نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نشانگر پایان جدول

  1. #1

    نشانگر پایان جدول

    سلام
    من کدی می خواهم که با آن متوجه بشوم که به انتهای جدول رسیدم


    متشکرم

  2. #2
    از توابع زیر برای بدست آوردن تعداد رکورد ها استفاده کنید

    mysql_num_rows
    Get number of rows in result (PHP 3, PHP 4 )
    int mysql_num_rows ( resource result )

    mysql_affected_rows
    Get number of affected rows in previous MySQL operation (PHP 3, PHP 4 )
    int mysql_affected_rows ( [resource link_identifier ] )

    ...


    با استفاده از توابع زیر جواب های بدست آمده از پرس و جو را در یک آرایه یا مجموعه ریخته و با استفاده از یک حلقه تا پایان آخرین رکورد آنها را خوانده و عمل مناسب را روی آنها انجام دهید

    Fetch a result row as an associative array, a numeric array, or both. (PHP 3, PHP 4 )
    array mysql_fetch_array ( resource result [, int result_type ] )


    Fetch a result row as an object (PHP 3, PHP 4 )
    object mysql_fetch_object ( resource result )

    ...............

    ٍمثال:


    <?php
    mysql_connect("hostname", "user", "password");
    mysql_select_db("mydb");
    $result = mysql_query("select * from mytable");
    while ($row = mysql_fetch_object($result)) {
    echo $row->user_id;
    echo $row->fullname;
    }
    mysql_free_result($result);
    ?>



    به این وسیله می توانید رکورد ها را تک تک خوانده و عمل مناسب را روی آنها انجام دهید ولی اگر من منظور شما را اشتباه متوجه شدم بگویید تا یک کد کامل برایتان بگذارم :oops:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •