نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد

  1. #1

    چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد

    چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد


  3. #3

    نقل قول: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد

    سلام
    در لینک های زیر فایلهای farsix و farsitype برای تایپ فارسی. فایل keyboard هم کیبورد فارسی است.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ight=farsitype
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ight=farsitype
    آخرین ویرایش به وسیله m_karimi : جمعه 29 بهمن 1389 در 11:05 صبح

  4. #4

    نقل قول: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد

    نقل قول نوشته شده توسط m_karimi مشاهده تاپیک
    سلام
    لینک بالا یه مشکلاتی دارد. در چند مرورگری که تست کردم فقط در IE کار میکنه. وقتی زبان کیبرد فارسی باشه اصلا نمیشه تایپ کرد. امکان تایپ انگلیسی هم نداره.
    من اشتباه تست کرده بودم. امکان تغییر زبان دارد. باید از تابع changeLang() استفاده کرد. در مورد بقیه مشکلات هم شاید من اشتباه بررسی کردم.

  5. #5

    نقل قول: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد

    سلام چطوری کاری بکنم که فقط بشه فارسی تایپ کرد و نذلرم از نوشتن انگلیسی استفاده بکنه؟

  6. #6

    نقل قول: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد

    سلام
    در فایل لینک اول و فایل farsix زبان پیش فرض فارسی است و برای اضافه کردن گزینه تغییر زبان باید برای فایل اول تابع changeLang و برای farsix تابع change فراخوانی شود و اگر بخواهید فقط فارسی تایپ بشه این تابع ها را فراخوانی نکنید.
    ولی در farsitype فکرکنم باید در فایل js تغییرات داد. من چند خط زیر را که در فایل farsitype.js کامنت کردم دکمه فارسی کنار textbox ها به انگلیسی تغییر پیدا نمیکند و فقط فارسی تایپ میشه.
    	ChangeLang = function() {
    if (z.farsi) {
    //z.style.textAlign = "left";
    //z.style.direction = "ltr";
    //z.farsi = false;
    //z.bottelm.value = "EN";
    //z.bottelm.title = 'Change lang to persian'
    }
    else {
    z.style.textAlign = "right";
    z.style.direction = "rtl";
    z.farsi = true;
    z.bottelm.value = "FA";
    z.bottelm.title = 'Change lang to english'
    }
    z.focus();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •