نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تقسیم کردن صفحه به چند قسمت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    تقسیم کردن صفحه به چند قسمت

    سلام به دوستان
    من در یک صفحه می خوام 3 صفحه(بنر-ورود-صفحه دلخواه) دیگر رو include کنم .برای این کار نمی خوام از فریم ها استفاده کنم چون باعث بالا رفتن حجم سایت میشه همچنین صفحه زیبایی خودشو از دست میده.من از جدول هم نمی تونم استفاده کنم چون در تمام صفحاتم صفحه بنر و ورود ثابت اند ولی با زدن دکمه بخش وسط باید تغییر کنه .
    کسی از دوستان هست که راه حل خوبی داشته باشه یا یک نمونه بزاره
    پیشاپیش ممنون

  2. #2

    نقل قول: تقسیم کردن صفحه به چند قسمت

    هر قسمت را درون یک صفحه PHP قرار بده و بعد به ترتیب اونها را درون صفحه اصلی incude کن. با تابع include("filename");

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: تقسیم کردن صفحه به چند قسمت

    نقل قول نوشته شده توسط amir001 مشاهده تاپیک
    هر قسمت را درون یک صفحه PHP قرار بده و بعد به ترتیب اونها را درون صفحه اصلی incude کن. با تابع include("filename");
    ممنون از پاسختون ولی شما منظور بنده رو متوجه نشدین اگه ممکنه یکبار دیگه سوال منو بخونید.این کد رو هم ضمیمه می کنم شاید کمک کنه
    کد HTML:
    <table border="1" width="100%" border="#ffffff">
    <tr><td colspan="2"><?php include("index.php");?></td></tr>
    <tr>
    <td width="85%" ><?php include("frm-14.php") ?></td>
    <td width="15%"><?php include("userlogin.php") ?></td>
    </tr>
    </table>

  4. #4

    نقل قول: تقسیم کردن صفحه به چند قسمت

    میخواهید از فریم استفاده نکنید و یک دکمه در سایت باشه که با زدن اون فقط قسمت وسط سایت تغییر کنه و منوها و بنر ها باقی بمونند؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: تقسیم کردن صفحه به چند قسمت

    نقل قول نوشته شده توسط amir001 مشاهده تاپیک
    میخواهید از فریم استفاده نکنید و یک دکمه در سایت باشه که با زدن اون فقط قسمت وسط سایت تغییر کنه و منوها و بنر ها باقی بمونند؟؟؟
    دقیقا دوست من

  6. #6

    نقل قول: تقسیم کردن صفحه به چند قسمت

    خب با همین کاری که گفتم صفحه ات را تقسیم کن به چند صفحه مختلف.

    همشون را درون یک صفحه با تابع include وارد کن.

    حالا هر قسمت را خواستی تغییر بدی با آجاکس یک درخواست میدی به صفحه مربوط به اون قسمت و اطلاعات جدید را جایگزین قبلیها میکنی.

    اگر میخواهی تمام صفحه رفرش نشه و فریم را هم دوست نداری ، تنها راهی که داری همین هست که از آجاکس استفاده کنی.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: تقسیم کردن صفحه به چند قسمت

    ممنون امکان داره یک نمونه برام بزاری؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •