نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد خروجي كوئري و تعريف به فايل جاوا

  1. #1

    سوال در مورد خروجي كوئري و تعريف به فايل جاوا

    با سلام

    من يه فرمي آماده كردم كه وقتي روي استان كليك ميشه ، بخش شهر آن بر اساس فايل جاوا تعريف ميشه و نمايش داده ميشه ،
    يعني با كليك بر روي مثلا تهران ، شهر هاي تهران ليست ميشه و قابل انتخاب است.

    موقع ثبت در ديتابيس با عدد اينها ثبت مي شوند. در بخش ادمين من اينطوري تعريف كردم :


    $selected[$row['id_ostan']] = 'selected="selected"';

    echo'
    <select name="id_ostan" onChange="ldMenu(this.selectedIndex);">
    <option value="0">لطفا استان خود را انتخاب کنید</option>
    <option value="77" '.$selected[77].'>بوشهر</option>
    <option value="21" '.$selected[21].'>تهران</option>
    <option value="38" '.$selected[38].'>چهارمحال بختياري</option>
    </select>';
    شهر :
    <select size="1" name="id_shahr" id="shahr"><option selected value="">لطفا استان خود راانتخاب کنید</option></select>


    تا اينجاش مشكلي نيست ، ولي ميخوام وقتي مثلا از ديتابيس عدد 21 رو ميخونه و طبق كد، تهران رو نشون ميده.
    ميخوام در فيلد پايينش كه شهر هست ، شهر هاي تهران رو كه از فايل جاوا مي خونه نمايش بده.

    نمونه اي از كد جاوا :
    function ldMenu(mySubject) {
    var Indx=mySubject;
    with (document.getElementById('shahr'))
    {
    options.length=0;
    if (Indx==0)
    {
    options[0]=new Option("لطفا استان خود را انتخاب کنيد","");
    }
    if (Indx==21){
    options[0]=new Option("لطفا شهر خود را انتخاب کنيد","");
    options[1]=new Option("اسلام آباد غرب","7");
    options[2]=new Option("پاوه","6");
    options[3]=new Option("ثلاث باباجانی","12");
    options[4]=new Option("جوانرود","8");
    options[5]=new Option("خسروی","13");
    options[6]=new Option("سر پل ذهاب","10");
    options[7]=new Option("سنقر","9");
    options[8]=new Option("صحنه","11");
    options[9]=new Option("قصر شيرين","1");
    options[10]=new Option("كرمانشاه","3");
    options[11]=new Option("كنگاور","2");
    options[12]=new Option("گيلان غرب","5");
    options[13]=new Option("هرسين","4");
    }

    document.getElementById('shahr').options[0].selected=true;
    }

    }

    function check()
    {

    if (document.f1.id_ostan.selectedIndex==0)
    {
    alert(' استان را انتخاب کنيد');
    document.f1.id_ostan.focus();
    return (false);
    }
    if (document.f1.id_shahr.selectedIndex==0)
    {
    alert(' شهر را انتخاب کنيد');
    document.f1.id_shahr.focus();
    return (false);
    }
    }



    اميدوارم سوالم رو واضح پرسيده باشم.

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد خروجي كوئري و تعريف به فايل جاوا

    سلام
    نمونه کامل مطلبی که میخواهید در مثال زیر قبلا توسط آقای ahmadflasher در همین انجمن ارایه شده است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد خروجي كوئري و تعريف به فايل جاوا

    با سلام

    ممنون دوست من ،‌اما اينيكه شما دادي رو بنده خودم انجام دادم !

    چيزي كه من ميخواهم بعد از اين قضايا هست. در فايل جاوا تعريف شده وقتي كاربر روي شهر كليك ميكند ، با توجه به Id اون ، شهرستان هارو ليست كنه. اما آن چيزي كه مد نظر من هست ، وقتي از ديتابيس داره اطلاعات رو ميگيره و شهر رو نمايش ميده ،‌بصورت خودكار ، شهرستان مورد نظر خودش باز بشه و روي اون شهرستان باتوجه به Id انتخاب شده باشه.

    اگر به كد هايي كه بنده گذاشتم توجه كنيد متوجه منظورم ميشيد.

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد خروجي كوئري و تعريف به فايل جاوا

    یعنی شما میخواین استان ها را از بانک بیارید بعد با انتخاب استان شهرهای استان از تابع جاوا بیان؟
    <?php 
    $q="select * from ostan";
    $res=mysql_query($q);
    ?>
    <select name="id_ostan" onchange="ldMenu(this.value);">
    <option value="0">استان</option>
    <?php
    while($f=mysql_fetch_array($res)){?>
    <option value="<?php echo $f['id_ostan'];?>"><?php echo $f['nameostan'];?></option>
    <?php }?>
    </select>

    <select size="1" name="id_shahr" id="shahr">
    <option selected value="">لطفا استان خود راانتخاب کنید</option>
    </select>


    <script type="text/javascript">
    function ldMenu(mySubject) {
    var Indx=mySubject;
    with (document.getElementById('shahr'))
    {
    options.length=0;
    if (Indx==0)
    {
    options[0]=new Option("لطفا استان خود را انتخاب کنيد","");
    }
    if (Indx==21){
    options[0]=new Option("لطفا شهر خود را انتخاب کنيد","");
    options[1]=new Option("اسلام آباد غرب","7");
    options[2]=new Option("پاوه","6");
    options[3]=new Option("ثلاث باباجانی","12");
    options[4]=new Option("جوانرود","8");
    options[5]=new Option("خسروی","13");
    options[6]=new Option("سر پل ذهاب","10");
    options[7]=new Option("سنقر","9");
    options[8]=new Option("صحنه","11");
    options[9]=new Option("قصر شيرين","1");
    options[10]=new Option("كرمانشاه","3");
    options[11]=new Option("كنگاور","2");
    options[12]=new Option("گيلان غرب","5");
    options[13]=new Option("هرسين","4");
    }

    document.getElementById('shahr').options[0].selected=true;
    }

    }


    </script>
    آخرین ویرایش به وسیله m_karimi : چهارشنبه 04 اسفند 1389 در 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •