نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مسیج باکس در ای اس پی

  1. #1

    مسیج باکس در ای اس پی

    در سی شارپ صفحه وبی داریم شامل یک تکس باکس ویک باتن.اگر کاربر روی باتن کلیک کرد مسیج باکسی نمایش داده شود که آیا میخواهید 5واحدبه تکس باکس اضافه شود یا نه؟اگر کاربر تایید کرد این کار صورت گیرد.

  2. #2

    نقل قول: مسیج باکس در ای اس پی

    واسه message box اگه می خوای سمت client باشه باید از script استفاده کنی که اسم تابعش alert هستش
    کدش هم راحته اون چیزی که شما می خوای

  3. #3

    نقل قول: مسیج باکس در ای اس پی

    نقل قول نوشته شده توسط adelalireza مشاهده تاپیک
    در سی شارپ صفحه وبی داریم شامل یک تکس باکس ویک باتن.اگر کاربر روی باتن کلیک کرد مسیج باکسی نمایش داده شود که آیا میخواهید 5واحدبه تکس باکس اضافه شود یا نه؟اگر کاربر تایید کرد این کار صورت گیرد.
    اگر می خواهید کل عملیات سمت کلاینت انجام شود پیشنهاد می کنم یک دکمه کلاینت سایدی مثل کد زیر بگزارید
    <input type=button value="doit" onclick="myfunction" />

    سپس در تابع جاواسکریپتی myfunction پیغام را به روش زیر نمایش دهید و...

    function myfunction(){
    if (confirm("آیا میخواهید 5واحدبه تکس باکس اضافه شود یا نه؟")){
    // do add 5
    }
    }

    اما درصورتی که می خواهید اگر کاربر بلی را انتخاب کرد صفحه پست بک شود و بقیه مراحل تحت سرور انجام شود اینکار را بکنید:
    <asp:button id="btnAdd" runat="server" OnClientClick="return confirm('آیا میخواهید 5واحدبه تکس باکس اضافه شود یا نه؟')" />

  4. #4

    نقل قول: مسیج باکس در ای اس پی

    با سلام می تونی MSG BOX به این روش درست کنی

    responese.write("<script>alert('in ie mesal az msg box ast');</script>")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •