نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خیلی ضروری-اجرای توام web-windows application

  1. #1

    خیلی ضروری-اجرای توام web-windows application

    سلام
    کسی میدونه چطور میشه از داخل یه web application اجرای یه windows application رو فراخوانی کرد؟ یا برعکس؟
    خیلی حیاتیه.
    مرسی.

  2. #2

    -

    (execute EXE files from Web page (using client-side scripts: البته حتما باید اجازه این کار رو داشته باشید: مثال:
    <SCRIPT language=vbscript>
    strComputer = "127.0.0.1"
    Set objWMIService = GetObject _
    ("winmgmts:\\" & strComputer & "\root\cimv2:Win32_Process")

    Error = objWMIService.Create("notepad.exe", null, null, intProcessID)
    If Error = 0 Then
    Wscript.Echo "Notepad was started with a process ID of " _
    & intProcessID & "."
    Else
    Wscript.Echo "Notepad could not be started due to error " & _
    Error & "."
    End If
    </SCRIPT>


    execute ASPX page from Windows form: درخواست اون صفحه: مثال:
    Dim NetDataRequest As System.Net.WebRequest = System.Net.WebRequest.Create("http://localhost/myweb")
    Dim NetDataResponse As System.Net.WebResponse = NetDataRequest.GetResponse()
    Dim StreamRead As System.IO.StreamReader
    StreamRead = New System.IO.StreamReader(NetDataResponse.GetResponse Stream(), System.Text.Encoding.UTF8)
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : چهارشنبه 09 شهریور 1384 در 11:54 صبح

  3. #3

    کمک !!اجرای همزمان web-windows application ناموفق بود-

    سلام
    مرسی بابت جواب
    ولی من وقتی تیکه دوم کد یعنی execute ASPX page from Windows form: درخواست اون صفحه رو عینا نوشتم این خطا رو موقع کامپایل میده:
    An unhandled exception of type 'System.Net.WebException' occurred in system.dll

    Additional information: The remote server returned an error: (403) Forbidden.
    لازمه کار دیگه ای انجام میدادم؟
    ضمنا من در موردclient-side scripth و اون اجازه ای که برای اولی گفته بودین چیزی نمیدونم
    میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟
    بازم ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله mehraaveh80 : چهارشنبه 09 شهریور 1384 در 02:38 صبح دلیل: به اشتباهم پی بردم ولی حالا یه مشکل دیگه دارم

  4. #4

    -

    ولی من وقتی تیکه دوم کد یعنی execute ASPX page from Windows form: درخواست اون صفحه رو عینا نوشتم این خطا رو موقع کامپایل میده:
    گاهی اوقات زمانی که دارید از request ، localhost می دید این مشکل بوجود میاد. فکر کنم علتش باید ساخته شدن cookie یا sessionState باشه. ولی بازم دقیاقا نمیدونم

    ضمنا من در موردclient-side scripth و اون اجازه ای که برای اولی گفته بودین چیزی نمیدونم
    میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟
    browser ها معمولا برای جلوگیری از بوجود آمدن ریسک های امنیتی اجازه اجرا شدن script های خطرناک رو نمی دن که خوب منطقی هم هست. اگر بخواهید حتما این کار رو بکنید باید تنظیمات امنیتی browser تون رو تغیر بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324

    Thumbs up

    اگر فقط میخواهی یک صفحه ASPX را باز کنی و در اونجا کار خودرا آغاز کنی میتونی از این کد استفاده کنی

    System.Diagnostics.Process.Start("http://www.microsoft.com");

تاپیک های مشابه

  1. Windows application یا Web application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 14:11 عصر
  2. Web application یا Windows application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 02:30 صبح
  3. Windows application یا Web application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 21:13 عصر
  4. مقایسه برنامه های Web Application,Windows Application
    نوشته شده توسط omid543 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 14:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •