نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: شروع یادگیری PHP در لینوکس

  1. #1

    شروع یادگیری PHP در لینوکس

    سلام.

    من میخوام برنامه‌نویسی وب رو شروع کنم. یکمی در این مورد تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که باید از HTML و PHP شروع کنم. برای همین یک کتابی رو از انتشارات Addison Wesley دانلود کردم و دارم مطالعه می‌کنم.

    برنامه‌نویس C++‎ هستم و اکثر ویژگی‌های PHP برای من آشنا هستند. با مفاهیم شیءگرایی و غیره هم مشکلی ندارم. فقط مشکل من اینه که نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم و از چه تولکیت‌هایی باید استفاده کنم. سیستم عامل من لینوکس Ubuntu هست و از Eclipse PDT برای PHP استفاده می‌کنم. PHP 5 رو هم با دستور زیر نصب کردم:
    sudo apt-get install php5
    حالا مثال‌هایی رو که تو کتاب هست رو تو Eclipse می‌نویسم و ذخیره می‌کنم ولی نمی‌دونم بعدش باید چی‌کار کنم! محیط Debug وجود نداره و Run هم کار نمی‌کنه.

    اصلاً اون فایل .php که آخر سر تولید میشه رو می‌تونم همین‌طوری تو browser اجرا کنم؟ چطوری؟

    یه سؤال دیگه هم دارم، برای برنامه‌نویسی وب باید حتماً css و jQuery رو هم یاد بگیرم؟ اگه میشه یک برنامهٔ مطالعاتی مناسب معرفی کنید چون اصلاً با برنامه‌نویسی وب آشنایی ندارم. (البته برنامه‌نویس نیمه‌حرفه‌ای cpp و پایتون هستم. نمی‌دونم به درد میخوره یا نه )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: شروع یادگیری PHP در لینوکس

    دوست من امروزه اکثر برنامه نویس ها از CSS استفاده می کنند . چون همیشه این رو یادت باشه که 60% ایجاد وب سایت بر می گرده یه طراحی زیبای سایت و 40% به برنامه نویسی اختصاص داده می شه

    طراحی خوب سایت می تونه نقش خوبی در جذب کاربر داشته باشه

    jquery هم یاد نگرفتی هم نگرفتی ، اما css رو خوب یاد بگیر . وقتی این رو خوب یاد گرفتی پله پله خودت میایی بالا(البته با تلاش خودتون)

    نظر من اینه که شما به این صورت برنامه نویسی رو دنبال کن

    html===>Css===>jv===>Jquery===>Mysql===>PHP
    می تونی توشون jv و jquery رو حذف کنی


    به نظر من الان دیگه کسی از لینوکس استفاده نمی کنه و خیلی کمتر کسانی هستند که ازش استفاده می کنند و یه نصیحت از من اینکه :
    همیشه با جامعه پیش برو که عقب می افتی

    موفق باشی دوست من

  3. #3

    نقل قول: شروع یادگیری PHP در لینوکس

    ممنون

    البته مشکل من اینه که نمی‌تونم تنظیمات localhost رو راه بندازم. یهنی نمی‌تونم خروجی رو ببینم. البته تو خط فرمان با دستور php5 مشکلی پیش نمیاد. ولی می‌هوام مسیر پروژهٔ فعلی رو به عنوان یکی از شاخه‌های www به آپاچ معرفی کنم، که بلد نیستم... تنظیمات رو تو http/etc/ اضافه کردم اما ظاهراً تأثیری نداره.

    همین یک مورد اگر حل بشه دیگه مشکلی ندارم. html و css رو تقریباً بلدم.

    (در مورد لینوکس هم باید بگم که متأسفانه فقط ایران اونجوریه! )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sattaryekta
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    220

    نقل قول: شروع یادگیری PHP در لینوکس

    در سایت php.net توضیح کاملی در مورد نصب و کانفیگ php روی انواع سیستم عامل ارئه شده.
    البته به نظر من روی ویندوز کار کنید بهتر است. چونکه چیزی که توی browser های لینوکس میبینی زمین تا زیرزمین با browser های ویندوز تفاوت داره.
    ممکنه شما یک سایت برای مشتری طراحی کنی و مشتری از ظاهرش توی لینوکس راضی باشه ولی وقتی اونرو توی کافی نت که از ویندوز استفاده میکنه باز کنه چیز دیگری مشاهده کنه!

  5. #5

    نقل قول: شروع یادگیری PHP در لینوکس

    سلام دوست من
    خوشحالم که میخوای این زبان رو یاد بگیری اونم توی لینوکس
    پیشنهاد من به شما این هستش که ابتدا lamp رو نصب کنی بعد NetBeans رو نصب کنی بعد Xdebug و در آخر framework هم خواستی zend رو بریزی
    اینارو ok کنی NetBeans چنان قدرتی پیدا می کنه که خودت از برنامه نویسی در لینوکس لذت میبری(فقط حواست باشه با وی پ ی ان بری برای نصب NetBeans چون شرکت sun پشتیبان این نرم افزار ایران رو تحریم کرده)
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    30
    پست
    118

    نقل قول: شروع یادگیری PHP در لینوکس

    سلام.

    من هم به شما تبریک میگم که در لینوکس شروع به کار کردید.
    من با death space موافقم، lamp رو نصب کم چون اصلا درده سر نداره، و به نظر من netbeans بهترین ide در لینوکس هست.

    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    30
    پست
    118

    نقل قول: شروع یادگیری PHP در لینوکس

    نقل قول نوشته شده توسط sattaryekta مشاهده تاپیک
    در سایت php.net توضیح کاملی در مورد نصب و کانفیگ php روی انواع سیستم عامل ارئه شده.
    البته به نظر من روی ویندوز کار کنید بهتر است. چونکه چیزی که توی browser های لینوکس میبینی زمین تا زیرزمین با browser های ویندوز تفاوت داره.
    ممکنه شما یک سایت برای مشتری طراحی کنی و مشتری از ظاهرش توی لینوکس راضی باشه ولی وقتی اونرو توی کافی نت که از ویندوز استفاده میکنه باز کنه چیز دیگری مشاهده کنه!

    نه دوست من. با نظر شما مخالفم.

    توی لینوکس از همون firefox و chrome استفاده میشه.
    و همینطور کار کردن php در لینوکس خیلی بهتره، چون سیستم عامل سرور همین لینوکس هست.

  8. #8

    نقل قول: شروع یادگیری PHP در لینوکس

    آره خیلی تفاوت نیست.
    ولی اینطوری هم نیست که کوچکترین اختلاف و اذیتی در اثر این دو سیستم عامله شدن برای برنامه نویس و طراح وجود نداشته باشه. یه اختلافات و مشکلات جزیی و البته قابل حلی گاهی بوجود میان.
    بهرحال تست سایت در مرورگرها و سیستم عاملهای مختلف و اعمال اصلاحات لازم در اون یک کار طبیعی و لازم هست.
    خب ویندوز چون آمارش خیلی بالاست اول ساپورت ویندوز. اما تحت لینوکس هم تست کردید و لینوکس رو هم ساپورت کردید کار بسیار پسندیده و احتمالا عاقلانه ای انجام دادید (بنظر بنده کاربران لینوکس رو دست کم نگیرید؛ حتی اگر تعدادشون کم باشه ولی آدمهای برجسته توشون زیاده). درمورد مرورگر هم که مشخصه هردوی IE و FF باید ساپورت بشن. FF هم روی ویندوز استفاده میشه و هم روی سیستم عاملهای دیگه؛ ولی IE بیشتر روی ویندوز هست تا هرجای دیگری. الان آمار FF هم که قدر کافی بالا هست که بگیم FF هم حتما باید ساپورت بشه.
    درکل کار کردن روی لینوکس مشکل جدی ای نداره، مگر اینکه مثلا به برنامه های جانبی ای نیاز داشته باشید که روی لینوکس نداشته باشید.
    سرورهای PHP بیشتر GNU/Linux هستن. ویندوز که PHP ساپورت بکنه خیلی کمتر دیدم.

  9. #9
    hosseintdk775
    مهمان

    نقل قول: شروع یادگیری PHP در لینوکس

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    همونطوری که دوستمون گفتن بهتره از دستون lamp برای نصب استفاده کنی - در کنارشم phpmyadmin رو هم نصب کنم ( بهش نیاز پیدا میکنی / رابطه کاربری واسه mysql )
    این لینک روهم ببین: http://www.mysql-apache-php.com/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •