نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد یک پروژه برای تغییر اتوماتیک تصویر Backgrund یک فرم

  1. #1

    ایجاد یک پروژه برای تغییر اتوماتیک تصویر Backgrund یک فرم

    اول چند نکته:
    من تازه شروع به برنامه نویسی در VB.Net 2010 کردم و خیلی با برنامه نویسی آشنا نیستم.
    دوم:
    در صورت امکان جواب هر قسمت جداگانه و به صورت گام به گام توضیح دهید تا بفهمم در هر قسمت چه اتفاقی افتاده

    سوم :

    در صورت امکان سورس کد ها را در VB.Net 2010 انجام دهید و برای دانلود قرار دهید و یا در یک کادر مانند پایین کد ها را درج کنید.
    نمونه کادر جهت درج کد


    چهارم:

    پیشاپیش از زحمات و لطف شما تشکر می کنم.



    اما درخواست من:

    الف)
    من می خواهم 2 فرم ایجاد کنم یکی که فرم اصلی است و دومی قسمت تنضیمات برای فرم اصلی.
    ب)
    می خواهم هر از چند ثانیه مثلا 60 ثانیه یک بار تصویر پس زمینه فرم اصلی که یک عکس با اندازه 768*1024 پیکسل است به صورت خودکار تعویض شود.
    ج)
    در فرم دوم 3 اختیار برای کاربر فراهم باشد.
    1) امکان تغییر محل تصاویر در حال پخش در فرم اصلی (یعنی اگر تصاویر در در حال پخش در زیر شاخه C:\Picturs است کاربر با استفاده از یک دکمه و با رفتن به یک مسیر جدید و انتخاب آن زیر شاخه آدرس مثلا به D:\Image تغییر کند و بعد تصاویر مربوط به آن زیر شاخه نمایش داده شود).
    2) در فرم دوم یک TextBox قرار داشته باشد که مقدار 60 بر حسب ثانیه در آن قرار گرفته باشد که اگر کاربر این مقدار را تغییر داد با زدن دکمه ثبت تغییرات تصویر موجود در فرم اصلی به همان مقدار داده شده در ثانیه تغییر کند.
    3) کاربر بتواند در فرم دوم با زدن یک دکمه بدون تغییر مسیر پخش تصاویر یک تصویر مورد نظر خود را به همان تصاویر در حال پخش اضافه کند تا آن تصویر با همان تصاویر دیگر نمایش داده شود.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: ایجاد یک پروژه برای تغییر اتوماتیک تصویر Backgrund یک فرم

    سلام دوست عزیز!

    من می خواهم 2 فرم ایجاد کنم یکی که فرم اصلی است و دومی قسمت تنضیمات برای فرم اصلی
    کافیست فرمهای مورد نظر رو از طریق منوی Add New به پروژه خود اضافه کنید.

    می خواهم هر از چند ثانیه مثلا 60 ثانیه یک بار تصویر پس زمینه فرم اصلی که یک عکس با اندازه 768*1024 پیکسل است به صورت خودکار تعویض شود.
    برای این کار ابتدا باید عکسهای خود رو درون یک آرایه قرار دهید یا اینکه متدی ایجاد کنید که به صورت رندم مسیر عکسی رو به عنوان خروجی پس میده! البته قبل از این موارد، باید مسیر تصاویر رو با استفاده از کنترل FolderBrowseDialog به برنامه بدید.

    پس از ایجاد یک تایمر با بازه 60 ثانیه ای در فرم اصلی، در رویداد Tick آن، کد مربوط به تغییر پس زمینه رو بنویسید به قسمی که مسیر تصویر رو از متد یا آرایه مذکور دریافت کنه ...


    this.BackgroundImage = YourMethod();




    ------------------------------------------------------------
    همچنین ضمن عرض خیر مقدم، لازم است چند نکته رو بیان کنم!

    اگه قوانین کلی سایت رو خونده باشید، طبق قانون هشتم، تاپیک شما شرایط حذف شدن رو داراست! گذشته از آن، بر اساس قانون 27، سوالات شما یک نوع درخواست پروژه تشخیص داده شده و حذف کردن آن، جزء وظایف بنده می باشد.

    این تاپیک رو حذف نمیکنم ولی از این پس سعی کنید به قوانین احترام بگذارید تا به تاپیک ها و سوالات شما احترام گذاشته شود ...
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3

    نقل قول: ایجاد یک پروژه برای تغییر اتوماتیک تصویر Backgrund یک فرم

    از راهنمایی شما ممنون

    من نمی دانم باید چکار کنم

    آرایه دیگه چی است ؟

    میشه قدم به قدم توضیح بدین باید چکار کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •