مشاهده دست آورد نظرسنجی: با استادیو 2010 چقدر آشنایی دارید ؟

رای دهنده
10. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • خیلی زیاد

    4 40.00%
  • کمی تا قسمتی

    6 60.00%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

  1. #1

    Question نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

    من از استادیو 2010 استفاده می کنم و هنگامی که update panel و یا script manager بر روی فرم یا جدول قرار می دهم هیچ تغییری نمی کند یعنی این پنل اضافه نمی شود . لطفا در این مورد راهنمایی نمایید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار actros
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    117

    نقل قول: نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

    نقل قول نوشته شده توسط palang sorati مشاهده تاپیک
    من از استادیو 2010 استفاده می کنم و هنگامی که update panel و یا script manager بر روی فرم یا جدول قرار می دهم هیچ تغییری نمی کند یعنی این پنل اضافه نمی شود . لطفا در این مورد راهنمایی نمایید .
    این کنترلها رو روی جدول نمی دازن.
    script manager رو می ندازی بالای صفحه یا اگه MasterPage داشته باشی می ندازی زیر تگ <form >.
    اگه تو MasterPage بندازی نباید تو صفحه دیگری بندازی.

    حالا کنترلهات رو می ندازی تو تگ <ContentTemplate > همین :
     <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
    <ContentTemplate >
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
    <td>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </ContentTemplate>

    </asp:UpdatePanel>
    از اونجا که تو این جور صفحات callback بجای postback صورت می گیره شدیدا توصیه میشه از کنترل UpdateProgress استفاده بشه تا کاربر بدونه درخواستش در حال اجراست.
    کافیه یه کنترل UpdateProgress بندازی و خاصیت AssociatedUpdatePanelID اش رو برابر UpdatePanel مورد نظر قرار بدی :
    تو تگ <ProgressTemplate > می تونی متن بنویسی و gif بذاری.

      <asp:UpdateProgress ID="UpdateProgress1" runat="server" AssociatedUpdatePanelID ="UpdatePanel1">
    <ProgressTemplate >
    لطفا کمی صبر نمائید...
    <img src="Loading.gif" />
    </ProgressTemplate>
    </asp:UpdateProgress>
    That's it
    آخرین ویرایش به وسیله actros : شنبه 30 بهمن 1389 در 22:06 عصر

  3. #3

    Unhappy نقل قول: نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

    از تمام راهنمایی های شما دوست عزیز متشکرم .
    من از update panel و script manager در فرم استفاده کردم ولی پیغام خطا ی زیر رو می ده .
    کنترل script manager خارج از تگ جدول است.
    با این که با زدن دکمه yes فرم را اجرا می کنم , این دو کنترل به درستی کار می کنند ولی این دو Error را هم دارند .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62

    نقل قول: نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

    فقط خواستم بگم اون استادیو نیست،ویژوال استدیو بخوانید Visual Studio هست،بهتره بگید با VS2010 هم راحت ترهست و هم تلفظ نمیخواد.با عرض پوزش موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

    از یادآوری شما دوست گرامی ممنون . من همچنان منتظر پاسخ به این پرسشم هستم و از دوستانی که یاری می رسانند پیشاپیش ممنونم .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

    نقل قول نوشته شده توسط mosini مشاهده تاپیک
    فقط خواستم بگم اون استادیو نیست،ویژوال استدیو بخوانید Visual Studio هست،بهتره بگید با VS2010 هم راحت ترهست و هم تلفظ نمیخواد.با عرض پوزش موفق باشید
    سلام
    میشه یه کلاس زبان هم برای ما بذارید؟
    راستی یه سوال این ویژوال استدیو که گفتید british هست یا american?

  7. #7

    نقل قول: نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

    خطایی که شما گذاشتید توی عکس Unknown tag رو میگه. کنترل رو درست اضافه کردید؟
    از توی خود toolbar اسکریپت رو اضافه کردید؟

  8. #8

    نقل قول: نحوه کار update panel و یا script manager بر روی استادیو 2010 چگونه است؟

    ویدئو های asp.net رو تو سایت خودش نگاه کن . همین قسمت رو توی ajax toolkit گفته .
    فکر میکنم که جای اسکریپت منیجرت مشکل داره . باید بالای صفحه باشه .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •