مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در مورد راه اندازی این آموزش ؟

رای دهنده
186. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید

    162 87.10%
  • خوب

    23 12.37%
  • بد

    1 0.54%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 63

نام تاپیک: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    باسلام:
    در این پست میخوام به صورت روند رو به جلو :
    یک وب سرویس بسازیم و اونو آپلود کنیم روی یک هاست.
    بعد تعدادی سرویس هایی در اون برای استفاده قرار بدیم.
    از یک برنامه تحت وب و یک برنامه تحت ویندوز به این وب سرویس وصل بشیم و اگر مجوز استفاده از سرویس رو داشته باشید میتونید ازش استفاده کنید.

    این که در بالا گفتم یک الگریتم کامل از کار بود که باشروع اون وارد ریز موضوعات هم میشیم.

    برای این منظور یک نظر سنجی گزاشتم که در طی چند روز اگه کاربران نظر مفیدی داشتند شروع به کار میکنم.



    (فقط از پست های اضافی پرهیز کنید که تاپیک تمیز بمونه.)


    موفق باشید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    در اين وب سرويس قراره چه كار هايي انجام بشه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    با سلام:
    بيشتر نحوه كار با سرويس ها رو در برنامه هاي تحت و ويندوز و بكار گيري اين سرويس ها مطرح ميكنم.
    و در مورد سرويسهاش ميشه با درخواست دوستان روش كار كرد.


    موفق باشيد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    باسلام:
    خب امروز شروع میکنیم به ساخت این پروژه:

    1- ویژوال استادیو رو باز کنید و قسمت New web site... رو از منوی فایل انتخاب کنید و از کادر باز شده قسمت WebService رو انتخاب کنید.(یک نام برای سرویس خود انتخاب کنید)
    1.jpg

    2- حالا در پوشه App_code یک فایل کد نویسی با همان نامی که برای سرویس خود انتخاب کردید ایجاد شده.
    3- به سراغ صفحه میریم و بازش میکنیم همون طور که میبیند همانند یک فایل کلاس هست که دارای یک متد پیش فرض هم هست:

    publicstring HelloWorld() {
    return"Hello World";


    }

    4- حالا ما هم یک متد دیگه به این فایل اضافه میکنیم ( فقط برای مثال)

    [WebMethod]
    publicbool login(string user, long pass)
    {
    if (user == "user1" && pass == 123)
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }



    - این متد که برای مثال پیاده شده دارای 2 پارامتر ورودی هست و یک مقدار رو که از نوع بولین هست رو برمیگردونه.
    آخرین ویرایش به وسیله alonemm : چهارشنبه 18 اسفند 1389 در 16:46 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    خب حالا یک متد هم برای کار با پایگاه داده اضافه میکنیم ( باز هم میگم فقط برای مثال)

    [WebMethod]
    publicint descidcity()
    {
    SqlConnection conObj = newSqlConnection();
    conObj.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["DBConnectionString"].ConnectionString.ToString();
    conObj.Open();
    string commandText55 = "select code from tbluser ORDER BY code DESC ";
    SqlCommand cmdObj55 = newSqlCommand(commandText55, conObj);
    SqlDataReader ddr = cmdObj55.ExecuteReader();
    ddr.Read();
    int code22;
    if (ddr.HasRows == true)
    {
    code22 = int.Parse(ddr["id"].ToString());
    code22 += 1;
    conObj.Close();
    return code22;
    }
    else
    conObj.Close();
    return 0;
    }



    که این متد یک سری عملیات رو از پایگاه داده میگیره و برای ما بر میگردونه از نوع عددی.
    آخرین ویرایش به وسیله alonemm : چهارشنبه 18 اسفند 1389 در 16:48 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    حالا شما میتونید پروژه وب سرویس رو که با متدهای کاری خودتون ساختید رو بروی یک هاست اینترنتی آپلود کنید.
    برای این کار شما اول پروژه رو پابلیش کنید و بعد فایلهای ساخته شده رو به سرور منتقل کنید.

    4.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله alonemm : سه شنبه 26 بهمن 1389 در 16:51 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    خب با کامل شدن پروژه سرویس شما و راه اندازی اون روی یک سرور اینترنتی حالا:
    یک پروژه وب سایت تعریف میکنیم و نحوه اتصال به پروژه وب سرویس و استفاده از متدهای اونو فرا میگیریم.
    2.jpg
    پس ایجاد یک پروژه وب سایت شروع به اتصال به وب سرویس مکنیم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    بروی وب سایت خود در پنل Solution کلیک راست کنید و گزینه Add Web Refernce رو انتخاب کنید.
    3.jpg

    تا کادر مربوطه باز شود.
    در قسمت URL نام سایتی که پروژه وب خودتون رو روش آپلود کردید وارد کند و سپس نام فایل سرویس مورد نظر رو:
    5.jpg

    اگه خطایی درقسمت فایل های شما در سرور وجود نداشته باشه شما نام متدهای داخل سرویستون رو میتونید در این پنجره ببنید.
    حالا برای اضافه کردن این سرویس میتونید از قسمت ٌWeb Refernce Name یک نام انتخاب کنید ( این نام رو میتونید با نقطه از هم جدا کنید که هر کدوم میتونه یک فضای نام برای دستیابی به سرویس موردنظر باشه و در پوشه مربوطه اضافه میشه.) و بروی دکمه Add Refrence کلیک کنید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    پس از مراحل بالا باید پنل Solution شما شبه به عکس زیر شده باشه:

    6.jpg
    شروع به بکارگیری یکی از متدهای سرویس مکنیم:
    یک کنترل لیبل به صفحه اضافه میکنیم و حالا میخوایم متد HelloWorld رو فراخوانی کنیم و پاسخ این متد رو داخل متن شی لیبل نمایش بدیم.
    وارد صفحه کد نویسی فرم وب مربوطه میشیم.
    و فضای نام مربوطه رو اضافه میکنیم (بسته به نام انتخابی شما در مراحل قبل)

    using com.moshtare.www;


    حالا یک شی از کلاس سرویس مورد نظر میسازیم:

    MajidWebService obj = new MajidWebService();



    پس از ساخت این شی میتونیم به تمامی متدهای سرویس دسترسی داشته باشیم.
    یک متد رو فراخوانی میکنیم و در متن لیبل نمایش میدیم :


    Label1.Text = obj.HelloWorld();



    پروژه رو ران کنید و از سرویستون لذت ببرید.
    آخرین ویرایش به وسیله alonemm : چهارشنبه 18 اسفند 1389 در 16:50 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    با سلام:
    امروز در ادامه این آموزش نوحه بکار گیری این سرویس رو در برنامه های تحت ویندوز هم دنبال میکنیم.
    یک پروژه تحت ویندوز ایجاد میکنیم:
    7.jpg

    پس از ایجاد پروژه بروی پنل Solution کلیک راست کنید و گزینه Add Servic Refernce رو انتخاب کنید تا کادر مربوطه باز بشه.

    8.jpg

    از کادری که باز میشه گزینه Add web Refrence رو انتخاب کنید :

    9.jpg

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    پس از انجام مراحل بالا:
    از این قسمت همانند مراحل قبل در آموزش عمل میکنیم ( با این پنجره در مراحل قبل آشنا شدیدم)

    10.jpg

    پس از اضافه کردن سرویس حالا میتونید یک شی ازش بسازید و از متدهای اون استفاده کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    مثال :
    برای تست یک شی لیبل به فرم اضافه میکنیم و یک متد رو از سرویس فراخوانی می کنیم و در متن لیبل نمایش میدیم:(در رویداد کلیک یک دکمه)

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    tt.MajidWebService obj = new tt.MajidWebService();

    label1.Text = obj.descidcity().ToString();
    }



    حلا پروژه رو ران کنید و ازش لذت ببرید........!
    آخرین ویرایش به وسیله alonemm : چهارشنبه 18 اسفند 1389 در 16:52 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    خب این آموزش به پایان رسید.
    امیدوارم از این آموزش نهایت استفاده رو ببرید.

    در پایان من این سرویس رو که در این آموزش ساختیم رو روی هاستم آپلود کردم و اگه دوستان نیاز دارن میتونند برای تست از این سرویس در برنامه هاشون استفاده کنند:
    آدرس : http://www.moshtare.com/MajidWebService.asmx

    موفق باشید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    سلام
    دوست عزيز خيلي ازت ممنونم
    ولي من همون اولش كه از قسمت location گزينه ي http رو انتخاب مي كنم دكمه ي ok غير فعال مي شه
    شما ميدوني چرا و من بايد چي كار بكنم؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط vahid.bz مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزيز خيلي ازت ممنونم
    ولي من همون اولش كه از قسمت location گزينه ي http رو انتخاب مي كنم دكمه ي ok غير فعال مي شه
    شما ميدوني چرا و من بايد چي كار بكنم؟
    آدرس رو در قسمت URL صحيح وارد كنيد.

  16. #16

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    سلام
    مطالب خیلی خوب بود نمیشه برای ساخت یک وب سرویس ساده با wcf یک مثال ساده ا توضیح بدید.
    با تشکر

  17. #17

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    سلام...متشکر از آموزشتون... میشه نحوه ارتباط وب سرویس را با پایگاه داده هم بیان کنید؟؟؟ به صورت عملی مصل همین آموزش... مثلاً در اس کیو ال یک جدول ساختیم شامل نام و فامیل و شماره حالا میخواهیم از طریق وب سرویس و برنامه سی شارپ با اینها کار کنیمووومتشکر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    مشکلات احتمالی که ممکنه توی Publish کردن وب سرویس پیش بیان چی می تونه باشه ..
    من شنیدم مشکلاتی که پیش میاد خیلی ناجور هست ؟
    ایا به این بستگی به این داره که هاست رو از کجا گرفته باشی ؟
    من کجا میتونم وب سرویسم رو Publish کنم ..
    یه چند تا Host اونمم Free معرفی کنید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط narcis_86 مشاهده تاپیک
    سلام
    مطالب خیلی خوب بود نمیشه برای ساخت یک وب سرویس ساده با wcf یک مثال ساده ا توضیح بدید.
    با تشکر
    در قالب یک آموزش حتما.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط haj agha مشاهده تاپیک
    سلام...متشکر از آموزشتون... میشه نحوه ارتباط وب سرویس را با پایگاه داده هم بیان کنید؟؟؟ به صورت عملی مصل همین آموزش... مثلاً در اس کیو ال یک جدول ساختیم شامل نام و فامیل و شماره حالا میخواهیم از طریق وب سرویس و برنامه سی شارپ با اینها کار کنیمووومتشکر
    بله در نظر دارم.
    (در قالب یک راهنمایی باید داده ها رو به صورت XML فرستاد)
    موفق باشید.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط raha_20 مشاهده تاپیک
    مشکلات احتمالی که ممکنه توی Publish کردن وب سرویس پیش بیان چی می تونه باشه ..
    من شنیدم مشکلاتی که پیش میاد خیلی ناجور هست ؟
    ایا به این بستگی به این داره که هاست رو از کجا گرفته باشی ؟
    من کجا میتونم وب سرویسم رو Publish کنم ..
    یه چند تا Host اونمم Free معرفی کنید
    باسلام:
    درمورد سوال شما :
    1- اگه پروژه شما دچار باگ نباشه به صورت کامل پابلیش میشه مشکلات در صورتی به وجود میاد که در قسمتی کامپایلر به مشکل بر بخوره.
    2-برای پابلیش وب سرویس همانند وب سایت عمل کنید.
    3-آدرس هاست های رایگان داخل تالار ASP.net هست جستجو کنید.

    مفق باشید.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    با تشکر از آموزش های خوبتون ممکنه در مورد اعتبارسنجی کاربر در وب سرویس هم آموزش بدین؟
    الان هرکسی می تونه از وب سرویسی که شما قرار دادین استفاده کنه، روش های محدود سازی چطوریه؟

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    دوست عزيز alonemm سلام
    من ميخوام يك برنامه ويندوزي ارسال اس ام اس بنويسم و از يك سرويس بابت اينكار استفاده كنم حالا نميدونم از windows service استفاده كنم و يا از web service و اگر از ويندوز سرويس استفاده كنم آيا ميتونم يك فانكشن را از داخل آن فراخواني كنم ؟
    اگر جواب مثبته چطور ؟
    اگر منفي هست ؟ آيا در برنامه هاي ويندوزي ميشه از وب سرويس استفاده كرد طوري كه اين سرويس روي ويندوز نصب بشه نه هاست ؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    با تشکر از آموزش های خوبتون ممکنه در مورد اعتبارسنجی کاربر در وب سرویس هم آموزش بدین؟
    الان هرکسی می تونه از وب سرویسی که شما قرار دادین استفاده کنه، روش های محدود سازی چطوریه؟
    باسلام:
    برای اعتبار سنجی شما میتونید در وب سرویستون یک جدول برای کاربران داشته باشید.
    بعد در سازنده کلاس اصلی و یا در یک متود نام کاربری و رمز عبور رو به عنوان پارامتر دریافت کنید و سپس بعد از عملیات چک اگر مجاز بود اطلاعات رو بفرستید و در غیر این صورت Null بفرستید.

    موفق باشید.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Hamid Reza Rahimi مشاهده تاپیک
    دوست عزيز alonemm سلام
    من ميخوام يك برنامه ويندوزي ارسال اس ام اس بنويسم و از يك سرويس بابت اينكار استفاده كنم حالا نميدونم از windows service استفاده كنم و يا از web service و اگر از ويندوز سرويس استفاده كنم آيا ميتونم يك فانكشن را از داخل آن فراخواني كنم ؟
    اگر جواب مثبته چطور ؟
    اگر منفي هست ؟ آيا در برنامه هاي ويندوزي ميشه از وب سرويس استفاده كرد طوري كه اين سرويس روي ويندوز نصب بشه نه هاست ؟
    باسلام:
    در برنامه های ویندوز سرویس هم میشه همین پروسه رو پیاده کرد و برای ارتباط به همین روش آموزشی که دادم هست و فقط باید IP سرور مربوطه رو به برنامه ویندوز سرویس و پوشه مربطه رو بهش بدید در قسمت اضافه کردن رفرنس.

    موفق باشید.

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    دوست عزيز در اينصورت بايد اون پوشه share شده باشه ؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    دوست عزيز در اينصورت بايد اون پوشه share شده باشه
    معمولا شما با پوشه کار نمی کنی در برنامه های تحت وب آدرسی رو که صفحه در اون قرار داره یا در این مورد آدرس جایی رو که WebServise در اون قرار داره رو به برنامه می دین (رفرنسش رو اضافه می کنید)

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    عليرضا جان سلام
    من منظورم در استفاده از windows service هست نه web service
    بازم تشكر از جوابت

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Hamid Reza Rahimi مشاهده تاپیک
    دوست عزيز در اينصورت بايد اون پوشه share شده باشه ؟
    بسته به نوع طراحی نرم افزاری شبکه شما باید دسترسی این پوشه به کامپیوتر های دیگه داده شده باشه.

  30. #30
    کاربر جدید آواتار behrooz123
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    21

    Thumbs up نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    ايجاد وب سرويس با استفاده از رويه‌هاي ذخيره شده

    قابليت جالبي از SQL Server 2005 به بعد به اين محصول اضافه شده است كه امكان ايجاد يك وب سرويس بومي را بر اساس رويه‌هاي ذخيره شده و يا توابع تعريف شده در ديتابيس‌هاي موجود، فراهم مي‌سازد. اين قابليت نيازي به IIS يا هر هاست ديگري براي اجرا ندارد و توسط خود اس كيوال سرور راه اندازي و مديريت مي‌شود.
    در اينجا يك مثال عملي از آن را با هم مرور خواهيم كرد:

    الف) ايجاد يك جدول آزمايشي به همراه تعدادي ركورد دلخواه در آن

         
    1. CREATE TABLE [tblWSTest](
    2. [id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    3. [f1] [nvarchar](50) NULL,
    4. [f2] [nvarchar](500) NULL,

    CONSTRAINT [PK_tblWSTest] PRIMARY KEY CLUSTERED
    1. (
    2. [id] ASC
    3. )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]

    ) ON [PRIMARY]


    1. SET IDENTITY_INSERT [tblWSTest] ON
    2. INSERT [tblWSTest] ([id], [f1], [f2]) VALUES (1, N'a1', N'a2')
    3. INSERT [tblWSTest] ([id], [f1], [f2]) VALUES (2, N'b1', N'b2')
    4. INSERT [tblWSTest] ([id], [f1], [f2]) VALUES (3, N'c1', N'c2')
    5. INSERT [tblWSTest] ([id], [f1], [f2]) VALUES (4, N'd1', N'd2')
    6. INSERT [tblWSTest] ([id], [f1], [f2]) VALUES (5, N'e1', N'e2')
    7. SET IDENTITY_INSERT [dbo].[tblWSTest] OFF




    ب) ايجاد يك رويه ذخيره شده در ديتابيس جاري




    1. CREATE PROCEDURE GetAllData
    2. AS
    3. SELECT f1,
    4. f2
    5. FROM tblWSTest


    ج) ايجاد يك HTTP Endpoint

      
    1. CREATE ENDPOINT GetDataService
    2. STATE = STARTED
    3. AS HTTP(
    4. PATH = '/GetData',
    5. AUTHENTICATION = (INTEGRATED),
    6. PORTS = (CLEAR),
    7. CLEAR_PORT = 8080,
    8. SITE = '*'
    9. )
    10. FOR SOAP(
    11. WEBMETHOD 'GetAllData'
    12. (NAME = 'testdb2009.dbo.GetAllData'),
    13. WSDL = DEFAULT,
    14. DATABASE = 'testdb2009',
    15. NAMESPACE = DEFAULT
    16. )




    1. توضيحات:
    Ports
    در حالت clear و يا ssl مي‌تواند باشد. همچنين براي اينكه با IIS موجود بر روي سيستم هم تداخل نكند CLEAR_PORT به 8080 تنظيم شده است. ساير پارامترهاي آن بسيار واضح هستند. براي مثال تعيين ديتابيسي كه اين رويه ذخيره شده در آن قرار دارد و همچنين مسير كامل دسترسي به آن دقيقا مشخص مي‌گردند
    .


    1. اين وب سرويس هم اكنون آغاز به كار كرده است. براي مشاهده wsdl آن، آدرس زير را در مرورگر وب خود وارد نمائيد (PATH) و CLEAR_PORT معرفي شده در endPoint اينجا بكار مي‌رود:
    2. http://localhost:8080/GetData?wsdl

  31. #31
    کاربر جدید آواتار behrooz123
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    21

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    د) استفاده از اين وب سرويس در يك برنامه ويندوزي


    يك برنامه ساده winForms را شروع كنيد. سپس يك DataGridView را بر روي فرم قرار دهيد (بديهي است اين مورد مي‌تواند يك برنامه ASP.Net هم باشد و موارد مشابه ديگر). سپس از منوي پروژه، يك service reference را در VS2008 بر اساس آدرس wdsl فوق اضافه كنيد (شكل زير):




    1.
    براي اينكه اين مثال در VS2008 درست كار كند بايد فايل app.config ايجاد شده را كمي ويرايش كرد. قسمت security آن را يافته و تغييرات زير را با توجه به AUTHENTICATION مورد نياز تغيير دهيد:
      
    1. <security mode="TransportCredentialOnly">
    2. <transport clientCredentialType="Windows" proxyCredentialType="None"
    3. realm="" />
    4. <message clientCredentialType="UserName" algorithmSuite="Default" />
    5. </security>


      
    1. using System;
    2. using System.Data;
    3. using System.Windows.Forms;
    4. namespace WebServiceTest
    5. {
    6. public partial class Form1 : Form
    7. {
    8. public Form1()
    9. {
    10. InitializeComponent();
    11. }
    12. private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    13. {
    14. ServiceReference1.GetDataServiceSoapClient data =
    15. new ServiceReference1.GetDataServiceSoapClient();
    16. dataGridView1.DataSource = (data.GetAllData()[0] as DataSet).Tables[0];
    17. }
    18. }
    19. }





    منبع : http://www.dotnettips.info/2009/10/blog-post.html

  32. #32

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    سلام من با ورژن 2010 کار میکنم و دارم از یک win application یه سری داده که شماره موبایل هستند را به وب سرویسی که امکان ارسال اس ام اس را در اختیارم گذاشته انتقال میدم....در واقع وب سرویس قبلا ایجاد شده است.
    من چگونه از این امکان استفاده کنم؟
    مطلبتون رو کامل خوندم...راستش اون جاییش که به کار من میومد بسیار سریع ازش عبور شده بود...:(
    شاید چیز پیش پا افتاده ای باشه...
    من وقتی add service refrence را میزنم یه پنجره باز میشه که ازم آدرس --سرویس ---عملیات----و namespace رو میپرسه....؟خب حالا چی کار باید بکنم؟

  33. #33

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    سلام دوست عزیز
    با تشکر از مقاله خوب و مفیدی که ارائه کردید
    من مطابق دستورات شما وب سرویس را ساختم از طریق سرویس داخل خود ویژوال استادیو اجرا میشود ولی وقتی میخواهم ان را از طریق iis اجرا کنم اجرا نمی شود
    همچنین در خصوص نحوه اپلود و قرار دادن وب سرویس بر روی هاست اینترنتی بیشتر و کاملتر توضیح دهید من یک فولدربا نام test در wwwroot ساختم و فایلهای ایجاد شده توسط publisher را در انجا کپی کردم سپس از طریق ادرس www.hostname/test/webservisename.asmx قصد دسترسی داشتم که امکانپذیر نبود
    لطفا راهنمایی فرمائید
    ممنون

  34. #34
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    با سلام

    - ایا وب سرویس این قابلیت رو داره که اطلاعات رو از برنامه یک گرفته و به برنامه دومی ارسال کرده و برنامه دوم نتایج رو نمایش بدهد؟

    - من چطوری باید یکسری اطلاعات رو از برنامه (a (awin app بگیرم و نتایجش رو در برنامه ( b (web app نمایش بدهم

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط m_gholami مشاهده تاپیک
    - من چطوری باید یکسری اطلاعات رو از برنامه (a (awin app بگیرم و نتایجش رو در برنامه ( b (web app نمایش بدهم
    این دقیقا سوال من هم هست!

  36. #36

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    سلام

    میشه ایجاد یک وب سرویس بدون اینکه توی هاست قرار بدم کنم ( localhost webservice) رو توضیح بدید و اینکه چطور توی یک lable توی یک وب سایت نمایش بدم ؟

    ممنون

  37. #37

    Question نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط mahtab64 مشاهده تاپیک
    سلام

    میشه ایجاد یک وب سرویس بدون اینکه توی هاست قرار بدم کنم ( localhost webservice) رو توضیح بدید و اینکه چطور توی یک lable توی یک وب سایت نمایش بدم ؟

    ممنون
    سلام
    دقیقا
    اگه ممکنه لطف کنید و این مورد رو هم اموزش بدید
    ممنونم

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط m_gholami مشاهده تاپیک
    با سلام

    - ایا وب سرویس این قابلیت رو داره که اطلاعات رو از برنامه یک گرفته و به برنامه دومی ارسال کرده و برنامه دوم نتایج رو نمایش بدهد؟

    - من چطوری باید یکسری اطلاعات رو از برنامه (a (awin app بگیرم و نتایجش رو در برنامه ( b (web app نمایش بدهم
    منم همين مشکل رو دارم.اگه لطف کنيد اين مشکل رو حل کنيد خيلي خوب مي شه.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnaz_dotnet مشاهده تاپیک
    سلام من با ورژن 2010 کار میکنم و دارم از یک win application یه سری داده که شماره موبایل هستند را به وب سرویسی که امکان ارسال اس ام اس را در اختیارم گذاشته انتقال میدم....در واقع وب سرویس قبلا ایجاد شده است.
    من چگونه از این امکان استفاده کنم؟
    مطلبتون رو کامل خوندم...راستش اون جاییش که به کار من میومد بسیار سریع ازش عبور شده بود...:(
    شاید چیز پیش پا افتاده ای باشه...
    من وقتی add service refrence را میزنم یه پنجره باز میشه که ازم آدرس --سرویس ---عملیات----و namespace رو میپرسه....؟خب حالا چی کار باید بکنم؟
    باسلام:

    دوست گرامی شما باید در مورد وب سرویسی که میخواید ازش استفاده کنید اطلاعات مربوطه رو داشته باشید.
    شما باید URL سرویس و متدی و پارامترهایی که باید به آن سند کنید رو از همون شرکتی که این سرویس رو ازش تهیه کردید دریافت کنید.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: راه اندازی یک وب سرویس و استفاده از آن در برنامه های تحت وب و برنامه های تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط omid_delphi2 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    با تشکر از مقاله خوب و مفیدی که ارائه کردید
    من مطابق دستورات شما وب سرویس را ساختم از طریق سرویس داخل خود ویژوال استادیو اجرا میشود ولی وقتی میخواهم ان را از طریق iis اجرا کنم اجرا نمی شود
    همچنین در خصوص نحوه اپلود و قرار دادن وب سرویس بر روی هاست اینترنتی بیشتر و کاملتر توضیح دهید من یک فولدربا نام test در wwwroot ساختم و فایلهای ایجاد شده توسط publisher را در انجا کپی کردم سپس از طریق ادرس www.hostname/test/webservisename.asmx قصد دسترسی داشتم که امکانپذیر نبود
    لطفا راهنمایی فرمائید
    ممنون
    دوست گرامی :

    1 بار دیگه پروژه رو پابلیش کنید و مطمعن بشید که خطایی نداره.
    سپس بعد از آپلود آدرس سرویس رو بزارید تا برسی کنم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •