نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه با یک دگمه مسیر یک فولدر دلخواه را باز کرده و آن را در یک ادیت باکس ذخیره کنیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    چگونه با یک دگمه مسیر یک فولدر دلخواه را باز کرده و آن را در یک ادیت باکس ذخیره کنیم؟

    سلام
    چگونه با یک دگمه مسیر یک فولدر دلخواه را باز کرده و آن را در یک ادیت باکس ذخیره کنیم؟
    به طور کامل مسیر فولدر را نشان دهذ و اگر مسیر طولانی بود ترجیحا با نقطه چین نشان نده.
    برای درک بهتر سوالم به شکل زیر با ترتیب شماره گذاری نگاه کنید:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: چگونه با یک دگمه مسیر یک فولدر دلخواه را باز کرده و آن را در یک ادیت باکس ذخیره کنیم؟

    یونیت FileCtrl را به لیست Uses های پروژتون اضافه کنید.



    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);

    function GetShortName(sLongName: string): string;
    var
    sShortName: string;
    nShortNameLen: Integer;
    begin
    SetLength(sShortName, MAX_PATH);
    nShortNameLen := GetShortPathName(PChar(sLongName), PChar(sShortName), MAX_PATH - 1);
    if (0 = nShortNameLen) then
    Result:= '';
    SetLength(sShortName, nShortNameLen);
    Result := sShortName;
    end;

    var
    Dir: string;
    begin
    if (SelectDirectory('Select Dir', '', Dir )) then
    begin
    ShowMessage(Dir);
    ShowMessage(GetShortName(Dir));
    end;

    end;


    اطلاعات بیشتر در مورد تابع کوتاه کردن آدرس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: چگونه با یک دگمه مسیر یک فولدر دلخواه را باز کرده و آن را در یک ادیت باکس ذخیره کنیم؟

    راه ساده تر:

    اگر کامپوننت هایی مثل
    JEDI
    LMD
    Raize
    DevExpress
    رو نصب دارین فقط کافیه به دنبال کامپوننتی بگردین که اسمش مثلا FolderNameEdit هست . خودش همچی رو آماده داره .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •