TFS هم با Code Analysis کار میکنه؛ و هم با Red Gate Source Controller که این یکی رو با هیچ چیزی نمیشه عوض کرد.
    با eclipse سازگاره و الآن دوست من که Net. کاره داره با یه جاوا کار روی Search Engine کار میکنه ؛ Source Controller شون TFS هست.

    با توجه به DLL هایی که تمومی رفتار TFS رو تحت تسلطتون قرار میدن؛ شما هیچ محدودیتی ندارین.
    موفق باشید
    Process Template.jpg

    Project Manager.jpg

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    لازم به ذکر هستش؛ که Red Gate ؛ Source Controller مخصوص Database Development ارائه کرده که البته با SVN هم ادغام شده.
    در ضمن من از امکانات Source Controller اش؛ Build Service اش؛ و ... چیزی نگفتم؛ اینها فقط WorkItem Manager اش بود !

  10. #10

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    اوه اوکی. این امکانات پراجکت ترکینگ رو هم داره. فکر من روی build بود بیشتر.
    البته همین رو اگه اشتباه نکنم میشه بصورت پلاگین گذاشت توی هادسن
    قیمتش چند هست؟ اون که رایگانه
    آخرین ویرایش به وسیله JaguarXF : پنج شنبه 28 بهمن 1389 در 07:42 صبح

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    دقیقا Build Agent اش رو دیروز راهش انداختم؛ فعلا دارم روش مطالعه میکنم
    بعضی از برنامه نویس های ما؛ مجبورن 7 تا پروژه Tools و 6 تا پروژه Common و 6 تا پروژه مخصوص رشته خودشون رو هر روز Build کنن؛ در حالی که فقط تو رشته خودشون کد میزنن؛ میخوایم اگه بشه Build بخش های Tools و Common رو بدیم به Builder اش.
    متاسفانه رایگان نیست؛ ولی با توجه به امکاناتی که داره ؛ استقبال خوبی ازش شده.

  12. #12

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    Yep مهم از نظر من قضیه build هست. البته با این که تو میگی آشنا نیستم ما این کار رو با هادسن رایگان میکنیم:
    کد رو بنویس .
    کد ریویو رو انجام بده.
    کد رو چک این کن.
    از اینجا به بعد دیگه هادسن بیلد رو انجام بدهد . اون استیتک آنالیز ها و هر پلاگینی که بهرحال روش نصب کردیم رو هم ران کند . یونیت تست ها رو انجام بدهد. سایر تست ها رو در صورت اتومیت بودن انجام بدهد. JIRA رو هم در صورت وجود با لینک به Crucible یا حالا هر چیز دیگری که استفاده میشود آپدیت کند. و خلاص2ه سایر قرتی بازیها مثل یک سری گزارشات برای code coverage و ... خلاصه اگر همگی پاس شد فولدر ها رو با نسخه جدید آپدیت کند. اگر پاس نشد هم که نوتیفیکیشن بفرستد به طرفی که چک این کرده.

  13. #13

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    مجبورن 7 تا پروژه Tools و 6 تا پروژه Common و 6 تا پروژه مخصوص رشته خودشون رو هر روز Build کنن؛ در حالی که فقط تو رشته خودشون کد میزنن؛ میخوایم اگه بشه Build بخش های Tools و Common رو بدیم به Builder اش.
    یک مشکلی که بر اثر بی دقتی برنامه نویس میتونه پیش بیاد و خودم رو یک بار تا ساعت نه و نیم شب سرکار نگه داشت!: سلوشن من نزدیک به هفتاد تا پراجکت داشت و یک سری ریفاکتورینگ بود که روی همه اینجا انجام داده بودم و همه این هفتاد رو زدم بره برای بیلد . و اینجا بود که شروع کرد به خطای بیلد دادن و خیلی از پروژه ها fail شد.

    علت: ترتیب رو در بیلد رعایت نکرده بودم. و خب این پروژه ها به همدیگر dependency داشتند و خب چون ترتیب رو رعایت نکرده بودم ممکن بود به ورژن قبل از بیلد یکی دیگر از پروژه ها نگاه کند و .... . میباستی از low level ترین library ها شروع میکردم به بیلد که نکردم.
    این هم تجربه ای بود.

  14. #14

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    آیا به کمک این نرم افزار هم می تونیم کاری کنیم که کسانی که مجوز ندارند امکان کپی کردن و انتقال کد را نداشته باشندو فقط بتوانند کد نویسی کنند

  15. #15

    نقل قول: کسی در مورد تیم پروژه چیزی میدونه؟

    مام همیشه همین مشکلو با این قضیه داریم!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •