صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 45

نام تاپیک: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

  1. #1
    کاربر جدید آواتار javad2140
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خانه بدون سقف
    پست
    10

    Red face واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    باسلام به تمامی دوستان
    گزارش ساز Run-Time که احتمالا برای همه شما نام StimulSoft Report آشناست
    این نسخه از نرم افزار که لینکش رو میگذارم نسخه 2010 بوده و نوشته کذائی DEMO در اون وجود نداره
    باشد که دوستان حالش رو ببرن
    نسخه نرم افزار:2010.1
    ورژن:Ultimate
    حجم برنامه:55mb
    حجم آموزش های تصویری: 56mb
    کاربرد جهت پلت فرم: وب و ویندوز همراه با نمایش دهنده بسیار عالی فلش
    لینک فایل های آموزشی:
    http://rapidshare.com/files/387609195/trainning.rar
    لینک برنامه:
    http://rapidshare.com/files/38759163...0_1_0.1.msi.7z
    قیمت محصول:17,999 $
    در ضمن لینکها در اکانت پرمیوم قرارداده شده پس به این زودی پاک نمیشن

    به دوستان خود نرم افزار را معرفی نمایید
    گزار ش ساز استیمال ریپورت این قابلیت رو به شما میده که با کمترین کد نویسی نمایشی بسیار گرافیکی به شکل فلش و همچنین اجرای گزارش ساز در محیط اینترنت اکسپلورر!!!!
    یعنی کاربران می توتنند بدون داشتن برنامه بر روی کامپیوتر خود گزارش را از دور دست تغییر دهند یا سفارشی نمایند


    با توجه به فایل آموزشی که گذاشتم دیگر اصلا نیازی به آموزش اضافه نیست در ضمن آموزش ها تصویری هستند و مربوط به سایت خود شرکت سازنده که من دسته بندی شده و یکجا برای شما گذاشتم باشد که دوستان خدایی نکرده اذیت نشن یه وقت


    فقط دوستان اگه می خواین گزارشاتون حرف نداشته باشه تشکر کردن یادتون نره
    آخرین ویرایش به وسیله javad2140 : جمعه 13 اسفند 1389 در 19:25 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    با سلام
    این نسخه از استیمول ریپورت در هنگام طراحی گزارش به صورت RunTime ایراد داره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    نقل قول نوشته شده توسط PetekDincos مشاهده تاپیک
    با سلام
    این نسخه از استیمول ریپورت در هنگام طراحی گزارش به صورت RunTime ایراد داره
    بعید میدونم ! توی وب یا ویندوز ؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    با سلام
    توی ویندوز ایراد داره و این ایراد رو میده
    Cannot locate resource 'images/tooltip/sticontainer.png'.
    حتی می تونی بری Sample های خود این نرم افزار و من قسمت مربوط به WPF این نرم افزار رو عرض می کنم با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار delasaee
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    103

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    يعني اين نسخه كرك شده هست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار delasaee
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    103

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    دوست عزيز من ميخوام از اين نسخه تو برنامم استفاده كنم
    ميشه بگيد اين نسخه كرك شده است يا نه؟
    بعداً به مشكل برنخوره

  7. #7
    کاربر جدید آواتار javad2140
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خانه بدون سقف
    پست
    10

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    نقل قول نوشته شده توسط delasaee مشاهده تاپیک
    دوست عزيز من ميخوام از اين نسخه تو برنامم استفاده كنم
    ميشه بگيد اين نسخه كرك شده است يا نه؟
    بعداً به مشكل برنخوره
    با خیال راحت در برنامه خود استفاده کنید قبلا تست شده
    آخرین ویرایش به وسیله javad2140 : دوشنبه 02 اسفند 1389 در 20:16 عصر

  8. #8

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    نقل قول نوشته شده توسط javad2140 مشاهده تاپیک
    باسلام
    وقتی روی لینک فوق کلیک می کنم این پیام "ERROR: Login failed. Account not validated. (2b976ba6)" رو می ده
    موفق باشید
    history رو پاک کردم مشکل رفع شد
    آخرین ویرایش به وسیله elicaco : چهارشنبه 11 اسفند 1389 در 16:55 عصر دلیل: رفع مشکل

  9. #9

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    وقتی می خوام برنامه SS_Rp.Ul_2_0_1_0.1.msi v رو نصب کنم پیام زیر رو می ده، مشکل از چی می تونه باشه
    1.jpg
    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر جدید آواتار javad2140
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خانه بدون سقف
    پست
    10

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    نقل قول نوشته شده توسط elicaco مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی می خوام برنامه SS_Rp.Ul_2_0_1_0.1.msi v رو نصب کنم پیام زیر رو می ده، مشکل از چی می تونه باشه
    1.jpg
    موفق باشید.
    http://forum.stimulsoft.com/Default.aspx?g=posts&t=1948

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    باسلام :
    نسخه جدید این برنامه رو از سایت زیر بگیرید تست شده:
    http://freecomponents.blogfa.com/

  12. #12

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    قابل نصب در Microsoft Visual Studio 2005 هست؟
    باتشکر

  13. #13
    کاربر جدید آواتار javad2140
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خانه بدون سقف
    پست
    10

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام

    من هم در Microsoft Visual Studio 2005 ,2008 ,2010 استفاده كردم مشكلي نداشته

  14. #14

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    از بابت لینکها ممنونم
    فقط اینکه قبل از نصب با نرم افزار 7Z، اکسترکتش کنید
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله s@nb@l : چهارشنبه 24 فروردین 1390 در 10:07 صبح

  15. #15

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    فایل های اموزشی رو از از سایتش گرفتین یا خودتون اون را اموزش دادین؟

  16. #16

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    در linq و با سي شارپ 2010 چطور ميتوانم از اين برنامه استفاده كنم؟
    با تشكر

  17. #17

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    به سایت hormozganvb.ir برای دانلود سر بزنید

  18. #18

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    فایل آموزش و فایل برنامه از روی رپید شیر پاک شدند لطفا بررسی کنید

  19. #19

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    لینک ها خرابه! لطفا تصحیح کنید!

  20. #20

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام .میدونم این تاپیک قدیمیه ولی خوب هیچکدوم ازین لینک قابل دانلود شدن نیستن .من بیخودی خوشحال شدم

  21. #21

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    دوستان عزیز اگر کسی لینک دانلود رو داره لطف کنه ارسال کنه

  22. #22
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    2

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    خیلی عالی بود ، فقط حیف هیچ کدوم از لیک ها کار نمیکنه ، اگه میشه دوباره لینک برنامه و آموزش و بذار .

  23. #23

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    این لینک ها کار نمیکنه اگه امکان داره مجددا آپلود کنید

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار hamid_kha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دات نت
    پست
    257

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    دوست عزیز اگر لطف کنی لینکها رو درست کنی ممنون میشم
    خیلی لازم دارم

  25. #25

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    لینک ها خرابن لطفا درستشون کنید.

    با تشکر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    لینک دانلود خرابه

  27. #27

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام لينك دانود فايل آموزشي كار نمي كند لطفا تصحيح بفرمائيد

  28. #28

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    خرابه لینک!!

  29. #29

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    لینکها خرابه لطفا لینک سالم را مجددا قرار دهید

  30. #30

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    من خیلی با این کامپوننت حال کردم
    منتها یه مشکل کوچیک که دارم اینه نمیتونم title رو بهش پاس بدم

    کدم هم اینه



    public static void ShowReport(string title,string filename, DataSet mydataset)
    {
    Stimulsoft.Report.StiOptions.Viewer.RightToLeft = Stimulsoft.Report.StiRightToLeftType.Yes;
    string reportContent =File.ReadAllText(filename);
    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.RegData(mydataset);
    stiReport1.Load(Encoding.UTF8.GetBytes(reportConte nt));
    if (stiReport1.Variables!= null)
    stiReport1.Variables["title"] = title;

    stiReport1.Render(true);
    stiReport1.Show();
    }



    ولی نمیتونم داخل فایل گزارش مقدار title ام رو تعین کنم
    چیکار باید بکنم
    ممنون

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    سطر مربوط به if راحذف کرده و امتحان کنید
    اینو
    if (stiReport1.Variables!= null)
    حذف کنید

  32. #32

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    حذف کنم که ارر میده چون null ه

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    دوست عزیز title چیه ؟ اگر استرینگی هستش که میخواین به گزارش ارسال کنین و اونجا ازش استفاده کنین
    باید در گزارشتون یک متغیر به همین نام و از نوع استرینگ ایجاد کنین و بعدش با استفاده از کد زیر اونو مقدار دهی بکنین :
    stiReport1["title"] = title;

  34. #34

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    دقیقا همین کار رو کردم داخل فایل گزارش داخل variables یه متغیر به همین نام ایجاد کردم ولی نشد ولی error نال هم نداد

    آیا
    stiReport1["title"]
    و
    stiReport1.Variables["title"]
    با هم تفاوت دارند؟
    آخرین ویرایش به وسیله alimooghashang : یک شنبه 29 اردیبهشت 1392 در 22:36 عصر

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    سلام
    اینو
    stiReport1.Dictionary.Variables["title"].Value = "111wwwwwww11111111111111";

    امتحان کنید

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    دقیقا همین کار رو کردم داخل فایل گزارش داخل variables یه متغیر به همین نام ایجاد کردم ولی نشد ولی error نال هم نداد

    آیا
    stiReport1["title"]
    و
    stiReport1.Variables["title"]
    با هم تفاوت دارند؟
    بهتره از روش های خودشون استفاده بشه.
    با پارامتر های sql قاطی نشه

  37. #37

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلام
    اینو
    stiReport1.Dictionary.Variables["title"].Value = "111wwwwwww11111111111111";

    امتحان کنید
    آیا این روند صحیحه؟

    stiReport1.Render(true);
    stiReport1.Dictionary.Variables["title"].Value = title;
    stiReport1.Show();


    داخل فایل mrt هم title رو داخل یک textbox و داخل یک headerband گذاشتم
    ولی بازم نمایش نمیده

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    stiReport1.Render(false);

    تست کن.

  39. #39

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    خط
    stiReport1.Dictionary.Variables["title"].Value = title;

    رو به قبل از render بردم درست شد
    ممنون

  40. #40

    نقل قول: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full

    این ریپورتر نسبت به crystal report چه مزیت و ضعف هائی داره؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •