نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: کار کردن با اسکنر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    کار کردن با اسکنر

    سلام دوستان
    من می خوام با اسکنر توی برنامه ام ازتباط برقرار کنم و عکس های 3 در 4 رو ازش اسکن کنم.
    اصلا نمی دونم چه طور و از کجا باید شوع کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

  2. #2

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    wia = Windows Image Acquisition
    windows 7 ورژن 2 wia رو داده که فقط با 4 سطر کد میتونی اسکن کنی ...
    http://stackoverflow.com/questions/8...-vista-to-scan

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    wia = Windows Image Acquisition
    windows 7 ورژن 2 wia رو داده که فقط با 4 سطر کد میتونی اسکن کنی ...
    http://stackoverflow.com/questions/8...-vista-to-scan
    مرسی دوست عزیز.
    من سیستم های کاربرام xp هم دارند.
    آیا این شیوه تو xp جواب می ده؟واسه اون چه کنم؟

  4. #4

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    خوب خیلی سادس ... dll مربوطشو از windows 7 بردار بزار کنار پروژت و از اونجا add reference کن ....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    دوست عزیز مرسی.
    من 7 رو جستجو کردم.2 تا فایل با نام wiaaut.dll بود.یکی 654KB و یکی 532KB
    کدوم رو باید استفاده کنم؟

  6. #6

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    یه پروژه تو 7 درست کن ....
    add reference -- > com -- > Microsoft Windows Image Acquisition Library v2.0
    تو پوشه references --> wiaaut رو انتخاب کن F4 رو بزن ... توی صفحه پروپرتی ها copy local = true ... بعد پروژه رو rebuild کن ...
    حالا برو تو پوشه bin/debug پروژه و dll مربوطه رو بردار ...

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار rezano
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    52

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    wia = Windows Image Acquisition
    windows 7 ورژن 2 wia رو داده که فقط با 4 سطر کد میتونی اسکن کنی ...
    http://stackoverflow.com/questions/8...-vista-to-scan
    با سلام دوست عزیز
    طبق لینکی که معرفی کرده بودید
    توی رفرنس ها Microsoft Windows Image Acquisition Library v2.0 رو add کردم
    بعد کدی که نوشته شده بود رو وارد برنامه کردم
    using WIA رو هم نوشتم
    ولی از این خطا اشکال می گیره

    CommonDialogClass wiaDiag = new CommonDialogClass();

    اگه میشه یه لطفی بکنید و فایل پروژه رو آپلود کنین اینجا ممنون میشم
    با تشکر

  8. #8

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط rezano مشاهده تاپیک
    ولی از این خطا اشکال می گیره
    اونقدر از این جمله بدم میاد که نگو .... خوب چه اشکالی میگیره ؟ اینو بگین ..........
    فایل پروژه رو آپلود کنین اینجا ممنون میشم
    پروژه چی ؟ 4 سطر کده ... همش همینیه که هست چیز دیگه ای نداره ....

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار rezano
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    52

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    اونقدر از این جمله بدم میاد که نگو .... خوب چه اشکالی میگیره ؟ اینو بگین ..........
    این هم متن خطا

    Error 1 Interop type 'WIA.CommonDialogClass' cannot be embedded. Use the applicable interface instead. G:\my ducument\Visual Studio 2008\Projects\scan\scan\Form1.cs 27 13 scan
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    توی Proprties مربوط به Assembly
    Embed Interop Types = False

  11. #11

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    سلام...

    این خطا برای چیه؛ چیه Add نکردم؟
    در ضمن علامت تعجب زرد رنگه برای چیه ( من اسکنر به کامپیوترم وصل نیست یعنی ندارم ، اشکال از اونه؛ چطور می تونم بی اسکنر برنامه ی بالا رو Run کنم؟)



    ممنون ...

  12. #12

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    سلام دوست عزیز خسته نباشید
    من هم تو 7 تست کردم هم تو xp

  13. #13

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    Untitled.jpg
    این اروره مدیه
    کلافه ام کرده
    خیلی حیاتیه ممنون میشم کمکم کنید
    تشکر

  14. #14

    نقل قول: کار کردن با اسکنر


  15. #15

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    سلام دوستان .
    من تو برنامم از طریق WIA به اسکنر متصل میشم و تصویر و اسکن می‌کنم.
    اما مشکل اینجاست که من نمی خام command dialog باز به شه و کاربر بتونه تنظیماتش را تغییر بده . در واقع می‌خواهم Dpi و color format رو از طریق کد نویسی به کامپوننت ارسال کنم. و فقط با زدن یک دکمه روی فرم اصلی تصویر اسکن بشه.
    همه تایپیک هارو زیرورو کردم ولی چیزی پیدا نکردم. اګه ممکنه منو کمک کنید.

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار rezabaghaie
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    32
    پست
    63

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    من میخوام بارکد خوان برای فروشگاه وصل کنم! چکار کنم؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط rezabaghaie مشاهده تاپیک
    من میخوام بارکد خوان برای فروشگاه وصل کنم! چکار کنم؟
    آهان ، !

    شما ابتدا جستجو کنید ، اگه به نتیجه درستی بر نخوردید اونوقت تاپیک بزنید.

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار rezabaghaie
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    32
    پست
    63

    نقل قول: کار کردن با اسکنر

    پیدا نکردم و این تاپیک رو زدم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AA%D9%88%D8%B1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •